professional model yo


Okej, blev ärligt förvånad vid blogg.se's nya design och insåg att jag varit borta lite för länge kanske. Och dessutom var det bara en massa updates förra gången och jag måste väl ta och göra en nu också xD


 
Alltså kolla vad fina bilder???? Alexandra skulle fotografera lite kläder till sin webshop (yeoubi.se) och behövde lite modeller och självklart ställde jag upp, hehhe lol. Men var riktigt kul och resultat blev ju som sagt riktigt bra!
 
Strax efter detta drabbades jag av magsmärtor och blev därefter sängliggandes några dagar innan jag orkade ta mig till skolan. Då blev det att prioritera GYMNASIEARBETET framför typ allt och det är väl ungefär vad jag gjort fram till så tidigt som i söndags. Lagomt till slutspurten drabbades jag dessutom av typ något virus/lunginflammation/hosta osv så blev ju inte mindre stressad precis. Men vi blev då klara till sist och det känns så himla härligt!!!!! (alex vi äg)
 
Andra saker som kan vara värda att nämna är att jag köpt Marinas nya skiva (lovelove), skrivit högskoleprovet igen (trotsade min hosta och sänkte mig med två poäng), haft spelkväll med klassisar (ingen monopol:'(), skrivit, diskuterat och tränat inför Baldershowen (två veckor kvar oh no), sett klart Glee efter så många år (alltså sista säsongen♥) och sett en solförmörkelse (coolt).
 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0