(godnatt)

 Datum: 2014-10-28 | Tid: 00:21
Lovet är i full gång nu och jag kunde inte vara gladare! Matteprovet gick helt okej, som tur var hehe. Sen klädde typ hälften utav Na3:orna ut sig på fredagen och jag tyckte att alla var hur fina som helst!! Jag och Lina körde på förra årets halloweenfest-utstyrsel, Mario och Luigi. Kände mig dock tvingad till att hänga efter Lina hela dagen<////3
 
Ett urval av kostymerna
 
På lördagen var det högskoleprovet som gällde, och det var egentligen inte så hemskt som man trott. Trodde att dagen skulle ta hur lång tid som helst men helt plötsligt hade åtta timmar passerat. I slutändan kom jag fram till att jag måste träna mer på det verbala än det kvantitativa, hehe #clässicnaturare
På kvällen firade vi Jonte i Bure med filmmys framför Mamma Mia! och The Shining, och på söndagen var det spökstig i Svarttjärn. Lyckades skrämma typ en grupp, lol, men vi fick gott fika!!
 
 
Idag åt jag lunch på stan med mamma, Michelle och Marcelline, som är på besök i Skellefteå. Var hur mysigt som helst och vi hade så mycket att prata om. Efter att vi kramats hejdå fick jag skjutsa runt Michelle och Klara till diverse ställen då dom nu ikväll överraskat Maja med en liten kidnappning. Annars har jag även hunnit hämta ut lite kläder jag beställt, ätit Pocky och druckit julmust, flyttat från sängen ner till golvet, klippt mig (äntligen) och spelat tv-spel/sett Rat Race med bebi. ♥

tjugotre

 Datum: 2014-10-14 | Tid: 23:20
 
Vad har jag gjort sedan sist då? Har varit barnvakt åt Lea och Nicole x2, ena dagen åt vi på Max och spelade tvspel, andra dagen spelade vi bara tvspel. Kan säga att jag är ganska less på Buzz! Junior nu, heheee. Dock så blev jag rätt förvånad när Nicole klarade en sån där flytta-runt-brickor-grejs som jag visst hade som tvspel, jag har levt tio år längre än henne och aldrig förstått mig på såna? Well.
 
Har även kört en massa bil med Kasper, sett lite Supernatural (som förövrigt är min nya serie), slängt ihop och redovisat en historiapresentation, ätit Ben&Jerrys och pluggat matte (<//3). Igår blev jag även bjuden på Bishops (igen) av älsklingen då vi bestämt att vi skulle spendera månadsdagen (idag) till att plugga matte (så att vi har en chans att bli godkända på provet imorgon ugh)
 

♥ 10/10 ♥

 Datum: 2014-10-10 | Tid: 22:50
Spännande dag som började med ännu en inställd historialektion (Benny-children, y u always sick) men efter att ha sovit typ tre timmar under natten var det najs. Fick igen fysikprov (nöjd) och gjorde kemiprov (mindre nöjd). Ikväll har jag inte gjort så mycket, for till Willys och blev Willys+kund för att kunna köpa billig glass typ. Nu blir det nog att spela lite (Sims? Minecraft? Dota? Maple Story???) efter typ flera veckors uppehåll. Blir nog också najs.
 
 

LTU utan Urban

 Datum: 2014-10-08 | Tid: 19:48
Dåtid: Spenderade dagen på LTU med klasskamrater och B:are typ. Under bussfärderna försökte jag lyssna på musik (</333), sov vi, pratade om mycket, såg Eriks kommentarer 2 (♥♥ du eg tony) och Kasper ritade fina bilder på snap. I alla fall, på LTU gjorde vi inte så mycket förutom att gå typ fram och tillbaka och runt runt och sno åt oss en hög med brochyrer, men åt typ tre kilo godis så det var lugnt. 

Nutid: Har införskaffat nya hörlurar, ett par Bagis i färgen Tomatoooo!!! (rageade på mina 20kr-hörlurar under bussfärden (man får vad man betalar för lel) så det var dags) Sen så ser jag bara lagomt lurig ut. >:)
 
 

är det okej att jag dör nu

 Datum: 2014-10-07 | Tid: 20:38
 
JAG ÄR SÅ KÄÄÄÄR
♥♥♥
(sorry kashnep but this is real)
(längtar till vår dejt i november)
(på elins födelsedag också, woop)
 
hoppas alla kollar på 1080p och helskärm annars blir jag besviken
#loveyoued #youlooksohandsome #doyoulovemetoo #plsdo

Dirty Teens Na3

 Datum: 2014-10-05 | Tid: 23:32

Igår var det alltså naturfest och jag gör som Elin (igen) och postar lite bilder från klassinstan. Hade såååå kul!! Asså verkligen, bästa någonsin. Idag har jag dock knappt kunnat prata och haft en sådan träningsvärk efter allt hoppande, skrikande, sjungande och dansande under gårkvällen, men det var så värt det. ♥♥♥
#vebomarkaren #snorkeltorkel #studyhard #partyhard