ett till nattinlägg

 Datum: 2015-04-26 | Tid: 23:55
Senaste veckan har spenderats till att ta tag i en massa skolarbete, ugh, därav typ inga bilder att visa. Men den här veckan har vi typ ingenting (??? what (bara jag inte jinxat det nu (förlåt isf allihopa))), förutom att göra klart gymnasiearbetet och redovisa det, och så måste jag göra den där engelska-analysen som aldrig blir färdig... hehe.
 
Igår var det Naturfest som alltid är lika kul! Hade så himla trevligt, dansade tills fötterna värkte och har varit hes hela dagen efter allt skriksjungande (men det är okej för det är så det ska vara). Idag påbörjade jag tredje säsongen av Heroes och for sedan till Kasper med choklad, bananer och ostriskakor; såklart var allt gult och gott, love it. Vi åt (såklart), såg på Family Guy, spelade schack och Kasper skickade några fina snaps ♥♥♥

 
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv så jag kanske kan få reda på mitt högskoleprovsresultat. Är så nyfiken, hihi, och håller tummarna för att det gått bra! Sen blir det att sova och imorgon är det skola och typ min nästnästsista konditorilektion! Ändå en utav de roligare lektionerna men det är jobbigt att gå skola i typ tolv timmar, på en måndag dessutom xD
 
 
 
 

♥ Baldershowen 2015 ♥

 Datum: 2015-04-19 | Tid: 23:35

 
Alltså Baldershowen, bland det roligaste jag varit med om! Vi har fått så mycket positiv respons vilket gör detta halvår av slit mödan värd. Alla R-tider vi spenderat i Midgård och improviserat fram sketcher, kan inte förstå att det är över nu. Vi har haft så kul och skrattat mycket tillsammans till alla knasiga idéer.
 
Denna vecka har vi spenderat hela dagar på Nordanåteatern för att finslipa och träna in sketcher, spontant sjunga och dansa med till låtar, körat bakom kulisserna till "Bohemian Rhapsody", "Stay With Me" och "Ready to Run", och försökt få ordning på all rekvisita och Ullaredssketchen. Och i slutändan blev det faktiskt så himla bäst. 
 
Vemod är vad jag känner efter denna intensiva vecka och det är svårt att känna någon sorts lättnad att den är över. Både på grund av de skoluppgifter jag nu måste ta tag i, men det är svårt att känna lättnad över att behöva släppa något man egentligen inte vill släppa taget om, om ni förstår??? När vi packade ihop all rekvisita och behövde slänga en del gjorde det verkligen ont mammahjärtat, då detta projekt varit något jag verkligen gått in för och typ adopterat som mitt barn under dessa månader. Nu blev jag lite dramatisk höhö, but it's true<////3
 
Och vilka fantastiska människor jag fått spendera denna tid med och lärt känna, om vi bortser från att typ hälften redan var mina klasskamrater. Som tur är måste jag inte släppa taget om dom än, utan jag hoppas verkligen på den där sleepovern med pizza för pengarna vi fick in.
 
Allt som allt, fick vi många skratt och komplimanger och även en fin artikel skriven om oss av Norran; jag känner verkligen att vi lyckats vänner. I slutändan var det så otroligt värt det. Tack för denna tid
 
(omg om jag skrev detta om baldershowen hur kommer det då gå när vi tar studenten?????)

jag måste bli bättre på att uppdatera

 Datum: 2015-04-14 | Tid: 19:49
 
Sedan sist har jag faktiskt hunnit gå in på mitt sista år som tonåring (#oldbutgold #grattistillmig). Fick den finaste tårtan som respresenterade tre utav de saker jag älskar mest: gult, skor och socker hihi. Har dessutom klarat mig från sjukdomar, fått hem min finfina studentmössa, sett F&F7 med en saknad Emmy, pysslat och tränat inför baldershowen, som vi tränar för fullt inför nu, börjat se Heroes på Netflix och så sent som idag skrivit svenska nationella (håller tummarna att jag inte var helt ute och cyklade).
 
Nu väntar en hektisk vecka med tidiga morgnar (börjar 07.00 på fredag:'(() där plugget för en gångs skull får skjutas åt sidan. Sedan nästa vecka blir det flera inlämningar, ett nationella-tal och ett religionsprov. Ugh.
 

professional model yo

 Datum: 2015-04-01 | Tid: 20:32
Okej, blev ärligt förvånad vid blogg.se's nya design och insåg att jag varit borta lite för länge kanske. Och dessutom var det bara en massa updates förra gången och jag måste väl ta och göra en nu också xD


 
Alltså kolla vad fina bilder???? Alexandra skulle fotografera lite kläder till sin webshop (yeoubi.se) och behövde lite modeller och självklart ställde jag upp, hehhe lol. Men var riktigt kul och resultat blev ju som sagt riktigt bra!
 
Strax efter detta drabbades jag av magsmärtor och blev därefter sängliggandes några dagar innan jag orkade ta mig till skolan. Då blev det att prioritera GYMNASIEARBETET framför typ allt och det är väl ungefär vad jag gjort fram till så tidigt som i söndags. Lagomt till slutspurten drabbades jag dessutom av typ något virus/lunginflammation/hosta osv så blev ju inte mindre stressad precis. Men vi blev då klara till sist och det känns så himla härligt!!!!! (alex vi äg)
 
Andra saker som kan vara värda att nämna är att jag köpt Marinas nya skiva (lovelove), skrivit högskoleprovet igen (trotsade min hosta och sänkte mig med två poäng), haft spelkväll med klassisar (ingen monopol:'(), skrivit, diskuterat och tränat inför Baldershowen (två veckor kvar oh no), sett klart Glee efter så många år (alltså sista säsongen♥) och sett en solförmörkelse (coolt).