♥ Baldershowen 2015 ♥ 
Alltså Baldershowen, bland det roligaste jag varit med om! Vi har fått så mycket positiv respons vilket gör detta halvår av slit mödan värd. Alla R-tider vi spenderat i Midgård och improviserat fram sketcher, kan inte förstå att det är över nu. Vi har haft så kul och skrattat mycket tillsammans till alla knasiga idéer.
 
Denna vecka har vi spenderat hela dagar på Nordanåteatern för att finslipa och träna in sketcher, spontant sjunga och dansa med till låtar, körat bakom kulisserna till "Bohemian Rhapsody", "Stay With Me" och "Ready to Run", och försökt få ordning på all rekvisita och Ullaredssketchen. Och i slutändan blev det faktiskt så himla bäst. 
 
Vemod är vad jag känner efter denna intensiva vecka och det är svårt att känna någon sorts lättnad att den är över. Både på grund av de skoluppgifter jag nu måste ta tag i, men det är svårt att känna lättnad över att behöva släppa något man egentligen inte vill släppa taget om, om ni förstår??? När vi packade ihop all rekvisita och behövde slänga en del gjorde det verkligen ont mammahjärtat, då detta projekt varit något jag verkligen gått in för och typ adopterat som mitt barn under dessa månader. Nu blev jag lite dramatisk höhö, but it's true<////3
 
Och vilka fantastiska människor jag fått spendera denna tid med och lärt känna, om vi bortser från att typ hälften redan var mina klasskamrater. Som tur är måste jag inte släppa taget om dom än, utan jag hoppas verkligen på den där sleepovern med pizza för pengarna vi fick in.
 
Allt som allt, fick vi många skratt och komplimanger och även en fin artikel skriven om oss av Norran; jag känner verkligen att vi lyckats vänner. I slutändan var det så otroligt värt det. Tack för denna tid
 
(omg om jag skrev detta om baldershowen hur kommer det då gå när vi tar studenten?????)

elin kommenterade:

Vill gråta varje gång jag tänker på studenten nu, kommer sakna alla så sjukt mycket

2015-04-20 | 11:35:43
Blogg: http://elinn.blo.gg
elin kommenterade:

eller ja, alla kanske är överdrift men alltså xD

Svar: men alltså näää det är ju sant :'(
/cecilia

2015-04-20 | 11:36:13
Blogg: http://elinn.blo.gg

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0