Sista februari

 Datum: 2016-02-29 | Tid: 22:46
Även ett inlägg i februari ska allt hinnas med!! (förlåt, ska försöka bli bättre på det här under 2016) Och åh februari, vad du har varit minnesvärd. Precis som januari, och jag hoppas att även mars och övriga månader fortsätter i samma spår.
 
Men då ska jag alltså sammanfatta vad februari 2016 har bjudit på. Började väl inte bäst med ett samtal från hyresvärden och lite annat angående boendet, men förhoppningsvis så ska det bli bra. Hade även laborationer där i början, och när labben var klar smög jag in på TFs föreläsning om typ linjär algebra och ortonormala saker. Antecknade då flitigt!! #stolt #almostengineer
 
Pluggade mindre än jag borde ha gjort där i början, men det löste sig i slutändan då jag fått godkänt på både omtentan i humanbiologi och även biokemitentan som var fem dagar senare, yay! Eller okej, har omtenta på labbdelen, men är typ två frågor om tio poäng så det blir nog bra. Ändå nöjd, började plugga inför den tentan tre dagar innan då jag varit upptagen med plugget inför omtentan liksom.
 
Allahjärtans-helgen, efter min omtenta, hälsade Saga på. Blev mest bussåkande för vår del hahah men det var riktigt trevligt! Den fjortonde blev det lyxmiddag med mina pojkar (mer specifikt Kasper, Elias, Pierre och Tony) och sedan filmmys<333 Sedan väntade tidigare nämnt pluggpluggplugg, för att sedan tentafira med bland annat Stina och Jonte ena dagen och Michelle dagen därpå. Är man fri, om så bara för ett tag, så ska det firas! Även dessa dagar var mycket bra.
 
 
Blev en spontan resa hem till Skell den 23e då pappa fyllde 60 år! Grattis igen♥ Firades (självklart) med tårta och så åt vi på Bishops. Dom där blåmusslorna alltså, mumssssss. Dagen därpå åkte jag tillbaka till UÅ men återvände till Skellefteå under lördagen för lite mer firande av pappa och även överraskningsfirande för Kasper som snart fyller 20. Men innan detta hade jag under fredagen krigat mig runt på öppningen av IKEA här i Umeå! Tror ingen som följer mig på snap missade det hehehehe. Blev att köpa lite smått och gott, och det mesta behövdes faktiskt! Mycket köande blev det även, helt klart. Tror dock matkön bara tog typ 10min, välbehövt då man sprungit runt på tom mage i fyra timmar (rekommenderas inte).
 
 
Mina datorer har bråkat en hel del denna månad, typ det sämsta. Men någonting bra är att jag har sett Deadpool också! Efter surande och några tårar fick jag följa med killarna (emotional lol) och den var sjukt rolig. Mest sjuk haha. Rekommenderas iallafall! Imorgon är det då mars och då blir det dags att ta spruta två av min hepatit B-vaccination, på onsdag ska det tvättas och så kommer mampap förbi, och på torsdag är det Baldershowen. Taggaaaaaaa, men nu >>> Godnatt!!