update 1


Kan ju börja med att berätta lite om Alla hjärtans dag som firades förra helgen (lol). Vaknade av att mamma kom in med en ask geléhjärtan, bästa sättet att börja en dag på hihi. Senare blev jag upphämtad av Kasper då vi for och handlade lite smått. Blev att vi lagade och åt sushi (typ den bästa vi gjort! mmmm), såg många South Park-avsnitt (love Mimsy<3), doppade frukt i choklad, såg Dinner for Schmucks... Kom då på grejer att göra, så vår plan B att spela Don't Starve hade vi ingen användning av.
 
I tisdags blev det spontant att fara till hockeyn med klasskamrater, oops. Men vad gör man när Monica delar ut dom och folket tvingar med en. Istället för orkester åt jag tacos utan creme fraiche (blev torrt) medans Kasper och Elias åt upp en kyckling med sina bara händer, innan vi powernapade/middagslurade snabbt innan matchen. Fick bra platser men matchen gick sämst hehe.
 
 
Har grillat på Vitberget två fredagar i rad också (notera att jag sa grillat, inte åkt)! Första gången bestod utav pinnbröd med kanelbullesmör, yummyyyyy, och att Emil förstörde sin tumme. Andra gången släckte dom oväntat backens lysen, så det blev att vi mest satt i en ring runt elden och myste/grillade smores.
 
Igår, lördag, var familjen bjuden till grannarna för middag. Åt grillat för första gången i år och åååh så gott det var. Sen var det jättemysigt med en liten catch up med Emelie och Hanna, som alltid då. Alltid så bra med dom här familjemiddagarna, då man faktiskt tvingas göra tid för varandra :')


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0