SISTA JOBBDAGEN IDAG

 Datum: 2013-07-28 | Tid: 09:15
Att livet kan kännas så bra men samtidigt så sorgligt. (kommer att sakna dessa muppar) ♥
 
 
 

Italiensk glass. ~

 Datum: 2013-07-25 | Tid: 11:16
Igår var jag då ledig, blev då mest att lata sig ute på gården i solen. Skulle sedan ta bussen till Bureå, dock så började det med att bussen blev 20 minuter sen och dessutom körde den bara förbi mig :@ Blev jättesur, men tur nog gick nästa buss redan 25 minuter senare och hela vägen in i Bureå istället för E4:an. Efter en tur på konsum och en jättegod nudelwok, mötte jag och Kasper upp John för att panta lite burkar och sedan gick vi tre plus Skoog till Café I Lä och spenderade panten på Gelato. SÅ. HIMLA. GOTT.
 
Dag 2 av ledigheten och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, åtmintone under dagen. Blir nog att sola lite till då vädret verkar vara solsolsol igen, sen ikväll blir det kanske café-besök med Denise!

imma sleep na

 Datum: 2013-07-23 | Tid: 23:53
Efter att ha jobbat hela fyra dagar i rad har jag nu fått ett par dagar ledigt. Har gått runt med världens träningsvärk efter att ha åkt longboard till och från jobbet under måndagen, blev över 1.2 mil... Och vill även tillägga hur fantastiskt glad man kan bli utav att få en bukett av en liten flicka bara så där. ♥

Trästock -13

 Datum: 2013-07-21 | Tid: 02:12
Har haft en helt fantastisk helg med superfina människor! Artister som Panda Da Panda, The Royal Concept och Urban Cone hade jag taggat ett tag, men även sådana som Tjuvjakt, Gnucci, Cleo, Trainspotters, Üni Foreman och Johnossi (vilka jag dock inte lyssnade på så mycket) blev jag positivt överraskad över. Och atmosfären under The Royal Concept, Urban Cone och Gnucci var helt oslagbar ♥
 
 
 

Onsdag

 Datum: 2013-07-17 | Tid: 23:05
Det har varit ännu en lugn dag på jobbet, resulterade därför bland annat i denna charmiga bild, en massa bakande, lek på kassans iPad, en varm macka och nej-tackande till glass. Efter jobbet mötte jag upp min Kasper som cyklat från Bureå ända bort till caféet (och lite till) för att eskortera mig hem och stanna här en timma innan han skulle cykla de två milen hemåt. Han är så fin så ♥
 

Möjligtvis inträffade inte dessa händelser i skriven ordning.

 Datum: 2013-07-16 | Tid: 19:40
Efter att ha jobbat fredag, lördag, söndag och sedan spenderat min lediga måndag i Bureå, återvände jag än en gång till Mobackens café för en utav de konstigaste jobbdagarna någonsin. Blev först att göra lite utav det vanliga, städa och baka och så. Det blev inte alls mycket kunder denna fullbemannade tisdag då vädret varit utav det dåliga slaget. Dagens underhållning bestod då istället utav att:
  • frysa, drog dock sedan på mig en kofta
  • spela en halv runda minigolf i regnet
  • larva runt på köksgolvet med Saga
  • fixa till min eyeliner med en talang för att kletas ut
  • äta min fjärde varma macka  
  • dansa med sopkvastar
  • och det blev Falsk Tosca-kant till efterrätt
  • spela Kent-låtar på gitarr och piano med Albin
  • påskläms-kriga
 

Cory Monteith, May 11 1982 - July 13 2013 ♥

 Datum: 2013-07-15 | Tid: 21:09


- It's your own star
- You named a star after me?
- No, I thought about that, but then I named it Finn Hudson. Because there's already a star named Rachel Berry. And she's right here on earth, and she's brighter than any of those stars up there. So I just wanted to make sure that whenever she feels lonely she can look up in the sky, and no matter where I am, she can know that I'm looking down on her. 
 
- Finn Hudson and Rachel Berry dialogue
Glee: Extraordinary Merry Christmas, S03E09
 
 

Helg mitt i veckan ungefär

 Datum: 2013-07-11 | Tid: 23:15
 
Har nu varit ledig två dagar, och har försökt ta vara på tiden! Igår blev det stan med Elin där det mest fönstershoppades, och på kvällen catchade jag upp med Emmy. Idag blev det att fixa pass inför Italienresan, blev sedan shopping med lillasyster då det blev lite toppar åt henne och en hacka till mig. Begav oss sedan till WoknRoll för godlunch med mami och farbror med familj. Tog sedan bussen till Bureå där jag hängde med hjärtat till halv nio-bussen gick.
 
Imorgon väntas då jobb, dock så oroar jag mig mest över cyklingen, uä

hard work work

 Datum: 2013-07-08 | Tid: 20:21
Första jobbdagen idag, då. Var väl mest bara drygt. 10 till 19, med en timmas lunch och två kvarts-raster däremellan. Inte heller så mycket folk, och då alla som jobbar var närvarande blev det lilla jobbet som behövde göras ännu mindre. Hoppas på mer jobb, faktiskt. Dock verkar jag ha fått supertrevliga arbetskamrater som jag tror kan göra tiden bäst ändå! :D
 
 

Charmigaste bilderna♥♥

 Datum: 2013-07-06 | Tid: 22:50
 
Idag har jag ändå gjort en del, ovanligt. Fortsatt med mitt Mirai Nikki-tittande (tack Ella för tipset!!), sedan varit på barnkalas, för att senare umgås med Denise och Lina. Mysig dag ändå!
 

Bröderna Lundbäck

 Datum: 2013-07-05 | Tid: 19:01
Både gårdagen och dagen har spenderats med dessa två (Kasper och Fabian). Igår blev det mest att spela tvspel som en liten uppvärmning inför dagens turnering, och båda blev nog positivt överraskade när de ändrat från Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 till Generations. Slutade med att de fick andra- och tredje-platsen. Förutom det gick vi runt på SkeCon drickandes cola och ätandes Pocky (Mango var supergooood). Sen hade dom så fina saker som jag inte hade råd med, so sad. Men sen fick jag också träffa en hel bunt fina och saknade människor. På söndag blir det att återvända dit för prisutdelning!
 

Ett år sedan ♥

 Datum: 2013-07-04 | Tid: 23:48
(märkte att jag härmade Elin-bebi lite, ooooopsi)
 

:: Men kärleken skonar ingen

 Datum: 2013-07-02 | Tid: 23:44
Här har det väl mest stått stilla, jo.
 
Helgen bjöd på Stadsfesten där jag bland andra fick se bästa Håkan framföra både lite nytt och gammalt, total magi från början till slut. Och även om man förlorade platserna på första raden rätt snabbt så var det helt klart värt det.♥ Och jag och Elin var dessutom förberedda med zoom-objektiven, hihi.

(bara lite snabbt redigerad på skoldatorn, sry)
 
På lördagen spatserade jag genom festivalen med Hanna och Kasper, åt min första langos och köpte remmar. Sedan dess har jag väl mest sysselsatt mig med att spela Minecraft hela dagarna. xDxD