ALANYA


Efter att ha jobbat min sista upplärningsdag på Krysset (yes, där jobbar jag nu i sommar) så bar det av till flyplatsen där jag möttes av elva av mina finaste vänner. Vi fick dock vänta en timma extra, då flyget var försenat, men väntandet blev ändå inte så outhärdligt i deras sällskap. Sen hade vi vårt första möte med Partytanten<3<3<3 som redan levde upp till sitt smeknamn där på Falmark. (mer om det senare)
 
Vi landade vid två nattetid, och då bussresan från flygplatsen mest gick åt till att bestämma vilka utflykter vi skulle boka, blev det inte mycket sömn. Vid nio på morgonen hade vi alla ätit frukost och gjort oss klara för stranden. Där stannade vi till strax innan lunch, då vi istället gick till hotellets pool. Solen brände men tur att de flesta av oss hade solkräm iallafall! (rip Linas hud</3)
 
Vi gjorde många spännande saker där i Alanya. Åkte parasailing, åt på mysigaste restaurangen, köpte nya glasögon efter en vild utekväll (lol nä, men dom gick sönder), fick skavsår efter långa promenader, hängde med partytanten, åkte taxi och pick-up service, försökte pruta lite, åt glass, åkte partybåt... Sen så solade och badade vi en hel del också, of course.

Ungefär så här ledsna var vi när vi satt på bussen tillbaka till flygplatsen, och trots att första dagen verkligen tog huuuuuur lång tid som helst så passerade resten av veckan i en blinkning. Hade det så himla trevligt och mysigt med dessa fina på denna spännande ort. Är så glad att jag fick spendera denna vecka med just er
 
 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0