wow such nature

 Datum: 2014-09-23 | Tid: 19:40
 
Hejhejhej, har just gjort mitt fjärde internetköp denna vecka lol. Jag och plånboken ligger nu i sängen och gråter i kapp till Kaspers banjospelande. Det var kallt idag och jag hade dubbla långärmade, dock så tror jag att jag kommer frysa ihjäl imorgon då det typ ska vara minusgrader när jag ska till skolan (???? what). Men iaf, ett utav dessa internetköp jag gjort är min studentmössa, och som Elin måste jag hashtaga #OMG för att det faktiskt är vi som står på tur. Har börjat spana in klänningar också, dock så var det inte ett utav mina fyra köp (hårborste, sheinside, Moe-skiva). Sen fick jag hem klassfotot idag (♥♥♥) och fick smaka av Ebbas goda päron nomnom.

258/365

 Datum: 2014-09-15 | Tid: 19:45
Nu för tiden gillar jag ändå måndagar. Sovmorgon till 11.20 och sedan sluta 12.25 varannan vecka. Dock var detta inte den varandra veckan, utan hade både fysik- och biologilabb. Men det var ganska okej då fysiklabbrapporten blev klar på lektionen och att vi under biologilabben fick spela teater (??? what) och dessutom testa vilka blodgrupper vi hade! För er som inte kan tolka resultatet på bilden så visade det sig att jag är 0+, så i Japan är jag en krigare och det är väl najz. Ikväll blir det dator, glass och matteplugg, då jag redan gjort bort biologin och historian. Yayyyy
 

Ändå en bättre söndag

 Datum: 2014-09-15 | Tid: 00:38
Efter en fredagkväll med gratis pizza, 50% på ischai och TS4, och en lördag med Dota-SM, bilkörande och trevligt i Bureå så kom söndagen. Denna söndag har då jag och Kash 22 månader, så blev bjuden på Bishops där vi mumsade på en club sandwich och revbensspjäll, nomnomom. :)))))) <- one dubbelhaka isn't enough
 
Det var även valdag idag, så gick självklart och röstade. Satt sedan framför valvakan med Elin över Skype och åt B&J som Kasper (även) snällt skämt bort mig med, ty ly bby. Dock blev väl inte slutresultatet något större att hurra över men ja... Glassen var då god (bananglass alltså<3) och Elin äger som valvakarpartner (ELIN<3).

hellooo

 Datum: 2014-09-11 | Tid: 21:29
Efter en riktigt bra början på veckan (en lektion på måndagen, ledig tisdag<3<3) så har det bara gått utförs då fysikprovet närmat sig mer och mer, och morgondagen är dagen ingen längtat till. Mina dagar har väl mest inte bestått av fysikplugg och istället har jag gjort, well, ingenting. Åtminstone inte av värde. Lite Dota, lite TS4, lite Felix Recenserar, lite funderande över om min krönika räknas som en krönika, men annars... nja. Har nu lagt bort fysikböckerna för kvällen och väntar på att få äta marängsviss och byta av Pierre i Veboslayerz ft. Pierre. Måste bara vänta tyyyp 40 min till yay :---)
 
(juste, sedan sist har jag även hunnit äta FÖÖÖR mycket på O'learys och bastuflottat, det var najs)
 

~¨* September *¨~

 Datum: 2014-09-01 | Tid: 22:45

 
För att vara måndag har det inte varit så illa då jag börjar 11.20 vilket kommer kännas sååå bra framöver. Har typ aldrig haft sovmorgon sen jag började gymnasiet, but finally my time has come :')
Hann se lite TFIOS innan skolan och äta tortellini nomnom, det ägde. Efter skolan, som bestod av biologix2 och fysik, köpte jag mig ett par nya höst/vinterskor då mina gamla, treåriga trontjänare blivit alldeles för slitna för en säsong till. Väl hemma åt jag mer tortellini (nomnom) och åkte senare motorcykel till Bureå med papi. Nu ska jag fortsätta se The Fault in our Stars innan det blir godnatt!