STOCKHOLM (igen)


Vi landade i Stockholm vid 17.20 och åt middag på donken. For sedan på Maxi för att bunkra upp inför onsdagens köande och sedan gjorde vi oss hemmastadda i lokalen men somnade senare än tänkt (Fours fel </3).
Vi vaknade ca 05.00 och gjorde oss klara att fara till Globen, där vi hamnade strax efter halv sju. Skrev upp oss i kön och lyckades hamna på plats 101, 102 och 103, vilket kändes riktigt bra! De första timmarna gick rätt långsamt, men trots att vi knappt gjorde ingenting (försökte sova och plugga men det funkade inte) så var det ändå som att timmarna i slutändan flugit förbi. Sen firade vi Elin med pizza med icketända ljus i, och det var så fint när flera hundra i kön sjöng med! Väl inne hamnade på rad 3 typ en liten bit åt vänster vid scenen, i slutet av konserten var vi på rad 9 i mitten (orkade inte hålla på och knuffas). Ed var magisk, publiken kaotisk och vattnet nästintill oåtkomligt. Men det var absolut ett minne för livet! ♥♥
 
På torsdagen sov vi ut (tack och lov) och lämnade lokalen först efter två. Köpte lite gott på English Shop och åkte sedan till Kista där vi shoppade lite smått på Monki och New Yorker, jag åt GODASTE sushin någonsin (Ikki på Food Court, tips!!) och vi avslutade med froyo innan vi tog bussen och pendeln till flygplatsen, där flyget hem och ångesten över fredagens biologiprov väntade :----)
 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0