Valborgs och SUS on tour


Börjar med att berätta lite om Valborgs om firades med några härliga typer kallade Stina, Kasper, Saga och Hugo. Vi hade bestämt oss för att typ knytkalas-grilla tillsammans och det var verkligen sååå gott! Fick även smaka pommes pinnes för första gången och det var väl spännande hehe.
 
När vi ätit klart kände vi oss redo för att göra någonting, och efter många om och men for vi ut till hällorna i Burvik. Haha åååh vad jag och Stina klagade när vi gick genom den mörka skogen, var typ livrädda :') Kom oss iallafall därifrån levande någon timme senare så det var najs. Hade det iallafall jättetrevligt med bästa människorna!
 
Ungefär en vecka senare drog jag iväg på turné med orkestern till Danmark och norra Tyskland. Hade det så himla trevligt med dessa och jag kan inte förstå att min tid med SUS nu är över. Har haft fyra roliga och lärorika år med dessa och känner mig lyckligt lottad som trots allt fick följa med på två orkesterresor under mitt medverkande! Har lärt känna några av de finaste människorna under mina elva år som cellist och är så glad att jag stannade kvar ända till slutet. Tack för allt ♥
 
 
 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0