140618

 Datum: 2014-06-18 | Tid: 00:41
Klockan har passerat tolv och jag slänger in ett sånt där inlägg.
 
 
Jag har alltså än en gång tagit flyget till huvudstaden och återvänt innan ni vetat ordet av. Denna gång for jag med Kasper, Ida, Jennifer, Pierre, Elias och (självklart) Elin. #stockholmbuddies4life Åtta timmar på Gröna Lund (långa köer, roliga karuseller, god glass). Buffémiddag på MBQ - godaste sushin, mmmmm, och att man dessutom fick ta hur mycket man ville, MMMMM. Godnattsagor om dinosaurier, korvar, roadtrips, etc. Misslyckad shopping för mig och Brettschneiders (mycket folk = lååånga köer = no thank you). Konsert - innehåll: 5 Seconds of Summer, One Direction, skrikande, hoppande, popcorn, tioåringar, målbrottsröst i typ 4 min, köande i typ 40 min. Filmmys framför The Usual Suspects (somnade igen). Misslyckat sökande efter färska siopao men hittade frysta sådana. En snabbrunda i Gamla Stan innan hemgång. Pendeltåg > Arlanda > Skellefteå.
 
 
Sedan jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Det mest märkvärdiga är väl att jag sett säsongavslutningen av Game of Thrones (:(:(:(:(:() och smygpremiärat på The Fault in our Stars med Elin (ofc) och Kasper (???). Asså verkligen, var mållös. På riktigt. Och jag älskade hur bra man kände igen sig från boken. Andra filmen som jag någonsin fällt en/två/tre tårar till. Och recensenten verkade road.
 
 

:: Maybe we found love right where we are

 Datum: 2014-06-09 | Tid: 22:55
Sommarlovet är i full gång och bloggen står stilla (allt är i sin ordning).
 
För det första, så var dagen i Stockholm M-A-G-I-S-K. Landade vid lunchtid och efter en timme med pendel/tunnelbana befann vi oss hos Elin's syster där vi skulle övernatta. Gjorde oss redo för konserten och pysslade ihop ett litet pingvinkort till Ed, hihihi. Efter lite irrande hittade vi till Fotografiska, han uppskattade kortet och vi uppskattade hans sällskap. Och precis som i Sundsvall, fick vi plats på andra raden under konserten och jag började nästan gråta (varför gjorde jag inte det) när han spelade "Thinking Out Loud" och "All of the Stars". It was amazing. He is amazing.
 
 
Landade på Skellefteansk mark nästa morgon vid 9.20 och begav oss direkt till skolan. Fick veta lite betyg och göra ett matte-"prov". På onsdagen hade vi fysiklektion (really) och fikade dom sista tio minuterna. Sen spelades det brännboll mellan naturklasserna och vi förlorade >:). Torsdag innebar skolavslutning och mys i Kåge med klasskamrater. Skulle tälta men vi blev rädda för myggen och sov i bilarna istället lol. På fredagen grillade jag med finfolk vid Nordanå och i lördags var det 18årsfest för bästa Lili!!! (#soold). Had the time of my life iallafall, var med på folks selfies och badade INTE. Igår gjorde jag säkert något spännande (??) och idag har Michelle haft 17årskalas. Det var gott.
 
 

Långhelg

 Datum: 2014-06-02 | Tid: 01:26
Har då varit ledig sedan i onsdags och kan inte alls säga att jag har klagat över detta. Har bland annat hunnit med att sova läääänge och nästan göra läxor, fått delad tredje plats i Bureå, suttit i en solblekt Porsche, varit chaufför, ätit pommes och sist men inte minst: kidnappat Lina till Haparanda.
 
Linas sammanfattning:
"Dagen började med väckning av oväntat besök och gofrulle, sedan rullade bara överraskningarna in och jag hamnade i en lång bilfärd tillsammans med 6 andra, ovetandes om destinationen. Tillslut hamnade vi i alla fall i Haparanda på IKEA och Candy World, samt att vi hann med en tur till Finland också!"
 
Lördagsmorgonen började alltså med att jag och Elin(s pappa) hade fixat frukost bestående av american pancakes, äppeljuice, svenska jordgubbar, bacon och scrambled eggs som vi åt med Lina vid 9. Därefter fick hon i uppgift att göra sig klar för äventyr, då vi sedan satte oss med bilen och plockade upp Anna (i trapphuset dock lol), Emil (busstationen), Kasper (hos mig) och Viktor (hos sig). Vi åkte norrut, och gissningar som "Byske?" och "Piteå?" ramlade in. Vi tog lunchpaus i Luleå, och resan fortsatte sedan vidare (tror dock att William redan avslöjat för Lina vart vi skulle på snap då:((). Iallafall så anlände vi med en hel bil till Haparanda vid 14.20. Därefter surrade vi runt på Candy World och därefter på Finalndssidan. Intog IKEA sist (blir alltid långa besök ju) och köpte servetter, ramar och örngott och åt (självklart) middag där innan det blev att tränga ihop oss i bilen inför hemfärden strax innan 19. Hade själv en riktigt rolig dag med finaste människorna, och Lina verkar ha uppskattat detta så jag är nöjd. ♥
 
IMORGON VÄNTAS STOCKHOLM OCH ED SHEERAN OCH JAG KOMMER INTE KUNNA SOVA AAAH