ONE DIRECTION-BILJETTER SÄLJES

 Datum: 2013-09-30 | Tid: 22:44
Börjar bli ett bra tag sen jag uppdaterade. Fysikprovet gick väl okej, hoppas som vanligt på godkänt xD
I fredags var det annars frikväll för klassen som gällde, sedan myste vi på framför Totoro hos mig. I lördags blev det One Direction-biljetter som bokades åt mig och Elin, och att ha läktare ett och en utav sektionerna närmast scenen på lördagen känns hur bra som helst!! ♥

 
Vi har även ett par biljetter till 1D's fredags-konsert till salu, dock så är det läktare 3 och längre bort. Säljs till försäljningspriset (920kr/2st), men vi är öppna för förslag! Säljes endast tillsammans. 
Vid intresse; kontakta mig via facebook (Cecilia Pettersson), bloggen eller 0767631393.

Har pluggat:o.... FYSIK:O

 Datum: 2013-09-25 | Tid: 22:00
Idag körde A-team hårt och pressade paj, bullar och godis i takt till ristandet utav siffror och formler i våra anteckningsblock, en ny upplevelse för oss alla. Adrenalinet flödade och fikat smakade:-)
 

baka paj, baka paaaaj. ~

 Datum: 2013-09-24 | Tid: 22:19
Idag har det inte hänt så mycket. Har försökt avsluta en samhällsuppsats (gick dåligt) och haft ett kemiprov (kändes som att det gick bra = dåligt). Har jobbat lite med fysiklabben som inte ska in imorgon och nu ska jag baka en äppelpaj till morgondagens kommande bravader. (ledtråd: FYSIKPLUGG)
 
*~iNSpiRaTi0n~*
finn ett fel
 

130922

 Datum: 2013-09-22 | Tid: 20:36
En vecka sedan jag skrev alltså, men den har rullat på som vanligt. På fredagen blev det att hälsa på Lina i Krokis och det var så mysigt! Lyckades även hålla mig vaken längre än när vi var i Vebo, heheh:))
Utforskade huset, såg Batman, pratade tre timmar i sträck, myste med Lili's katt, såg Lilo och Stitch, åt Billys två på natten, somnade, vaknade just innan de andra skulle se LOL, somnade igen.

Lånade lite bilder från Agnes (William har blivit besatt av tacos)
 
Åkte hem vid halv tio på lördagen, en timma senare for jag med Emelie, Hanna och Ella till hantverksfestivalen (tradition). Blev örhängestillverkning och skulpterande av sugarpaste. Sedan hade jag nog den mest händelselösa lördagen i historien, haha:( Men idag har jag varit med hjärtat och förberett mig inför veckan som kommer där bland annat ett kemiprov och ett fysikprov ska göras. Ouch.
 
 
 

~ ♥ ~

 Datum: 2013-09-15 | Tid: 15:37
 
Gårdagen spenderades med världens finaste pojke som jag har haft lov att kalla min i tio månader nu.
Bjuder idag därför på ett hopkok av parbilder och en bild på våra matchande skor vi köpte dagen i ära.
Älskar dig, Kasper ♥

*~ SurvivoR ~*

 Datum: 2013-09-14 | Tid: 11:48
 
Är nu hemma från Vebomark, och har haft det riktigt mysigt med bästa klasskamraterna (som förväntat)! Somnade dock lite för tidigt kanske, men hann iallafall med att se ett avsnitt Zoey 101 och nästan hela Mama, tjuva lite godis från här och där, dunka musik ur Elias fantastiska ljudsystem, utforska Vebo's lekpark, gå på dimmiga, oupplysta gator och se en alldeles stjärnklar natthimmel. 

casually modeling

 Datum: 2013-09-13 | Tid: 19:16
 
Fredag den trettonde idag alltså, och snart beger jag mig till Vebomark för the traditional klassfredag och jag tror det kommer bli hur mysigt som helst! Blir dock även lite klasslördagsmorgon då vi ska sova över pga. att det tar en sådan tid att åka dit. Well, nu blir det att packa och sedan bege mig till mina smarties.
gl&hf så hörs vi väl imorgon om jag överlever denna natt mitt i ingenstans. :)))

 

♥ Na2c ♥

 Datum: 2013-09-12 | Tid: 17:27
(Lina har ett bebishuvud)

45 minuters fysik..........

 Datum: 2013-09-11 | Tid: 23:45
Det var det min skoldag bestod utav^ då Teckenspråket var inställt. Hade gärna haft något annat denna kortkorta skoldag men vad gör man:(( Efter den lektionen blev det en runda på torget och matmarknaden innan jag tog bussen till Bureå med Kasper. Idag fick jag även se mina enskilda foton och ja, jag är pinsam och fattig på bilder så jag lägger upp dom här.
Taggad fotograf eller nåt, fick åtta stycken som ni ser xD
Fattar dock inte vad som hände med mitt hår, s0 craZzy

Family photo:-)

 Datum: 2013-09-09 | Tid: 22:55
Måndag är nog den värsta skoldagen, hemskt. Och som grädden på moset hade vi 2000m idag:D:D:D Men jag överlevde, och efter skolan satt jag och Kasper på en bänk i stan där Hum:are testade hans minne (eller det var det han skulle tro, moahaha) medans jag satt bredvid och skrattade. Imorgon är det tisdag = kemi, engelska, matte och samhälls. INGEN FYSIK, yezzz inte för att vi brukar ha det men
 
 

(har inga bilder på den stationära)

 Datum: 2013-09-08 | Tid: 21:44
Händelselös söndag = vanlig söndag. Nu ska jag sätta mig med lite ostkrokar och saft framför The Dark Knight som jag ska se med Kasper över skype. Inte så ovanligt det heller.
 

It's getting late and I have smarties

 Datum: 2013-09-08 | Tid: 01:10
Idag har jag varit med le boyfwiend. Han ser arg ut på bilden men han leker Lukas/hockeypojke/hipster så allt är egentligen i sin ordning:):)):) Har Sims-lanat i typ fyra timmar, sett en och en halv Batman-film och gömt oss från solen. Kan även meddela att nu när klockan passerat tolv-slaget är det hundra dagar tills min familj (och jag) drar iväg till Sydostasien>Filippinerna>släkten. Mums. Can't waitttttt
 

Just Emil being the third wheel, as always

 Datum: 2013-09-06 | Tid: 23:51
Överlevde fredagen och nu är det helg, wooooop. Ikväll blev det först lite shopping på Ica, sedan satte vi oss vi älven tills vi gick hem till Viktor när kylan tog över. När Kasper sedan fick skjuts hem av sin mama kände jag för att åka med dom istället för att gå ensam i mörkret och frysa ihjäl. Bästa valet jag gjort:)))

 
 

det tog lite tid men

 Datum: 2013-09-05 | Tid: 09:53
 (jag har många följare osvosv) 
♥♥♥
 

P0liw4g #lol

 Datum: 2013-09-03 | Tid: 20:58
Min vardag består mest utav skola, äta och sova. Idag var vi på teater eller föreläsning eller nåt, #nätkärlek. Typ det mest spännande idag:)) Blev sedan en tur till bryggan med Kasper, Jonte, Elias, cola och choklad. Efter en misslyckad skypning med Josse sitter jag nu och tumblar! Bytte tumblr-url idag också, ihihihi. Så intressant ♥♥
 

hello september

 Datum: 2013-09-01 | Tid: 21:02
Oh my, typ en hel månad sen jag skrev, September nu ju :O:O xDxP Okej, nämen seriöst så var det ett tag sen jag bloggade (förlåt Emelie, vet att du saknat det). Men kan väl meddela att jag överlevt denna skolvecka och även matfesten! Åt souvas två gånger på samma dag, nomnom. Igår hängde jag med saknade flickor och idag har jag haft det mysigt med Kasper och alltså avslutat veckan på bästa sätt! Nu ska jag skicka in min engelska som jag faktiskt gjorde klart långt i förväg men lämnar in nu, duktig:)))