STOCKHOLM


Bästa, bästa ni ♥♥
 
Har haft fyra händelsefulla dagar med klassen i Stockholm! För det första så var vädret där nere mycket bättre än vad det var här uppe då så det ägde. För det andra har jag bästa klassen så det ägde också.
 
Första dagen, i lördags, gjorde vi oss hemmastadda i Zinkensdamm och hade även massor av fritid att utforska stället på. Gjorde oss senare redo för utekväll då vi först for på Lions bar och senare till Colosseum där vi umgicks med några sociala stockholmare. Blev även fotade av finest.se och det är ju typ goalzz.
 
Andra dagen for vi först på Naturhistoriska och sedan drog vi ett gäng till Grönan där vi hängde till stängningstid. Vi åkte en massa karuseller, Jonas hade tur och så åt jag frozen yoghurt till middag (goals det med♥).
 
Tredje dagen började med att vi for till Tekniska och sedan for bland annat jag, Kasper, Pierre och Elias till MBQ för lite LHMP vilket är typ ett måste när en är i Stockholm. Åt tills vi sprack och for sedan till Zinkens där de andra med hjälp av fotboll spelade bort några kalorier medans jag såg serier i rummet hehe. Sen hängde vi lite i matsalen, hela klassen och Torgny, och det var mysigt.
 
Sista dagen blev det att vakna tidigt och snabbt packa ihop för att hinna till Riksdagen klockan nio. Blev en liten rundtur på typ två timmar innan vi fick fritid vilket innebar shopping. Middagen blev på MBQ igen, men det var gott så det var okej hihiih, innan vi tog planet hem igen. Nu väntar studentvecka, bal och STUDENT (???!?!?!? whet)


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0