~*¨ För att vi tog STUDENTEN ¨*~


 
Kära, kära Na3c
 
Tack för att ni är bäst, för att jag fått vara en del av denna klass och framförallt, tack för dessa tre stressiga, roliga och oförglömliga år jag fått spendera med er. Har ännu inte vågat ändra till "gått på Balderskolan" på Facebook än, det blir alldeles för verkligt då - att denna tid är över. Har redan poured my heart out on Instagram och känner inte att jag klarar av att göra det än en gång, så får helt enkelt ta det en gång till här.
 
"Att så många människor skulle komma att betyda så mycket för mig så fort trodde jag aldrig. Har känt så blandade känslor över detta, men mest är det nog tomheten ni kommer lämna efter er när jag inte kan hälsa på er vid skåpen, be om hjälp med svåra matteuppgifter, hänga med er i biblioteket under långa hål, vara med er om fredagarna eller höra om alla era konstiga upptåg och tankar, som lyst upp mina dagar.
 
Något måste ta slut för att något annat ska kunna börja, och jag hoppas att det endast är tiden på Balder som tar slut och att det inte är slutet för oss som klass och vänner. För ni är alla mina vänner och det vill jag att ni alltid ska vara. Har så många minnen med er som aldrig kommer att hamna i glömska."
 
Kan ärligt säga att gymnasietiden varit den bästa, och det var inte tack vare fysiklektionerna eller håltimmarna, utan det var ert sällskap som gjorde att jag inte bara genomled dessa utan även mer eller mindre njöt utav dom (låter som att jag blivit galen, men det är sant). Vill ge er alla ett stort tack för den här tiden och för att ni tog in mig i era hjärtan redan från start. Älskar er 
(gråter lite nu)
 

elin kommenterade:

ily♥♥♥

Svar: ily2♥♥♥
/cecilia

2015-06-25 | 01:39:56
Blogg: http://elinn.blo.gg

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0