"i'll do it tomorrow"


Helluuuu! Kan börja med att säga att jag inte trodde att det var elva dagar sen jag skrev sist? Trodde det max var fem, hehe. Men, sedan sist så har jag bland annat fått världens bästa sockar av Alexandra (♥♥♥), påbörjat projektarbetet på riktigt, gjort fiiiiina pärlarmband, bokat studentresa, bestämt att jag ska testa balsammetoden, sett klart Sagan om Ringen med SKoJ och fått ett till kusinbarn så sent som idag faktiskt!
 
Förra helgen var jag även ensam hemma, då resten av familjen var i Stockholm. Drog ihop en liten tacokväll där vi inte såg en enda film. Det, mina vänner, är STORT. Vi underhöll oss istället med ätande (såklart), bilkurragömma, sällskapsspel, gamla klassfoton, sminka Kasper och Elias, osvosv. Hade då hur kul som helst, och mamma och pappa verkade då nöjd med städningen efter då jag fick smaka av deras donuts de köpt med sig från huvudstaden:DDD
 
 
Imorgon är det FREDAG, jaaaaa, och sedan drar jag på en weekend med Kash till Luleå där jag hoppas på Bishops, Donken och hotellfrukost. (älska mat<3<3<33<3<)
 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0