Vi drog till fjällen

 Datum: 2014-08-31 | Tid: 19:18
och vi frös hela kvällen. :((
 
Avfärd från Balderskolan 8.30 en måndagsmorgon, där grupp 1 (där jag ingick) skulle börja med museidelen av resan och grupp 2 skulle börja med fjällvandringen. Åkte buss, fick se och hålla i stenar i Boliden (omg yolo:O:)), åka mer buss, mellanlanda på Konsum i Arvidsjaur innan vi anlände till vandrarhemmet i Arjeplog. Där bjöds det på köttfärssås och spaghetti, vad vi trodde var bröllopet för EoP (still sad that it didn't happen</3) och bastande på kvällen. Nästa dag for vi till Norge, gick på museum och kyrkogårdar, och fick inte sitta bredvid någon på bussen lol. #na3aochna3bwhydoyouhateus Vi spelade Alias på kvällen och inledde mördarleken, too bad att jag dog nästa morgon när vi skulle städa... :-)
 
På onsdagen fick vi återförenas med andra halvan av klassen för en kort stund iallafall, då de vandrat ner från fjället och vi skulle upp. Det var brant och jobbigt första biten, andra biten (den långa) var som tur var plan. Väl framme började vi typ laga mat som blev klar efter typ två timmar yayyy. Sen blev det kallt och vi försökte sova. Nästa morgon blev vi väckta av lärare skrikandes någon psalm och gick vid nio iväg norrut (vi träffade på två lämlar varav en var pytteliten:')). Efter några timmar kom vi till "matstället" där vi åt plättar och blev besvikna av att vi skulle gå ännu längre. Gick sedan tillbaka till lägret när de andra letade flygplansrester och åt kräm med Elin. Ett par timmar senare var de andra tillbaka och vi hann äta middag innan det blev alldeles för kallt. #walkallday #eatallnight #alwaysfreeze #neversleep
Nästa dag var det hemfärd och en trött klass låg utspridd på bussens säten/golv/passagerare.

***
En uttröttande men på något sätt rolig och mysig resa som jag inte alls ångrar att jag gjorde! Och så fick vi faktiskt äta bacon (stekt och grillat) båda kvällarna på fjället, så resan får 10/10.
 

Té, skola och sånt där (ett till långt inlägg)

 Datum: 2014-08-20 | Tid: 22:37
Skolan har börjat om och som vanligt kan jag konstatera att tidiga morgnar och fysik inte är my cup of tea. Men på tal om té, så har vi fått de gröna skåpen med eluttag i vilket känns super! Thursday Tea Club är nu ett faktum då vi inhandlat både vattenkokare och kakor. Och imorgon är det torsdag, yeeesss >:)
 
Problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilken mugg jag ska ta med till skolan... hmmm. 
 
På tal om trean, så heter alltså fd. Na2c (fd. Na1c), Na3c nu och vår instagram na3c_balderskolan och inte na_sommarlov_c_balderskolan. Och på tal om klassen så har vi även detta år fått en ny medlem och har alltså uppgått i 27 klasskamrater!!! Sen fick vi biobiljetter igår! Det är najs. Och tänk att jag faktiskt går trean nu?(???!!?!?!!) 
 
Ikväll var jag och kollade på när Keen Youth spelade på Fikeriet och var så glad att jag äntligen fick höra In the sundown som då är min systers egenskrivna låt. Stolt syster här eller vad?:'')
 
Dagens sämsta: spillde chokladhavredryck på min matta<///3 (tur den är brun iallafall)

Sommarlovet 2014

 Datum: 2014-08-18 | Tid: 23:08
 En uppdatering om vad jag gjort under sommarlovets tredje och sista del måste jag väl även bjuda på.
 
 
Spenderade mycket tid med Elin och Elias där i mitten på juli, och jag vet inte ens vad vi hittade på allt möjligt. Rätt troligt är det nog att vi for förbi Tuvan, sen vet jag att vi såg Divergent med Brettschneiders och Pierre. En liten picknick hade vi också efter att vi (läs Elin och Elias) kört gokart som vi (tillsammans typ) vunnit på summersnap. Sen geocachade vi också. Det var najs. På tal om geocaching så var det också som en liten grej som utfördes under juli månad. Geocachade med EoE, familjen, och typ Michelle och hennes kompisar lol. Jobbade en del och slutade efter en dryg månads jobbande (som inte alls var 75%). Flög iväg till London i början på augusti med familjen och spenderade fyra dagar med shopping, god mat, promenader och turistande. Väl tillbaka har jag bara njutit av de sista dagarna av sommarlovet.
 • Har haft några fler picknicks med fina vänner och ankor,
 • Lagat sushi x2
 • Fått lite mer koll på Dota
 • Lanat med Anna och Kasper ett par dagar
 • Varit till Sjöbo och bastuflotten med Emmy
 • Ätit riktigt god froyo på Kvantum
 • Lagat körbärspaj i Kroksjön
 • Klippt Linas hår
 • Lyssnat på Keen Youth, Karakou och Melissa Horn
 • Sett klart Breaking Bad (rekommenderas verkligen!!)
 • Hunnit en bra bit OITNB
 • Spelat monopol
 • Och en hel massa mer.

Vill tacka alla som varit med och gjort denna sommar till den bästa!! Blev så mycket att göra så jag inte hann med att fylla min 2014-burk med allt roligt som hänt. Då kan det inte varit annat än lyckat :')(imorgon börjar jag trean)