Augusti var varmare


Läääängesen man skrev, men sedan sist har jag hunnit med en hel del. Har väl jobbat rätt så mycket, men flyttade så sent som i fredags till Umeå(!!!!). Fick alltså lägenhet strax efter att jag skrivit förra inlägget, och augusti har därför förutom jobbande bestått av ett antal bilturer till Umeå för lite fix med den. I augusti kom även sommarvärmen så det har blev en tur till stranden, några cykelturer för glass och ett par turer till Kåge hamn. Dock så var det lite sorgligt när man tittade ut från fönstret och såg att björkarna redan börjat bli orangea då, hehe.
 
I lägenheten har jag väl gjort mig rätt så hemmastadd i nuläget och är så tacksam över hur inte bara mina föräldrar utan även över mina rumskamraters, som har hjälpt till sååå mycket med detta! Målning, fraktning, möblering, lyft, plantering, sladdragning... Det har varit en hel del att sjå i. Har även haft en riktigt bra start på Umeå-livet då vi haft besök alla de tre senaste dagarna, vilket har varit jättemysigt. Och det är så kul att visa folk hur fint det har blivit här, särskilt när man kämpat så :')
 
 
Idag är det upprop klockan 13.15 som gäller och ikväll är det nollning, vilket jag ser framemot! Ska bli kul att lära känna dessa nya människor man ska gå med de kommande åren. Annars har jag iallafall Kasper, det är väl någonting.


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0