whatz new dollycat


Ja, jag överlevde snökaoset och idag kan jag meddela att Skellefteå bjöd på några plusgrader. Var dock oförberedd på detta så cyklade till skolan med både dunjacka och täckbyxor (hatar att svettas så var inte nöjd:@).

 
För det mesta har jag spenderat min fritid framför läxor, skype och GMM. Kan även meddela att jag och Kasper krockade med hans pappas bil i onsdags, så det var ju en upplevelse. Helgen spenderade jag mest med Kasper, då han skulle vara ensam hemma och ta hand om katterna. Blev att vi bjöd in Stina och Jonte för filmkväll (wow) då vi såg Big Hero 6 (så himla braaaa ♥) och åt popcorn, sen blev vi dissade av Jonte (never forget). Kvällen där på grävde jag och Kasper en snögrop, för att sedan umgås, se film och äta popcorn igen med Jontina (eller kanske Stonte??). Körde på Disneytema med Herkules och Mulan-filmerna. Under dessa dagar myste jag även en hel del med katter och åt soygurt, så det ägde.
 
Dagarna framöver kommer att bestå utav manus- och religionsskrivning, saknad av lektioner och kanske ett par kemilabbar. Sen är det fredag den trettonde, helg och alla hjärtans dag, omgggggg :O:O:O :'( :*
 
 
 
 
 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0