Kanske dags att skriva ett inlägg


Här i Umeå har det nu snöat konstant i fyra dagar, så vintern kom rätt så plötsligt. Fint, men jobbigt att man knappt kan gå ut i fem minuter utan att vara täckt i snö när man kommer till Ica haha. :(
 
Men, syftet med detta inlägg var väl att jag tänkte sammanfatta lite om vad som hänt under den delen av 2016 jag varit frånvarande, so here we go:
 
Maj: Åt flera frukostar och luncher ute på balkongen i solen. Pojkarna grillade stup i kvarten. Liten natur-reunion i Kroksjön. Åkte lite longboard med småkusinerna. Fick hem kent's sista skiva i brevlådan. Sen Brännbollsyran med underbara människor.
 
Juni: En mysig middag på Båten. Åt årets sista ärtsoppa och pannkakor. Skrev sista tentan för T2, firade med vin. Middag på Valentino med bästa Kryssarna och nyöppning av Krysset. Anna var på besök i Skell. Grillmys hos Lina i regnet. Lillasyster tog studenten. Började sommarjobba på Rönnskär. Dop för kusinbarn. Midsommarfirande i Stinas frigge.
 
Juli: Jobbade som bara den. Fest dom helgerna jag var ledig. Drinkar på Olles innan Sofia flyttade till USA. Stadsfesten. Spelningar på en flotte, både i regn och med mysig picknickmat. Frozen yoghurt på Kvantum. Körde bil utan att veta vart vi riktigt var på väg. Pokémon Go-promenader. Avskedsfest med Maxare och Kryssare. Trästock, sen Olles, sen Trästock, sen efterfest.
 
Augusti: Sista veckan på Rönnskär, firades sedan med bästa brudarna. Avskedsfester och mitt lag vann i Beerpong. Afterwork och pubrunda med Rönnskärare. Michelle flyttade till Piteå. Sista festen i Skell, självklart i Stinas frigge med favvisar. Flyttade ihop med Lina, och därmed blev det massor med fix i läggan.
 
September: Mottagning för nya BMA-studerande. Barnkalas-sittning. Faddermiddag. UV-party och grillning i kylan. Pizzapicknick i solen. Campusrace och campuspubrunda. Fulsittning och togaparty. Studentsportardag där BMA slutade på delad förstaplats. Avslutades med pizza. Där någonstans hann jag även med plugg och en tenta. Och inköp av ny mobil.
 
Oktober: Firades in med tacomiddag och drinkkväll. Luleå med Alexandra och kent. Lite impulsivt, så såg jag även kent i Övik fem dagar senare. Personalfest med trädklättring, badtunna och Swagman-sovsäckar med Krysset. Lägenheten blev någorlunda färdig med allt fix. Mysig helg i Umeå med mamma, pappa och faster. Efter tentan i slutet på månaden blev det hem till Skell, monopolspel med grannarna och sovande i soffan med familjen.
 
//
 
November är bara inne på första veckan, men nog har det hänt en del ändå! Inlämningsuppgift, seminarium och gruppredovisning har redan hunnits med i denna kurs. Även ett besök av lillasyster, vilket innebar en premiärmiddag på Pinchos, kortspel, mat på IKEA och shopping på Avion. Blev även tapas- och vinkväll med klasskamrater i fredags, kan inte bli annat än lyckat när en måltid består av både choklad och guacamole hehe. 
 
Slänger in lite bilder här i inlägget när jag känner att jag har orken (det är jobbigt ok), känner att jag nu fått min paus så ska återgå till pluggggggg. Ni får stå ut med massor av text tills dess eller eventuellt ignorera detta inlägg hehe byee
 
 
 
 
 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0