Första advent

 Datum: 2014-11-30 | Tid: 22:52
 
Tror ni blivit less bilderna på mig, Kasper och vår mat, så kände att nu när December knackar på är det kanske dags för ett nytt inlägg! Dessa två veckor har dock inte varit så speciella, fick mitt HP-resultat (ändå nöjd!) och har mest pluggat inför och gjort ett matteprov och mitt sista (!!!) kemiprov, typ, någonsin? Så sjukt. Hann dock med en sväng till biografen med kompisar för Mockingjay Part 1 som var över mina förväntningar! Var så förvirrad när jag läste boken, så kan ärligt säga att jag tyckte dom gjort en riktigt bra tolkning av boken, jag hängde med mycket bättre än i boken och dessutom var den mycket mer spännande. Pluspluspluspoäng för det!

Idag har jag sett klart Kill Bill med Kasper, gått runt på Skyltsöndag och "hjälpt till" vid hämtandet av Michelles piano. Nu borde jag ta tag i lite historiaplugg efter en riktigt rolig (pluggfri) helg, eller spela cs.... hmmm

Två år ♥

 Datum: 2014-11-15 | Tid: 20:26
 
Igår var det alltså den 14/11, och även min och Kaspers tvåårsdag! Alltså, två hela år tillsammans nu, hur kan tiden gå så fort? Känns som att det var nyss vi skulle se Det levande slottet och det slutade med att vi bara tittade på varandra istället. Eller den där gången då vi satt på Ainas i flera timmar och skulle dela på ett wienerbröd, och det slutade med att vi åt upp det i sista sekunden och pussades hejdå i regnet, hihi.
 
Iallafall, så hade jag fixat en meny och ingredienser till en trerättersmiddag vi bestämt att vi skulle laga tillsammans. Sparris med gorgonzola, pasta med saffransås och kräftstjärtar, och efterrätten blev ugnsbakade päron med After Eight och kanel/vaniljkesella. Mums!! Efter att vi matkomat oss, drog vi vidare för 18-årsfirande av Stinisen vilket var riktigt kul även om det slutade lite tråkigare. Men i överlag var det en riktigt bra kväll! ♥
 

STOCKHOLM (igen)

 Datum: 2014-11-15 | Tid: 14:03
Vi landade i Stockholm vid 17.20 och åt middag på donken. For sedan på Maxi för att bunkra upp inför onsdagens köande och sedan gjorde vi oss hemmastadda i lokalen men somnade senare än tänkt (Fours fel </3).
Vi vaknade ca 05.00 och gjorde oss klara att fara till Globen, där vi hamnade strax efter halv sju. Skrev upp oss i kön och lyckades hamna på plats 101, 102 och 103, vilket kändes riktigt bra! De första timmarna gick rätt långsamt, men trots att vi knappt gjorde ingenting (försökte sova och plugga men det funkade inte) så var det ändå som att timmarna i slutändan flugit förbi. Sen firade vi Elin med pizza med icketända ljus i, och det var så fint när flera hundra i kön sjöng med! Väl inne hamnade på rad 3 typ en liten bit åt vänster vid scenen, i slutet av konserten var vi på rad 9 i mitten (orkade inte hålla på och knuffas). Ed var magisk, publiken kaotisk och vattnet nästintill oåtkomligt. Men det var absolut ett minne för livet! ♥♥
 
På torsdagen sov vi ut (tack och lov) och lämnade lokalen först efter två. Köpte lite gott på English Shop och åkte sedan till Kista där vi shoppade lite smått på Monki och New Yorker, jag åt GODASTE sushin någonsin (Ikki på Food Court, tips!!) och vi avslutade med froyo innan vi tog bussen och pendeln till flygplatsen, där flyget hem och ångesten över fredagens biologiprov väntade :----)
 

we love u ed

 Datum: 2014-11-11 | Tid: 14:11
 
Dagen före dopparedagen typ. Snart sitter vi på flyget som tar oss till huvudstaden där vi imorgon ska få se ED SHEERAN<3<33<3< omg can't wait kan inte fatta att det äntligen händer!!!! Och donken är gott, så det blir några riktigt bra dagar det här (även om vi bara kommer köa hela morgondagen :'''))
 

halloween alltså

 Datum: 2014-11-01 | Tid: 00:00
I onsdags slog ett antal naturare följe till Pite Havsbad, fast äventyrsbadet, för att umgås och bada, vilket var huuuur trevligt som helst! Lekte lite tagen, åkte lite vattenrutchbana, fick lite klor i ögonen och åt lite mat. Var på badet ca åtta timmar och avslutade resan med middag på Pentryt. Väl hemma i Ske-å samlades vi en liten grupp hos Pierre och såg (åtminstone en bit av) The Dark Knight Rises. En riktigt mysig dag alltså!

Igår gjorde jag väl inget vettigt förutom att fara på lan hos Kasper senare på kvällen med Emil, om det ens räknas som vettigt. Spelade, åt nudlar, drack läsk = det vanliga. Somnade först och vaknade sist gjorde jag också, de va najs. Sen idag har jag spelat tvspel med Lea och Nicole, försökt vinna Ed Sheeran-biljetter (you know me) och skjutsat lite folk. Det närmaste jag kommer en legit halloween ikväll är att sitta framför AHS med min godispåse:))