On Wednesdays we wear pink

 Datum: 2014-04-30 | Tid: 20:12
 
Idag var det alltså tioårsfirande av Mean Girls och de flesta tjejer i klassen + Elias iklädde sig någon nyans av rosa (allt från min lilarosa till Linas orangerosa till Annas beige-nästan-inte-rosa). Hade givande fysiklektioner FÖR EN GÅNGS SKULL och dissekerade som proffs på biologin. När jag kom hem väntade Tigerdrottningen (!!!!) på köksbordet och nu ska jag snabbt föra över denna på mobilen innan jag beger mig iväg mot äventyr! VALBORGS JU, WEHO

Ett sådant där blogginlägg

 Datum: 2014-04-28 | Tid: 23:04
 
Jag lever livet och utnyttjar det till fullo = skjuter upp läxorna till senast möjliga dag ♥

Jag har till största del haft en sådan där dag där självförtroendet legat på 142 procent, men för tillfället är jag besviken över mig själv och mitt bloggande då man fortfarande kan se inlägg från början av februari på första sidan här på bloggen, boooOOOo.
Annars, sedan senast har jag tagit vara på min fritid med underbara människor, smores och glass. Har också kört bil, haft tre olika personligheter och troligast fått F på ett fysikprov.
 
ha det så bra tills vidare, byeee

-~* Påsklovet 2014 *~-

 Datum: 2014-04-21 | Tid: 22:49
En liten sammanfattning.
 

Lördag: Blev firande av mina fyllda arton år på Morellstigen med släkten. Bjöds på massor av mat, gula rosor och presenter bestående utav kontanter (dock inte i galleoner). Söndag: Spenderades med Kasper, gjorde bland annat en favorit i repris och åt chokladfondue framför The Usual Suspects. Måndag: Tog en spontan road trip till Piteå med Hugo som chaufför och Kasper, Lina och John som medpassagerare. Köpte billiga saker på Dollar Store, virrade runt på gatorna, åt god middag och lekte i lekparken på Pite Havsbad. Tisdag: Lugn dag som bestod utav en körlektion och att inte göra någonting. Onsdag: Körlektion, Kasper och road trip till Vebo(!!!) med Jennifer och gänget, och jag hakade på. Åt en jättegod kvällsmacka, och snodde lite Pringles och jordnötter av mina vänner, höhö. Torsdag: På eftermiddagen blev det en rejäl catch up med Josse och Elin, och efter middagen blev det catch up med Johanna. Fredag: Fick tårta hos faster som fyllde år och på kvällen spelade jag och Emelie Sims och catchade up lite vi med. Lördag: Försökte göra bort lite läxor, gick halvbra. xD Söndag: 2048-tilen blev min!!! Sen så blev det också surströmmingsfest, Maxbesök och Psykopat-lek med klassisar, mysimys. Idag: Övningskört, ätit gott och sett tre komma två minuter utav Guldfinalen (fick ju marängswiss).
 
Weho, det var väl mitt lov det. Nu kommer lite tillhörande mobilbilder också.
 

juste

 Datum: 2014-04-09 | Tid: 23:30
I fredags bokades biljetter till Ed's konsert i november and I'm so excited!!! Hade dock hoppats på en liten, mysig konsert i Fryshuset så blev lite besviken när det flyttades till Globen. Fick ju trots allt biljetter till första spelningen, så att säga, så blev ledsen när det släpptes fler xD #ståplats #kommerattdö
På kvällen blev det klassvideoredigering och Risk hos Agnes med klassisar.
 
Helgen spenderades med Kash. Doppade frukt i choklad, såg på Mamma Mia!, spelade liiiite Sims, såg klart första säsongen av AHS (igen), förundrade oss över saknade busstider, var förkylda och åt god mat!
 
I veckan har jag mest varit sjuk. Drog mig ändå iväg till Halken på måndagen då jag inte ville riskera att behöva ändra min deadline. For hem, såg sju komma två minuter av Game of Thrones och slocknade. På tisdagen släpade jag mig till skolan, gjorde ett kemiprov, sjukade, for hem, såg resterande biten av GoT och sov igen. Onsdag var det idag och klarade mig igenom skoldagen. Åt lite glass och såg film med Kasper efter skolan, och nu ska jag sussa. gn tc gl&hf etc

A R T O N

 Datum: 2014-04-03 | Tid: 22:38
Har haft en helt underbar födelsedag!! En utav dom bästa faktiskt (hittills) :')
Började dagen med presenter (som jag berättar om senare) och frukost på sängen inklusive PAJ. Detta år blev födelsedagssjungandet extra fancy när Michelle spelade gitarr till, sååå det var najs. Fortsättningsvis, så var det ingen vanlig skoldag då vi istället för spanska, idrott, matte etc. fick lyssna på Mietek Grocher på Nordanå. Fantastisk föreläsning! Kunde inte hejda mig från att köpa hans bok (den var ju faktiskt signerad och grejer) och att adoptera honom som klassfarfar ♥♥

Och som jag refererat till tidigare fick jag ju en massa fina presenter! Bärbara högtalare, Catching Fire, två månaders Spotify Premium, en Daniel Wellington-klocka, en LONDON-RESA(!!!), gula rosor och totalt fyra förpackningar med Ben&Jerry's. Dessutom fick jag av finaste vännerna en burk fylld med både godis (choklad<3) och underbara tumblr-quoteiga lappar, och av lillasyster fick jag en egen låt!! Hur sjukt? 
Dessa människor alltså, love them

Min sista dag som barn

 Datum: 2014-04-02 | Tid: 22:06
Den andra april idag och alltså min sista dag innehavande mellanåldern 17 = imorgon påbörjas min officiella övergång till vuxenlivet och jag får göra vuxna saker, huhu.
 
Denna kväll har spenderats på bästa sätt med de bästa av människor framför musik-treornas bästa projektkonsert (dom förtjänade minst två rosor var egentligen, men dom fick bara en:'(). Men tillbaka till mig som nu ska avsluta denna epok av mitt liv med att äta glass framför How I Met Your Mother's sista(???) avsnitt och hoppas att jag imorgon vaknar upp bland 453 presenter och med noll vita hårstrån. 
See u on the other side, peace