love love love

 Datum: 2014-05-27 | Tid: 23:44
En halvpsykotisk blick är okej när min fantastiska Elin vunnit biljetter till Ed Sheeran's showcase nu på måndag och jag har fått äran att agera plus one!! <3<3<33< Vi trodde på en mindre konsert, dock så blir det typ 300 pers där (men det är iallafall mindre än det kommer vara i Globen lol). Gråter, så lycklig.

(järn)rör inte våra kompisar

 Datum: 2014-05-19 | Tid: 23:09
Idag var jag, mina vänner och 600 till samlade vid Åhlénshuset inför Jimmie Åkessons tal, där majoriteten stod med ryggen vänd mot SD-ledaren och rasismen. Häftig stämning alltså. Dock blev jag lite rädd när Kasper tog en selfie med Åkesson, och pressfotografen fotograferade. Tur att vi senare sökte upp honom och tackade nej till publicering av denna i tidningen. Hur kunde det ha sett ut liksom xDxP
 
 

lite info om dagarna som gått också

 Datum: 2014-05-19 | Tid: 22:48
I fredags drog jag med vänner till Kåge där vi satte upp en eld men inte grillade. Efter det såg vi film i lekis hos Brettschneiders, vilket vi även gjorde på lördagskvällen. Så Disneyfilmer som Mulan, Aristocats och Prinsessan och grodan har hunnits med, och även spelande av Singstar! Det var najs. På lördagsnatten blev vi även skrämda av Lina och Kasper när de kom på besök, av dom bjöds det på cruising och av William bjöds det på pommes. På söndagen överraskade jag Kasper med picknick vid Manhemskajen, vilket var supermysigt. Kasper, solsken, kycklingwraps, jordgubbar och choklad, kan det bli bättre?
Hade det iallafall världsbäst med min pajk. ♥
 

arton underbara månader

 Datum: 2014-05-14 | Tid: 22:54
Den senaste veckan har jag såklart kört en hel del bil och gjort vardagliga saker som att plugga och spela 2048. Jag har även fått åka en del bil (Vebo tur och retur) då Kasper tog körkort i måndags, huhu.
 
Idag var det dock inte lika vardagligt då jag och Kasper varit ett par i ett och ett halvt år denna onsdag!! Myste till det med att först spontant äta gott på Dallas och sedan spontant se Divergent på bion. Och ååååh så bra den var! Måste läsa ut boken typ NU. Och äta lite maltesers, nomnom
 
 

 
 
 

älskar det här

 Datum: 2014-05-09 | Tid: 20:05

♥ KÖRKORT ♥

 Datum: 2014-05-05 | Tid: 22:18
Yes, till er som varken följer mig på Instagram eller Facebook kan jag nu meddela att jag tagit det största steget in i vuxenlivet genom att ta bilkörkortet, OCH DET KÄNNS SÅÅÅ BRA. Efter en åtta minuter försenad uppkörning blev körkortet mitt klockan 9.41 imorse (!!!). Har firat detta med att först köra runt i stan med Kash, Jonte, Lina och Michelle efter skolan och med att senare på kvällen fara till Bergsbyn med Elin, Brettschneiders och Kasper. Brummade sedan runt lite mer i stan med dessa minus Kasper plus Pierre. SERIOUSLY JAG HAR KÖRKORT NU.
 
 
(lite kuriosa: Teoriprovet gjordes förra måndagen. Valborgs spenderades med fina personer på Moröhöjden och Max. Jag hade spanskaprov idag som inte gick bra. Idag åt jag min första bergsbyglass på två år.)