2017

 Datum: 2017-12-27 | Tid: 00:33
Hej igen!
 
Året börjar lida mot sitt slut så kände att det kanske skulle passa med att damma av bloggen och slänga in en liten uppdatering. Först lite om hur 2016 slutade, hände dock inte allt för mycket; en finsittning där i slutet av november och en vanlig hektisk decembermånad helt enkelt.
 
Januari: Firade in året vid älven som resten av Skellefteå och körde runt till 3 på morgonen trots att jag skulle börja jobba 6.30 på Rönnskär. Livet i Umeå rullade på i vanlig ordning och i slutet påbörjade jag ett nytt kapitel i mitt liv när jag skaffade IKSU-kort.
 
Februari: Första helgen var Stina och Agnes på besök i Umeå vilket resulterade i Pinchos, utgång och en god pannkaksbrunch. Blev även Pinchos med fyra Valentines på Alla hjärtans, och några dagar senare förfestade jag och Lina i ett trapphus. Representerade BMA 1,5h på Öppet hus för gymnasieklasserna. Hann med en halvvägssittning också, innan jag åkte hem en sväng för att fira pappas födelsedag.
 
Mars: Sista tentan för läsåret skrevs och togafest med klasskamrater vankades. Sedan drog praktikveckorna igång, och fick spendera mina tre första hemma i Skellefteå med huset och bilen praktiskt taget för mig själv.
 
April: Mina fyllda 21 år firades ensam hemma sjuk i soffan, med lillasyster i Piteå och föräldrarna på andra sidan jorden. Fick hem en fin bukett med gula blommor som livade upp, och beställde fina skor som en present till mig själv. Valborgs började med en färd till akuten i snökaos (fastnade med bilen hehehe) och avslutades med fina vänner i Myckle.
 
Maj: I maj gick jag på mitt första Musikquiz, något som nu blivit en onsdagstradition. Att få avsluta läsåret med praktik var verkligen att föredra över att avsluta med en tenta.
 
Juni: Fick se Håkan spela i Umeå innan jag flyttade hem för sommaren på riktigt. Den 21/6 avslutade jag den antibiotikakur jag påbörjat ett halvår tidigare mot min latenta tuberkulos. Midsommar firades i Bergsbyn och på Brönet. Även denna sommar blev det jobb på Rönnskär och Krysset. När det inte jobbades var det fest. Sov så otroligt lite denna sommar.
 
Juli: Inledde månaden med en tripp till Stockholm för att fira mammas fyllda 50 år. Här någonstans blev det även så att farmor flyttade ut från huset. Blev att jag for på Byske Beach lite spontant, dock blev det inget bad denna sommar. Trästock, Säkert! och Thomas Stenström. Sista onsdagen i juli tog jag, Michelle, Alexandra och Isabella bilen till PDOL och Oskar Linnros en onsdagkväll. Han verkade väldigt tacksam för det.
 
Augusti: I slutet av sommaren hade Red Bull blivit ett måste för att orka ta mig igenom dagarna, men snart var de dagarna över och det var dags att sätta sig i skolbänken igen. Hann dock även med en tripp till Piteå och någon kväll där i sommaren bestämde jag och Agnes att vi skulle boka flyg till USA. 
 
September: Mottagningen var igång och Insidan ut-gänget fick representera gammelgeneralerna och -faddrarna. Den förberedande kursen för nästa praktik var igång, definitivt i ett högre tempo än tidigare. Men kul var det.
 
Oktober: Spenderade tre veckor av min praktikperiod i Boden. Trots att vardagskvällarna gick långsamt i brist på underhållning, hade jag en otroligt rolig och mysig tid i Norrbotten. Innan dess behövde jag även snabbt sy ihop en Halloween-outfit, så jag fick vara Belle under båda Halloweenfesterna denna höst.
 
November: Kom igång med träningen igen efter min tid i Boden. Ett besök i Vaasa och en långkväll på Fontana, att man hann med så otroligt mycket på en och samma kväll. Sista helgen blev det en minnesvärd finsittning på Villan och starten på efterfestandet för mig och Amanda.
 
December: Ärenden, möten och festande. Overaller, UV-färg och Preklin-eftersläpp. Byggde mitt första pepparkakshus, var på Maxdejt med Alice och kollade på Musikhjälpen. Bestämde examensarbete. En halvstressig middag för att sedan se Oskar Linnros, igen. Och efter en mysig jul så kommer året då alltså avslutas på andra sidan jorden i Kalifornien.
 
 

 
Ett händelserikt år kräver ett långt inlägg, det är väl bara så. Är så otroligt nöjd med det gångna året, och är verkligen SÅ redo för 2018. Förväntas alltså ta min examen till sommaren (??!?!) men innan dess ska jag hinna ta mig an examensarbetet, vilket jag tror kan bli riktigt bra. Sedan får vi helt enkelt se vad som händer. Förhoppningsvis får jag jobb, kanske får jag stanna i Umeå. Kanske testar jag på något nytt. Vad jag vet säkert är att OHERRE vad spännande kommande år ska bli!!!
 
(kanske kommer bilder senare, men gick ju inte så bra senast)