update 2

 Datum: 2015-02-28 | Tid: 15:30
Börjar väl med att droppa bomben om att jag i söndags såg jag Fifty Shades of Grey på bio med SKoJ, Agnes, Jojjo och Josse. Trodde aldrig att detta skulle ske, seriöst xD Men nu hänger man faktiskt med i snacket lol. Nämen, den var inte så farlig om man gillar smsande och resemontage. Då söndagen var min pappas födelsedag, bjöds det även på tårta och familjesemla hemma efter bion.
 
Onsdagen spenderade Na3c, minus två, tillsammans med många andra treor sin dag i Umeå på universitetet. Tycker att det var väldigt intressant och dagen passerade snabbt då det var mycket man ville hinna med. Umeå är ju trots allt den stad jag är mest inriktad på att plugga vidare i, så det kändes värt att missa veckans längsta sovmorgon för det (eller hade typ varit ledig annars men). Sen bjöd dom på fika under bussfärden hem också.<3<3<33<
 
 
Gårkvällen spenderade jag först i Rivhuset med Alexandra där vi hälsade på lite snabbt, dock så missade vi filmpremiären då vi missuppfattat tiden. Blev senare att vi drog förbi Hemmakväll snabbt innan vi åkte till Brettschneiders där vi umgicks med klasskamrater, åt blåbärspaj, myste i Idas säng och målade sår på plåster. Konstig men rolig kväll, som alltid höhö.
 
Idag, söndag, fick jag även nyheten om att min farmors syster gått bort. Då hon varit som en extrafarmor till mig kommer jag definitivt sakna henne. Vila i frid, moster Elsa

update 1

 Datum: 2015-02-22 | Tid: 12:46
Kan ju börja med att berätta lite om Alla hjärtans dag som firades förra helgen (lol). Vaknade av att mamma kom in med en ask geléhjärtan, bästa sättet att börja en dag på hihi. Senare blev jag upphämtad av Kasper då vi for och handlade lite smått. Blev att vi lagade och åt sushi (typ den bästa vi gjort! mmmm), såg många South Park-avsnitt (love Mimsy<3), doppade frukt i choklad, såg Dinner for Schmucks... Kom då på grejer att göra, så vår plan B att spela Don't Starve hade vi ingen användning av.
 
I tisdags blev det spontant att fara till hockeyn med klasskamrater, oops. Men vad gör man när Monica delar ut dom och folket tvingar med en. Istället för orkester åt jag tacos utan creme fraiche (blev torrt) medans Kasper och Elias åt upp en kyckling med sina bara händer, innan vi powernapade/middagslurade snabbt innan matchen. Fick bra platser men matchen gick sämst hehe.
 
 
Har grillat på Vitberget två fredagar i rad också (notera att jag sa grillat, inte åkt)! Första gången bestod utav pinnbröd med kanelbullesmör, yummyyyyy, och att Emil förstörde sin tumme. Andra gången släckte dom oväntat backens lysen, så det blev att vi mest satt i en ring runt elden och myste/grillade smores.
 
Igår, lördag, var familjen bjuden till grannarna för middag. Åt grillat för första gången i år och åååh så gott det var. Sen var det jättemysigt med en liten catch up med Emelie och Hanna, som alltid då. Alltid så bra med dom här familjemiddagarna, då man faktiskt tvingas göra tid för varandra :')

whatz new dollycat

 Datum: 2015-02-10 | Tid: 23:54
Ja, jag överlevde snökaoset och idag kan jag meddela att Skellefteå bjöd på några plusgrader. Var dock oförberedd på detta så cyklade till skolan med både dunjacka och täckbyxor (hatar att svettas så var inte nöjd:@).

 
För det mesta har jag spenderat min fritid framför läxor, skype och GMM. Kan även meddela att jag och Kasper krockade med hans pappas bil i onsdags, så det var ju en upplevelse. Helgen spenderade jag mest med Kasper, då han skulle vara ensam hemma och ta hand om katterna. Blev att vi bjöd in Stina och Jonte för filmkväll (wow) då vi såg Big Hero 6 (så himla braaaa ♥) och åt popcorn, sen blev vi dissade av Jonte (never forget). Kvällen där på grävde jag och Kasper en snögrop, för att sedan umgås, se film och äta popcorn igen med Jontina (eller kanske Stonte??). Körde på Disneytema med Herkules och Mulan-filmerna. Under dessa dagar myste jag även en hel del med katter och åt soygurt, så det ägde.
 
Dagarna framöver kommer att bestå utav manus- och religionsskrivning, saknad av lektioner och kanske ett par kemilabbar. Sen är det fredag den trettonde, helg och alla hjärtans dag, omgggggg :O:O:O :'( :*
 
 
 
 
 

snökaoz

 Datum: 2015-02-01 | Tid: 02:23
Lite bilder jag lyckats samla på mig sedan senast. Praktiskt taget alla är tagna då jag och hjärtat var i Luleå utom den sista som togs på Espresso House i fredags, hehe.
 
Luleå: Hade det huuur mysigt som helst och var konstant proppmätt. Åt allt jag hoppats på (WEHO) dock så hade en sushi också suttit bra hihi. Bar kläder i typ exakt samma nyans av rött under vår date night, Kasper tryckte fel på hissknappar, blev inte att shoppa för någon av oss och så åt vi, som sagt, heeeela tiden. Loved it ♥
 
Veckan: Har fikat på EH times two med klassisar, varit förvånad över hur balsammetoden verkat, spelat både Don't Starve och Dota 2 (en gång med Elin omg), "sladdat" och catchat upp med Emmö, lyssnat på 50 Shades of Prär, sett VeboSlayerz försöka kvala till Esport-SM, myst med bebisar, sett Annabelle, försökt leka med ett ouijabräde och blivit skjutsad runt i snökaoset som nu härjar i staden. Det är för mycket snö nu. INTE OK