(tacka Agnes för bilderna♥♥)

 Datum: 2014-01-27 | Tid: 19:13
Jag SKA ta tag i bloggandet. Dock så har skolan och plugg tagit upp det mesta av min tid (lol jk, men det borde ha gjort det). I alla fall, den senaste veckan har jag hunnit firat Alexandra och även Enrique, fått tillbaka fysik-nationella och ett spanska-prov, lämnat ut en hög med CVs, betat av ett kemiprov, haft skola på en lördag, sett Frozen x2 och ätit två omgångar pannacotta. Spännande vecka ändå.
 
 
 

Helgen:

 Datum: 2014-01-19 | Tid: 22:09
I fredags var jag med klassen hos Anna och hade det så himla trevligt! Spelade spel, gick till kvantum och köpte gott, spelade Assassins Creed och Sims, pratade massor. Bästaste klasskompisarna :')
 
Igår var det då lördag vilken börjades med ett firande av Nathalie som fyllt hela två år nu (?!??!?, sjukt). Sedan kördes jag och min dator till Kasper där det skulle bli lan med honom och John. Så himla längesen man gjorde något sådant så var riktigt taggad. 

 
Spelade mest Minecraft, men varvades med LoL, Bloons, chips, cola och spansk allsång (som endast jag deltog i, men). Blev dock irriterade över internet- och multiplayer-lagg vid morgonsnåret så vi tog en paus på några timmar och sov. Annars var det rätt så konstant spel till 18.46 ikväll, heheh
 

Torsdag

 Datum: 2014-01-16 | Tid: 22:05
Har haft fullt upp med skolarbete = bloggen har inte prioriterats. Så tidigt som imorse betade jag av ett spanskaprov (kan ha gått helt okej eller bara dåligt) och ikväll har jag gjort klart matteläxa och svenska redovisning som ska lämnas in/redovisas imorgon. Mmmm procrastination at its best ♥

Bjuder på denna underbara bild, stulen från Agnes' blogg, på min största framgång någonsin = pajkalaset
 
 
 
 

sista lovdagen typ :-)

 Datum: 2014-01-12 | Tid: 21:54
Dagen har spenderat hos min Kasper och det kändes helt fantastiskt att få träffa honom igen. Var som i ett luddigt moln av eufori under största delen utav vistelsen i Bureå. Delade ut lite pasalubong, och fick själv en gul kimono, thai-byxor och lite ~*yoLoswag*~ av Kash. Även lite julklappar av hans mamma, ett lypsyl och badtvålar. Kändes perfekt i nuläget, särskilt lypsylen :')
 
mmmhm thai-Kash x2
 
Annars har vi pratat en hel del om våra resor och om hur mycket vi saknat varandra (hihi) och jag har varit glad mest hela dagen. Dock var jag inte så glad när vi fick vänta på bussen i den flera-minusgradiga kylan, och så kom den inte ens <///3 Tough life, men lyx att få bli hemskjutsad heheh.

hemmaaaaaa

 Datum: 2014-01-11 | Tid: 22:36
Landade på svensk mark klockan 16.53 lokal tid igår eftermiddag efter drygt femton timmars flygning (dock inte alla i sträck). När vi senare skulle vidare hem från Umeå visade det sig att en utav fjädrarna på bilen gått sönder så vi stannade hos några vänner över natten. Tog bussen hem vid 13.20, packade upp allt vi släpat med oss tillbaka, åt middag, delade ut pasalubong hos grannarna och har sedan skypat med min finaste till nu. Han är nog rätt så jetlaggad efter sitt Thailand då han redan hunnit somna :')
 
Blir en halvsuddig bild jag bjuder på denna afton, ska nog också ta och sova lite. Skriver mer om resan senare, men kan berätta redan nu att jag haft det hur bra som helst!! Längtar redan tillbaka.