mew

 Datum: 2013-08-27 | Tid: 21:06
Lördag: hemma. Söndag: Bureå. Måndag: skola. Liten sammanfattning.
 
Men tisdag idag och den började med sovmorgon vilket var hur underbart som helst. Vi har inga schemalagda sovmorgnar så de få man får måste uppskattas! Kunde dock fått lite längre, men det löste sig och fick då äta glass och frukt på bryggan med Alexandra, Elin och inte Lina under hålet.
Det var jättevarmt idag:(( Fast ja, det är typ det varje dag men det är alltid kallt på morgonen och det suger. Uä, sad cece. Imorgon blir det långkjol iallafall (ELLER HUR DENISE?!???)
 
Gammal bild, vi är faktiskt brunare och vackrare nu:*:*:*:D<3<33
 

*~ Klassfredagen ~*

 Datum: 2013-08-24 | Tid: 23:25
Läsårets första fredag spenderades självklart med klassen. Lekte i en lekpark på Erikslid, myste och stjärnskådade på bryggan och avslutade kvällen på Max. Har inte så mycket mer att säga, så här får ni screenshots från Snapchat och lite halvtaskiga, orangea mobilbilder.

 
(Taskigt av mig att skriva så här sent på en lördag, conFuzi0n)
 
 

Godnatt från systrarna Pettersson

 Datum: 2013-08-20 | Tid: 22:56
TISDAG har betytt en kvart för tidig kemi, skolfoto, engelska fast typ inte(?) och en spårad Samhälls-lektion (åtminstone för min och Alexandras del). Croissanter, Justin Bieber, Zoey 101, franska rivieran och the rollercoaster of life. Efter skolan blev det Bureå; Bureå betyder film, sovande, tvspel, John och Emanuel (och Kasper men det kändes inte nödvändigt att säga hehehhe:))).
 

♥ Ett helt år tillsammans ♥

 Datum: 2013-08-20 | Tid: 10:00
 
"Okej, det här är vår klass:
Vi är störda. 
Vi umgås varje helg.
Vi har två par i klassen. 
Vi älskar paj.
Och vi hatar löven.
Välkomna!" 
 
- Elin E, 2013

Na2c klingar inte lika bra som Na1c

 Datum: 2013-08-19 | Tid: 23:19
Shululu, kände att även jag behövde skryta om att skolan börjat om:D:D:D:D Nice. Fast. Hmm. Fick då träffa min mycket saknade klass idag och det kändes som om livet var underbarast trots klassrum, genomgångar och äcklig skolmat. Fick inte Latin på Individuella men Teckenspråk och det känns bra (Pierre är min följeslagare som tur är, wiho). Även två nya små flickor har börjat i klassen vilket känns riktigt spännande, mhm. Det var väl typ.. allt? Ja. Godnatt:))
 
 

(nämner Minecraft tre gånger i ett inlägg)

 Datum: 2013-08-17 | Tid: 00:54
Sedan jag kom hem från Rom har jag spenderat tre dagar med pojken min!
  • I tisdags blev det första gången vi träffades efter nio dagar, blev att ge honom två t-shirts jag köpt i Italien som utomlands-/nio-månaders-presenter. 
  • På onsdagen firade vi då nio månader tillsammans. I Bureå blev det att spela Sims, äta glass, hoppa studsmatta, vinbärs-krig, Minecrafting, sova... det vanliga. Sen fick jag ett jättefint Minecraft-halsband också! Förstod då varför han kallat mig för sin diamant hela dagen;);)
  • Torsdagens planer var att cykla till Örviken tillsammans på dagen och grilla med lite vänner på kvällen. Vädret var inte med oss så istället blev det skoshopping på stan för att sedan simsa och se Movie 43. Blev även att vi skippade grillningen och istället köpte lite gott på Ica som vi åt vid fontänen. Det var dom mysigaste tre dagarna någonsin, verkligen
 
Idag var en sådan dag då man inte gjort någonting typ, spelat Sims och Minecraft xD
Borde egentligen ta vara på dom sista sommarlovsdagarna
 

 
 
 

Prossima fermata: Termini; uscita lato destro

 Datum: 2013-08-13 | Tid: 23:02
Har haft en händelserik, svettig och minnesvärd vecka i underbara Italien. Hade över 34 grader varje dag och det blev alltid en lättnad att få gå in i luftkonditionerade fordon och lokaler. xD
Har besökt turist-attraktioner som Colosseum, Fontana di Trevi och San Castillo-katakomberna, druckit flera liter vatten, ätit gelato och pasta i mängder, shoppat upp alla våra pengar på Porta di Roma (speciellt på Pull & Bear) och även lyckats se påven under söndagens tal. 
 
Har lyckats ta ca 646 bilder under resan men ni får nöja er med instagram-bilder tills vidare!
 
 

Bloggen står stilla

 Datum: 2013-08-04 | Tid: 15:27
och ni bör inte förvänta er mycket mer än det framöver. Drar då mot Italien, närmare bestämt Rom, i en vecka nu ikväll. Men vi hörs igen när jag återvänt till köttbullens land. Ciao