Have you climbed under a duvet cover?

 Datum: 2013-04-28 | Tid: 13:24
Såg klart första generationen av Skins inatt och blir så arg och ledsen.
Strejkar nu från livet bortom sängen.

(Miserabilitet.)

Ska göra klart fysik- och svenska-inlämningar.
Och börja se på nästa generation.
 
 

Alltid lika spännande

 Datum: 2013-04-27 | Tid: 00:21
Fredag i all ära.  
Och idag var det Anna Books lyrik som fick bli levnadsorden: 

Timmen är slagen
Nu slutar vi för dagen
Går hem till Brettschneiders
Jag ska förhöra dig
Wouh wouhh

Har haft det trevligt med klasskamrater denna lagomt kyliga fredagsafton igen. I bergen bjöds det på Singstar, Twister och rullande stensaker. Det dracks saft, och chips och billigt godis fick bli kvällens tilltugg.

23:23

 Datum: 2013-04-25 | Tid: 23:23
Ikväll har jag sett Skins och köpt ett par nya byxor när jag borde pluggat matte,
men det är okej

¡Que aproveche!

 Datum: 2013-04-24 | Tid: 21:38
 
Åh så gulligt att många tittat in trots min frånvaro, men som de flesta brukar säga någon gång under sitt bloggande: livet kom emellan:') Men dagarna har väl i stort sett ändå rullat på som vanligt med skola, orkester och Kasper. Igår var det dock nationella svenska-läsförståelsen och imorgon väntas uppsatsskrivandet. Dessutom var det spanskaprov idag (typ svåraste någonsin, hjälp) och så blir det matteprov på fredag, så lite spänning är det väl. NEJ VAD SÄGER JAG INTE ALLS, blä

söta flickor hoppar

 Datum: 2013-04-21 | Tid: 01:28
När mina planer för lördagskvällen blev inställda så blev det istället att jag hängde med Denise, Ida och Jennifer hos förstnämnd! En husinspektion och ett Kung Fu Panda-tittande senare drog vi till Ica på våra cyklar, men Denise lås gick sönder så det inte gick att öppna. Blev att knipsa upp det, innan vi for till kajen och hoppade jämfota uppför stentrapporna (värsta jag gjort:(). Sedan mötte vi upp William, värmde oss på Max och for sedan tillbaka till Denise. Kunde inte sluta skratta åt mr W och hans upptåg.

"Pierre, är du utbildad massage?" - William, 2013

 Datum: 2013-04-20 | Tid: 01:05
Denna afton bjöds det på tårtbakartävling hos Viktor med klassen i Skellefteå AIK's och Viktors kommande födelsedags ära. En superchokladig med inslag av jordgubb, den andra med lemon curd och marzan (synd Lydia). Slutade iallafall lika mellan lagen så alla fick äta. Nu mår jag illa:)))

A-laget

 Datum: 2013-04-19 | Tid: 13:03
Vår engelska-lärare säger att Alexandra är kaputt:(((
 

Torsdagen var dagen jag fruktat hela veckan.

 Datum: 2013-04-18 | Tid: 18:31
Torsdag innebar två nationella prov; svenska-tal och engelska muntligt. Men det kändes som bra efteråt, tror också att det gick rätt hysat ändå! Ska snart kila över till A-torp och spela lite cello, och heja på SAIK lite så där när jag får tid (så jag får vara gul imorgon) xD
 
...är lite gul ikväll också! Och mitt hår bara yoloswagar när jag försöker ta en anständig bild #argCecilia

vad gör jag egentligen

 Datum: 2013-04-17 | Tid: 17:38
Trycker upp mitt DS i näsan och spelar Pokémon (allt är som vanligt). Hade sovmorgon idag så började 11.30, hade mattex2 och en idrottslektion. Senare ikväll blir det att träna mer på svenska-nationella, färdigställa min power point och dessutom skriva stödlappar. SpännandEEEe

samma tröja som i headern :-)

 Datum: 2013-04-15 | Tid: 20:55
Idag har min skoldag i stort sett endast bestått utav fysik (två lektioner och ett långt hål däremellan, men jag överlevde). Och Simon blev utröstad ur klassen under dagens ö-råd. Köpte även den där nya Lokan Strawberry Ice Cream och var skeptisk redan när jag köpte den, ångrar att jag gjorde det då den var uäää. Och så bjöd Kasper mig, Jonte och Viktor på mjukglass! Sen jag kom hem har jag spelat ännu mer Pokémon och tränat mer på mitt svenska-tal. Ska bara packa ner lite ris i min väska nu.

:: My heart is bigger than the distance in-between us

 Datum: 2013-04-14 | Tid: 22:11
Sitter och skypar med Kashnep, spelar Pokémon(!!!) efter ett halvårs uppehåll då jag fick låna Emelies, och funderar på att klicka hem ett par skor. Troligast inte men, hmmm.
 
Lite beskymrad över att man inte såg något på skärmen så tog en arkivbild också. xD

130413

 Datum: 2013-04-13 | Tid: 23:40
Bara ett litet snabbt inlägg.
Idag har jag varit med Kasper och vi hjälpte Michelle med hennes svenskaarbete ute i skogen iklädd jeansjacka och converse. Frös rätt så mycket men it's okay now. Väl hemma igen tryckte vi bullar framför Frankenweenie, och efter middagen sov vi lite för länge (två och en halv timme:))) innan klockan slog tjugo minuter innan han skulle få hämtning och vi gjorde fattiga riddare. Heheheh

paramoremylove

 Datum: 2013-04-11 | Tid: 21:56
Paramore släppte ju sitt nya album för ett par dagar sedan och samtidigt släppte dom också musikvideon till Still into you och jag har blivit som kär i dom på nytt! Känns som om det var så himla längesedan de kom med nytt material och detta gör mig så himla glad. Har ju lyssnat väldigt mycket på dom sedan strax innan början utav mina tonår och det känns som att ha hittat tillbaka till en gammal vän. :')

Okay? - Okay.

 Datum: 2013-04-11 | Tid: 08:49
(Lånade bilden utav Josefine)

#wodo

 Datum: 2013-04-10 | Tid: 22:09
Inte en sådan intressant dag, förutom det att Josse kom förbi efter middagen och så skruvade jag lite i hennes longboard och sedan åkte vi runt lite. Nu ska jag skypa och läsa lite.
 

:: Thought I couldn't do this but I'm fine

 Datum: 2013-04-09 | Tid: 22:28
Idag följde jag med hjärtat hem efter skolan, fick sedan ett erbjudande utav lillasyster om att vi två skulle medverka i hennes skolprojekt. Eftersom att jag är snäll så gick jag med på det (Kasper hade i stort sett inget val, ack stackars pojk). Blir att spela in till helgen då, spännande. 
 
När jag var hemma igen åkte jag lite på longboarden och har nog börjat vänja mig vid mina nya bushings då jag tycker att det gick rätt så bra. Me gusta. Nu sitter jag och dricker min andra kopp té, mysimys yes.
 
Kasper ville inte vara med på bilden. OH YOU! :-)))

We go 2gether like yolo-swag

 Datum: 2013-04-07 | Tid: 15:57
Dessa kepsar var då två utav presenterna jag fick igår. Kommer leva i dom framöver. xD

pajkalaAAAas

 Datum: 2013-04-07 | Tid: 01:07
Har haft en sådan underbar lördag! Började med att påbörja bakandet utav fler pajer med Michelle, sedan kom Kasper hit och skulle överraska mig så jag fick inte lämna köket. Några minuter senare följde jag med honom till mitt rum för att överraskas över finaste picknicken. Ååh vilken fin födelsedagspresent ♥. Sedan blev det att fortsätta bakandet till tretiden då vi äntligen var klara och kunde äta oss lite mat som vi for och köpte på våra longboards. Vid sju anlände fina klasskamrater hit för att äta allas vår favoritdel utav kostcirkeln (paj, om ni inte förstod det) och det blev nog rätt så lyckat. Hade då några väldigt trevliga timmar med bästa klassen och fick världens finaste presenter. TACK SÅ HIMLA MYCKET ALLIHOPA!
 
Nu ska jag yoloswaga mig till sängs, hoj

Friday, fridaaaay

 Datum: 2013-04-05 | Tid: 21:38
En liten bild mamma tog igår på mig, pappa, farmor och syster! (så ni slipper webcambilderna)
 
Idag har jag åkt longboard med Josefine, och det var riktigt mysigt. Blev en liten catch-up medans vi åkte runt lite på Älvsbacka, sedan in till stan och parkeringshuset, och sen tillbaka. Ikväll har jag bakat en massa pajer inför morgondagens pajkalas. Mmmmm yummy yum

Magbatas gener ger fina resultat xD

 Datum: 2013-04-04 | Tid: 22:09
Är nu lite rikare och mycket mättare än jag var när jag skrev det förra inlägget. Släkten for iväg för ett tag sedan, och det var jättemysigt att ha dom här! Åkte longboard med barnen och tog en massa konstiga kort, lekte rebell och tog första tårtbiten i mitten utav tårtan. Och bara för att säga något mer så ser jag ut som en jättebebis på bilden ovan, HUEHUE. (matchar Kasper, alltså)

:: Att aldrig någonsin ge upp

 Datum: 2013-04-04 | Tid: 15:27
Känner att webcambilderna på mig utan smink börjar bli för många, hmmmm.
Men idag anlände två till presenter, och jag kan glatt säga att jag nu är innehavare utav Kent's samtliga skivor. Ååååh så fint. Beställde även bushings igår som förhoppningsvis är här imorgon. Nu ska jag börja göra mig klar för ännu ett utav mina födelsedagsfiranden, den här gången med den filippinska delen!

big one seven (y)

 Datum: 2013-04-03 | Tid: 14:52
Tro det eller ej men idag fyller tiny little Cecilia (mmm jag) sjutton år och firar det med städning, bytande utav profilbild och ätning utav glass. Inte så jättedåligt ändå, om man bortser från städningen. Hmmmm. Jag börjar ju bli nästan lika söt som en slowpuff. :-)
 
Slowpuff. KILL IT WITH FIRE

it's so fluffy

 Datum: 2013-04-02 | Tid: 17:54
Började dagen med att spela lol med Kasper innan jag behövde göra mig klar inför att träffa Alexandra! Vi åt fluffig pizza på Söder och gjorde illuminatisymboler och fiskar av resterna. Halvvilsna lyckades vi dock hitta in till stan i blåsten där vi gick runt på lite olika ställen (Ådells, Kupan och Lekia xD).
 
 

** superduperkillen, no 1 **

 Datum: 2013-04-01 | Tid: 20:42
Oh so precious xD
 
Var till Kasper idaaag, och busschauffören var så snäll på morgonen så att jag fick ta med longboarden till sätet, sen var han bara allmänt trevlig (jämfört med han som körde tillbaka...). I Bureå bjöds det på det vanliga; mat, kakor, cola, Game of Thrones plus ändå rätt så mycket longboarding. Mycket nöjd Cecilia.