(500) days of Kasper

 Datum: 2014-03-30 | Tid: 20:21
Igår firade jag och Kasper 500 dagar tillsammans, 
eller så här i efterhand kom vi på att det var det xDxP
Egentligen var det som bara tänkt att vi skulle äta på don Vito bcus yolo,
men då överraskade han mig med ett jättefint halsbandshänge i tidig födelsedagspresent!
(Det äger för att man kan gömma saker i det, hihi)
Efter det gick vi hem till mig och såg halva första säsongen av American Horror Story.
Sí señor, mucho najsitito
♥♥
 
 
 

weho

 Datum: 2014-03-27 | Tid: 22:26
(Torsdag idag och en vecka kvar till min 18-årsdag, hihiihi.)
 
Min obsession har sedan min senaste bloggsession varit American Horror Story, såg klart säsong ett inatt och har hunnit se tre avsnitt av säsong två. Helt sjukt vad bra det är, gaaah. <3<33<3<3 (ty lili 4 advice)
Annars har det varit skolarbete och körkortsplugg som hållt mig upptagen, och efter att det tagit en månad att göra fas A, B och C (#lat) så känns det ganska bra att klara fas F, Repitition 1 och Sluttestet inom samma dygn! Är så stolt över mig själv i nuläget :')
 
mmmmm, my precioussss ♥♥

Helgen som passerat och mina äventyr under denna

 Datum: 2014-03-23 | Tid: 20:06
 
Igår kväll tog jag bussen till Bureå med Kasper och min ögonsten (datorn (dock inte den på bilden (den stationära))) där det skulle bjudas på lan med Elias! Köpte lite smått och gott på Tempo och släpade oss sedan vidare till spellokalen (Kaspers mammas kök). Då pojkarna visst bestämde sig för att spela Dota hela kvällen spelade jag Sims 3 för att jag är sämst på Dota och därför totalvägrade:-)
Fortsatte i samma spår efter vilopausen så det blev rätt så enformigt, huhu.
 
Ikväll har jag praktiskt taget inte gjort någonting. Funderar på att baka något. Eller åtminstone äta något. Och se någon serie. American Horror Story? Låter som en plan. Hoppas att ni haft en fin helg ni med ♥

(12 dagar kvar)

 Datum: 2014-03-22 | Tid: 12:17
I veckan har jag konstant varit stressad och ångestfylld inför kursprov i matte (som jag verkligen försökte plugga till), och att dagen därpå ha teckenspråksprov (som jag knappt skulle ha tid att plugga till pga matten). Helg känns hur skönt som helst och jag ser fram emot att bara ta det lugnt (även om jag har samhällsprov på tisdag).
 
Trots att jag inte alls var helt hundra igår kväll så blev det att vara barnvakt åt Lea och Nicole med Michelle. Blev att vi spelade monopol (<3<3<33). Firade också att det blev helg med denna bananasplit:
mmmMMmhm (älskar att köksbänken ser ut som en stjärnhimmel hihi)
 

140316

 Datum: 2014-03-16 | Tid: 15:46
I torsdags fyllde då världens finaste pojke 18 år! Blev ett litet släktkalas hos Mama Kauppi som även jag fick deltaga i och äta tårta/paj/bullar/gott. Firandet fortsattes i fredags i Bureå, under själva pi-dagen, med en mix av Bure/Naturare (som Kasper själv då). Hade väldigt så jättetrevligt (fast musiken sög)!!

Igår blev det kalas för auntie Rose där det bjöds på en hel del mat och en massa småkusiner att leka med. Idag har jag hunnit umgås med familjen på Solbacken och snart ska jag försöka hinna med skolarbete och sådant där nödvändigt. Ha en fin söndag!

 
 

-

 Datum: 2014-03-12 | Tid: 21:09
Sportlovet avslutades i söndags och jag har lyst med min frånvaro lite längre. Lite kort om vad jag hunnit med på lovet: gå riskettan, spela Buzz! Junior, planera Stockholmsresan, spela Monopol i totalt 10 timmar, även spela lite Brainstorm, se Mean Girls, åka longboard, sminkat och bli sminkad, laga Ceasarsallad för första gången, mysa med småkusinerna, klasskonferensa på Google+ och äta sushi och Maxmat på samma dag. Har varit ett sånt där lov då det hänt saker varje dag och det är jag så nöjd över!! Att inte bara slösa bort hela lovet görandes ingenting (som jag vanligtvis brukar) :')
 
I veckan har jag gjort ett biologiprov, inte pluggat fysik och bakat citronmarängpaj. Yumm-EEY
 
 
 
 
 
 

Det är mars nu???:o

 Datum: 2014-03-02 | Tid: 19:29
The lägesenergi is too high #over9000 #510kJförattvaraexakt #eliasochdomfyrasmådvärgarna

Efter en vecka bestående utav två "läxförhör", ett prov och två redovisningar känns det så himla bra i nuläget. Sportlov alltså och kan inte alls säga att jag haft en dålig start på det! I fredags blev det mys framför Skins och Monty Python med min, och igår kväll drog sig tolv tjugosjättedelar av Na2c sig till Vitberget för lite för riskabel åkning av diverse åkdon. Sedan blev det vidare till Konsum och Viktor, och kvällen avslutades på Max. Hade verkligen en himla rolig kväll :')
 
Idag har jag mest sovit och pluggat körkort, woop. Nu tror jag dock att jag ska baka något (inte tro, ska).