Början av 2016


Ett litet inlägg ska jag allt hinna med under årets första månad! Och det har hänt rätt mycket sen senast, jag menar typ senast jag skrev var innan jul och nyår och allt.Så ja, på julafton var jag med familj och släkt hemma i Skellefteå och det var mysigt. Åt god mat (jag menar julbord<333), fick många fina julklappar och mysa med småkusinerna, så det var en mycket bra jul! 
 
Sen på nyår var jag med många olika människor på flera olika ställen, finns väl inte så mycket annat att säga men hade en riktigt trevlig kväll! Blev även en del jobb under mellandagarna och utgång på Verandan när jag var hemma. For tillbaka till Umeå på söndagen den tredje för att riktigt hårdplugga inför humanbiologitentan. Just inann jag for hem kraschade min laptop och då jag hade alla anteckningar på den kunde jag knappt plugga hemma, så det var inte så nice:))) 
 
Och så brann ju Krysset ner där i början på januari, blev helt mållös när jag fick veta det och ledsen över att jag inte kunde vara med mina kollegor den kvällen, men nu börjar vi väl bli rätt så hemma i vagnen. Samma helg som jag fick testa på att jobba i vagnen, fyllde även Emmy 20 år (!!!) så blev lite födelsedagsfirande för henne! Även Alexandra, Ida och Jennifer har fyllt jämnt nu i Januari (!!!), så nu är fyra av mina bästa tjejer vuxna på riktigt omg (still babies to me♥♥).
 
Okej vad mer... Mamma och pappa var ner i början på månaden, så nu har jag fått fylla på med nödvändiga saker i lägenheten! Blir så mycket smidigare med bil hehe. Jag fick även beskedet att jag kommit in på tandläkarprogrammet nu i mitten på januari, men efter mycket tänkande och några föreläsningar senare kom jag fram till att tacka nej och fortsätta med BMA. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt från början, men känns bra att jag ändå lyckades ta mig in när jag strävat efter det! Men nä, BMA blir nog bäst för mig. 
 
I helgen har Bure varit ner och hälsat på, så blev att kapsa och gå ut på Lokal, som förra gången, dock så blev det inte att någon sprängde kassan. Och så blev det lite kaosigt utanför Origo, haha men det var ändå lite komiskt också. Sen har Tony ersatt Elias i helgen, så har blivit en hel del filmtittande och chipsätande. Mycket nice. Men nu ska jag spela lite Dota med boysen och sen sova, även om jag inte har något särskilt imorgon. På en måndag. Hihi yay! Hoppas ni också haft en oförglömlig och fullspäckad början på året!


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0