en till summering

 Datum: 2016-03-29 | Tid: 23:07
Mars och än en gång ska månaden nästan vara över innan jag ska uppdatera, får väl inse att det inte blir bättre än så hehe. Men snaaaaaaart, typ. Okej, så det som har hänt:
 
For hem till Skell igen i början av månaden för släktkalas för pappa, alltid lika mysigt att få träffa alla kusiner och småkusiner<3<3 Blev även så att jag bokade en flygbiljett Stockholm-Umeå i samma veva, då det blev bestämt att jag skulle följa med familjen till Stockholm några dagar i mitten av månaden.
 
Blev alltså att vi bilade ner, och när Michelle var upptagen med att skriva antagningsprov var jag, mamma och pappa på egna äventyr. Blev lite promenerande, besök på Mall of Scandinavia och så träffade jag Anna som nu pluggar och bor i huvudstaden. Väldigt trevligt! Hon visade mig bästa affären där jag köpte med mig en jättefin matlåda med Totoro-motiv, så nöjd!!! Gick även hem till hennes lilla lägenhet där vi fortsatte vår catch-up tills solen gått ner (dramatiskt, jag vet).
 
Förutom matlådan fick jag med mig två ljuslyktor, en tröja, ett par jeans och köpte även en R2-D2 från Disneystore till Kasper då han fyllt 20! (snart är det min tur!!!!) Min lilla studentplånbok tog det inte allt för illa.
 
Var även hem nu över påsk, och blev mest att jobba då. Tre jobbiga/härliga/roliga pass i Kryssetvagnen och så hann jag även träffa Stina för en catch-up i friggen, Emmy för lite shopping och bio (Zootropolis, sååå bra!!!) och så fick jag äntligen göra min äggfria specialare till Saga, som förövrigt verkade ha varit rätt så god wooop.
 

 
Annars har dessa roligheter varvats med plugg och på fredag väntas nästa tenta, ooOOooh. Mitt i pluggstressen blev det dock att jag, Kasper, Elias och Pierre följde med Tony ut för en sista måltid (så här i påsketider) idag, då han imorgon ska operera käken. Behövde se till att göda upp honom rejält då han ska leva på flytande några veckor, så efter en otroligt god och mättande middag på Lottas blev det även en sväng på Espresso House för att utnyttja Pierres personalrabatt, som vanligt då.
 
Nu ligger jag alltså mätt och belåten i sängen och kollar på gamla Lilla Melodifestivalen-klipp och är töntig. Snart blir det dock att sova, nästsista pluggdagen väntas och imorgon ska jag ge hundra procent. Eller åtminstone försöka den här gången, på riktigt.