ALANYA

 Datum: 2015-06-23 | Tid: 23:07
Efter att ha jobbat min sista upplärningsdag på Krysset (yes, där jobbar jag nu i sommar) så bar det av till flyplatsen där jag möttes av elva av mina finaste vänner. Vi fick dock vänta en timma extra, då flyget var försenat, men väntandet blev ändå inte så outhärdligt i deras sällskap. Sen hade vi vårt första möte med Partytanten<3<3<3 som redan levde upp till sitt smeknamn där på Falmark. (mer om det senare)
 
Vi landade vid två nattetid, och då bussresan från flygplatsen mest gick åt till att bestämma vilka utflykter vi skulle boka, blev det inte mycket sömn. Vid nio på morgonen hade vi alla ätit frukost och gjort oss klara för stranden. Där stannade vi till strax innan lunch, då vi istället gick till hotellets pool. Solen brände men tur att de flesta av oss hade solkräm iallafall! (rip Linas hud</3)
 
Vi gjorde många spännande saker där i Alanya. Åkte parasailing, åt på mysigaste restaurangen, köpte nya glasögon efter en vild utekväll (lol nä, men dom gick sönder), fick skavsår efter långa promenader, hängde med partytanten, åkte taxi och pick-up service, försökte pruta lite, åt glass, åkte partybåt... Sen så solade och badade vi en hel del också, of course.

Ungefär så här ledsna var vi när vi satt på bussen tillbaka till flygplatsen, och trots att första dagen verkligen tog huuuuuur lång tid som helst så passerade resten av veckan i en blinkning. Hade det så himla trevligt och mysigt med dessa fina på denna spännande ort. Är så glad att jag fick spendera denna vecka med just er
 
 

~*¨ För att vi tog STUDENTEN ¨*~

 Datum: 2015-06-11 | Tid: 15:54
 
Kära, kära Na3c
 
Tack för att ni är bäst, för att jag fått vara en del av denna klass och framförallt, tack för dessa tre stressiga, roliga och oförglömliga år jag fått spendera med er. Har ännu inte vågat ändra till "gått på Balderskolan" på Facebook än, det blir alldeles för verkligt då - att denna tid är över. Har redan poured my heart out on Instagram och känner inte att jag klarar av att göra det än en gång, så får helt enkelt ta det en gång till här.
 
"Att så många människor skulle komma att betyda så mycket för mig så fort trodde jag aldrig. Har känt så blandade känslor över detta, men mest är det nog tomheten ni kommer lämna efter er när jag inte kan hälsa på er vid skåpen, be om hjälp med svåra matteuppgifter, hänga med er i biblioteket under långa hål, vara med er om fredagarna eller höra om alla era konstiga upptåg och tankar, som lyst upp mina dagar.
 
Något måste ta slut för att något annat ska kunna börja, och jag hoppas att det endast är tiden på Balder som tar slut och att det inte är slutet för oss som klass och vänner. För ni är alla mina vänner och det vill jag att ni alltid ska vara. Har så många minnen med er som aldrig kommer att hamna i glömska."
 
Kan ärligt säga att gymnasietiden varit den bästa, och det var inte tack vare fysiklektionerna eller håltimmarna, utan det var ert sällskap som gjorde att jag inte bara genomled dessa utan även mer eller mindre njöt utav dom (låter som att jag blivit galen, men det är sant). Vill ge er alla ett stort tack för den här tiden och för att ni tog in mig i era hjärtan redan från start. Älskar er 
(gråter lite nu)
 

Balen 2015

 Datum: 2015-06-04 | Tid: 09:23
Gick alltså på bal den första juni med denna snygging
 
Dagen började med att Maja fixade mitt hår medan Kasper höll på att kvävas på en burgare, HE HE. Sen blev att sminka mig snabbt snabbt, då vi skulle fotas i Bonnstan av Alexandra. Hade varit jättenervös inför detta då jag hört att vädret inte skulle vara det bästa, och såklart öste det ner när vi kom dit :') Men i slutändan så gick det ändå bra, så nervositeten släppte tills dess att vi skulle gå röda mattan. Det var lite kallt, men uppehåll<3<3, så började typ hacka tänder just innan vi fick gå in på Verandan. 
 
Kvällen bestod mest utav mingel med andra uppklädda, god mat, för lite efterrätt (men fick då mer än jag skulle ha fått egentligen höhö, thanks kash) och danzzzz. Kanske inte den mest intressanta kvällen att prata om, men upplevelsen var verkligen speciell. Särskilt när jag fick ha en gul klänning på mig hihihiih