sista updaten


Söndag till måndag var det lan i Bureå med Kasper, Anna, Tony och Pierre. Tror jag aldrig spelat så mycket Dota på en kväll/natt som då, haha. Fick även Anna att spela ett par games så det var najs. Annars satt jag typ och såg Modern Family eller hade allsång med mig själv (varför blir det alltid så).
 
Mars har det blivit och även sportlovet har anlänt. Har spenderat ingen tid utomhus och mycket tid framför tidigare nämnd serie, har faktiskt sett klart de fem säsonger som finns på Netflix hehehe. Annars har jag varit mycket med Kasper, som nu befinner sig i Hemavan/Tärnaby (han skickade nyss en snap om att han fått en lift i ansiktet och det var blod överallt och han har typ slagit ut en tand och omg behövde ta en paus i skrivandet och ringa honom).
 
varför kom min assistivetouch med på screenshoten
 
Igår styrde jag bilen till Alexandra för att laga pizza och göra projektarbete. Att göra pizza gick jättebra (tre sorters ost och ananas, mmmmmm) men projektarbetandet gick lite sämre. Slutade med att vi pratade om Marina, kollade upp flygbiljetter och festivaler, förvånades över George Ezra, åt frukt och googlade gamla rockstars. Lyckades dock med lite projektarbetande mot slutet, så det är ju någonting iallafall!


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0