Födelsedag, sittning, shopping och Valborgs

 Datum: 2016-04-28 | Tid: 22:30
 
 
Kan väl börja med att berätta den största händelsen som hänt sedan sist, och det är alltså att jag fyllt 20 år!! Galet, nu är jag alltså vuxen-vuxen. Är väl tänkt att man nu ska ta tag i sitt liv på riktigt, men pluggar som redan vidare, jobbar lite extra, betalar räkningar och ser till att pojkarna tvättar sig bakom öronen. Well.
 
 
Helgen jag fyllde år firades med släkt och tårta hemma i Skellefteå, vilket var mycket trevligt. Vem vet, kanske var mitt sista släktkalas till dess att jag fyller typ 30 buhu</3 Lagomt till min infyllda bolagsålder blev det sittning helgen därpå, vilken blev en riktigt rolig och lyckad kväll! Temat var "Bättre sent än aldrig" där vi lekte runt med idén att vi tagit så lång tid på oss att anordna tacksittning att våra faddrar blivit gråhåriga. En kväll fylld med pensionäriga saker som rynkor, soppa, knäckebröd, sju sorters kakor, kaffekask och bingo, och sedan dansade vi vidare till Lokal som hade 90-talskväll (vi tolkade väl temat lite annorlunda än de andra).
 
 
Vad har hänt mer? Jag och pojkarna har grillat två-tre gånger, och mamma och pappa har varit på besök. Den 13e for jag på en snabbvisit till Skell för att se lillasysters och hennes klasskompisars projektkonsert. Helt fantastiskt duktiga var de!! Behövde dock ta 05.50-bussen nästa morgon då jag skulle på studiebesök på en hälsocentral här i Umeå morgonen därpå, men var helt klart värt det. Stolt storasyster ♥
 
 
Det var den årliga robottävlingen på Uni vid den tiden också, mycket spännande, och självklart vann TF hehe. Har även shoppat en del denna månad, några toppar, ett par kostymbyxor, jeans och lite nytt till sminkväskan. MAC, theBalm, NYX, och så är ett par Kylie Cosmetics-produkter på väg hihi. Ibland får man unna sig!! Fick även benefit's They're Real! av Saga när jag fyllde år, och hittills har jag bara gott att säga om den!
 
 
Till helgen är det alltså Valborgs, vilket ska firas hos Pierre med lite gamla naturare. Kommer bli lite sittningsinspirerat och tror det kan bli en riktigt bra kväll, är riktigt taggad!!!! Sen blir det att plugga inför onsdagens tenta i fysiologisk metodik.