"i'll do it tomorrow"

 Datum: 2015-01-22 | Tid: 22:52
Helluuuu! Kan börja med att säga att jag inte trodde att det var elva dagar sen jag skrev sist? Trodde det max var fem, hehe. Men, sedan sist så har jag bland annat fått världens bästa sockar av Alexandra (♥♥♥), påbörjat projektarbetet på riktigt, gjort fiiiiina pärlarmband, bokat studentresa, bestämt att jag ska testa balsammetoden, sett klart Sagan om Ringen med SKoJ och fått ett till kusinbarn så sent som idag faktiskt!
 
Förra helgen var jag även ensam hemma, då resten av familjen var i Stockholm. Drog ihop en liten tacokväll där vi inte såg en enda film. Det, mina vänner, är STORT. Vi underhöll oss istället med ätande (såklart), bilkurragömma, sällskapsspel, gamla klassfoton, sminka Kasper och Elias, osvosv. Hade då hur kul som helst, och mamma och pappa verkade då nöjd med städningen efter då jag fick smaka av deras donuts de köpt med sig från huvudstaden:DDD
 
 
Imorgon är det FREDAG, jaaaaa, och sedan drar jag på en weekend med Kash till Luleå där jag hoppas på Bishops, Donken och hotellfrukost. (älska mat<3<3<33<3<)
 

11/1

 Datum: 2015-01-11 | Tid: 16:03
 
I tisdags påbörjade jag, Kasper, Stina och Jonte vårt LotR-maraton, men skulle inte hinna se alla filmer då Stina skulle ha skola nästa dag HEHE, så vi såg bara första. I veckan har jag även, som sagt, spelat mycket AoE och så sent som i torsdags drog vi ihop ett litet lan. Jag deltog dock endast i 2 av 3 matcher, och annars gjorde vi alla olika saker typ. Jag har även sett klart Sherlock, alla tre säsonger. Har sett första säsongen förut, men blev inte så fast då men det var bra att jag gav det en andra chans. Dom andra säsongerna var då riktiga höjdare, och första var ganska bra ändå! Igår var jag en sväng till Bureå och det mest spännande som hände var väl att vi tänkt vara yolo och fara till Bureberget, men såklart så körde vi fast i djupsnön xD Hahaha åh, en ny upplevelse för Kasper, Stina och mig. Kaspers pappa kom då till undsättning med skotern, så tillsist kom vi loss och kunde fira med pommes på Max. Sen var det sååå snöigt på vägarna igår natt, så när det var som värst körde jag typ 50 på E4an???what
 
Imorgon börjar alltså skolan om och kan inte säga att jag är så jättetaggad. Har ångest över om Engelska 7 är bättre än Matematik 5, och hur jag ska kunna balansera cello, kvällskurs och gymnasiearbete. Återstår att se.
 
 
 

Age of Empires II

 Datum: 2015-01-03 | Tid: 23:43
Vad jag tillbringat de senaste dagarna med^. Helt sjukt hur mycket jag, Kasper, Elin, Pierre, Fabian och Jonatan har spelat. Dock så får jag spö hela tiden xD Annars så har jag ätit Maxmat, sett film med Kash, Stoin och Jonte (Catch me if you can, så braaaa), förstört mina fingrar och så har vi gäster i form av Culile-Butlers.
 
Bjuder även på lite nyårsselfies (det enda jag tog) med olika fina! Kvällen spenderades då i stan med lite Burebor/andra, hade det riktigt trevligt!! Sen fick jag min nyårskyss vid tolvslaget och träffade Lina strax därefter, och det är väl det som behövs för att få en bra start på året :')