:: Om ensammast är starkast var jag starkare förut

 Datum: 2013-06-27 | Tid: 22:51
Äntligen är dessa pärlor mina (trots min svackande ekonomi) ♥♥
 

Vänt på dygnet

 Datum: 2013-06-26 | Tid: 20:12
 
Har knappt kunnat sova dom senaste dagarna så har praktiskt bara legat i sängen under de ljusaste timmarna. Kanske lika bra när det varit så fasligt varmt och jag avskyr att svettas. Igår var jag dock med min trots sömnbristen, blev bland annat att laga mat, se film och ta en tur till Ica och bryggorna med brädorna. Blev sedan att gibba med honom, Elias och Denise. Fortsatte med det även idag, hehe.
 
 
 

Gått och blivit filmrecensent

 Datum: 2013-06-24 | Tid: 23:24
Igår befann jag mig mest hemma hela dagen och strejkade mot ett roligt liv. Begav mig dock till Emmy vid middagstid, blev då en liten cykeltur till Hanna och fick alltså träffa två utav mina saknade favoriter på samma kväll. Avslutades framför Mama med Emmy och cola, och den var faktiskt riktigt bra!!

(bara en bild från lillasysters skolavslutning för att jag inte har några bilder typ)

Idag var jag först till Stackgrönnan med familjen, farmor och farbrors, och då jag inte äter räkor blev det att farmor på grund av sitt svackande närminne om och om igen frågade varför jag åt morotskaka istället. Blev sedan skjutsad till Bureå för häng med Kasper, där blev det bland annat grönsaker och dipp framför filmen Parker som även den rekommenderas, då till er som föredrar action framför skräck.

Bilder från Björkön

 Datum: 2013-06-23 | Tid: 00:57
Torsdag: Drog jag ut till Bureå med klasskamrater för att tälta på en ö. Blä för myggen.
Fredag: Firade midsommar med tvillingarna och Elin framför Zoey 101. Bästaaa ♥
Lördag: Var först med en saknad Johanna, for sedan ut med Denise på kvällskvisten.
 

Me and Jennü today

 Datum: 2013-06-19 | Tid: 15:35
 

En relativt händelserik dag

 Datum: 2013-06-18 | Tid: 01:11
Dagen spenderades med blondie; först hos tandis, sedan på Max, och i duggregn på väg hemåt. Väl hemma blev det att titta på lite One Piece, äta middag och ta en tillhörande tupplur för att sedan bläddra igenom gamla fotoalbum. Åkte sedan longboard med både Kasper och lillasyster, vilket fick avbrytas när regnet bestämde sig för att falla än en gång. När Kasper for hem drog jag till en lekpark med Elin och tweenies, där vi fikade butterbullar med blå glasyr, och efter cirka en timma lärt oss cup song. Finally.
 
 
 

Jag brukar aldrig lägga upp matbilder typ

 Datum: 2013-06-16 | Tid: 13:10
Sitter i sängen framför One Piece och äter någon sorts frukost/lunch. Chai, rostad macka, tomat och mozarella. Har ätit två sistnämnda två dagar i rad nu då jag har haft turen att vi äntligen haft mozzarella hemma, och åh så gott det är tillsammans. Förutom det har jag även blivit beroende utav One Piece igen, och får ångest över de Vans jag ännu inte lyckats sälja. :((
 

213 dagar

 Datum: 2013-06-15 | Tid: 01:11
Då torsdagens planer blev inställda slutade det med att införskaffade jag mig ett par skor, fixade Michelle inför sin skolavslutning och åt pizza för fjärde dagen i rad. Idag, fredag, har jag inte gjort så mycket förrän Kasper anlände till staden (sju månader tillsammans!♥). Åt lite tacos med familjen, såg sedan Baksmällan 3 på bio, somnade efter tre avsnitt av One Piece och vid fem i tolv följde jag honom till bussen.
Saknar honom redan
 
 

Good day, yeeees

 Datum: 2013-06-12 | Tid: 23:53
Dagens äventyr höll till i Bureå med mon chou (aka Kappmeister aka Kashnep aka Kasper). Började med att han lagade lyxlunch, mm dat chebab and kroketter. Såg Game of Thrones, lirade lite LoL, dubbeldejtade med Uppis och Skoog på Burebaren, och powernapade hos Kasper innan vi återvände till byn och bussen.
 
Idag har jag även fixat biljetter till Stadsfestens fredagskväll (HÅKAAAAN) och fått sommarjobb på Mobackens café, så se till att fika mycket där 8e till 28e Juli :D

Longboardsession 3

 Datum: 2013-06-12 | Tid: 00:06
Dagen har till största del spenderats med vänner och glass framför Cheetah girls, mysmysmys. Hemma hann jag sedan vara i bara någon minut innan Michelle drog med mig på en osuccéfull skoshoppingrunda. Efter det såg jag klart Skins US, åkte lite longboard med syster och träffade min pojke lite snabbt innan han drog vidare. Nu ska jag fortsätta med min re-run på Skins (säsong två nu)!
 
 

swagalicious

 Datum: 2013-06-10 | Tid: 08:09
Min syster fyller sexton år idag, därför gör jag en re-post på hennes swagigaste bild.
Dessutom har vi utökat swagbrädssamlingen med en 34" från Riviera. Kaching!
 

(jag vill åka longboard)

 Datum: 2013-06-08 | Tid: 13:46
Känner verkligen att bloggningen inte är på topp nu, skyller det väl på att det faktiskt är sommarlov.
 
Anlände hem rätt så mitt på dagen igår efter fullspäckad kväll med Denise, Elias, Kasper och Jonte in da Bjurehood. Båtåkande, pajbakande, filmtittande och myggschasande ingick i vår agenda. Sedan gjorde jag praktiskt ingenting, och inte än så länge idag heller. Skärpning, måste ta vara på lovet ju.
 

En rätt så händelselös dag i all sin ära.

 Datum: 2013-06-06 | Tid: 18:58
Blir dock snart att cykla med Denise till Bureå för att umgås med några från klassen, spännande.

mums sommarlov ♥

 Datum: 2013-06-05 | Tid: 00:44
Trotsade vädret och anlände till skolavslutningen i klänning och ballerinaskor. Åkte sedan buss ensam upp till bergen (Morö Backe) där vi firade sommaren som en sista grej med klassen innan vi splittras i ett antal veckor. Åt tårta, delade ut priser, lekte lekar, hamnade i matkoma. Elins brorsa var också där:-)

Efter detta mysiga event åt jag bacon med Kasper, spelade tvspel, fotade och redigerade bilder. När jag sedan skulle pussa honom hejdå drog jag mig vidare till Kvantum och träffade Alexandra. Införskaffade ananas, sorbet och exotisk läsk som vi tryckte först i förbutiken, sedan ute i kylan och avslutades i hennes källare framför GIMP och en aningen gammal facebook-chatt. (hopplösa fall)

Frånvaro

 Datum: 2013-06-03 | Tid: 22:13
Imorgon går jag officiellt ut ettan. Sjukt att jag överlevt ett helt år på natur :')
Natten till idag spenderades först i en lekpark på Nordanå med klasskamrater. Var tänkt att sova under bar himmel, men myggen avskräckte oss så vi drog hem till Pierre istället. Lika bra det, då regnet började ösa ner någon timme senare. På skolan blev det sedan städning och fika, slutade innan tolv dessutom.

Senare delen utav eftermiddagen och kvällen spenderades hos Elin där det blev förberedelser inför morgondagens sommarkalas med värdarna till detta. Sjuka människor hela bunten, hahaha. Tagga!

I didn't choose the na, the nachos me.

 Datum: 2013-06-01 | Tid: 21:16
Idag har jag varit hemma och sjukat lite smått, avrundades med filmtittande med lillasyster och mami såhär på kvällskvisten. Inget speciellt egentligen. Tänkte även bjuda på en bild av gårdagens fynd!:D

Tycker om er

 Datum: 2013-06-01 | Tid: 01:23
Skoldagen bestod i stort sett endast utav att få veta betygen i de sista kurserna, kan inte alls säga att jag är missnöjd! Nu känner jag att sommarlovet kan börja på riktigt. Efter skolan blev det andrahands-shopping med bubbis, blev en peplum till mig och en skjorta till honom. På kvällen blev det umgänge med lite bananmilkshakes, pommes, en massa dressing/smältost och favoriterna (Elin och Alexandra om ni inte förstod det). Finaste finaste ♥