Text är fint det med

 Datum: 2012-09-30 | Tid: 12:40
Min frånvaro har berott på att lördagen spenderades på alla möjliga ställen i Skellefteå med lite klasskamrater. Började med att vi besökte Nordsken för att sedan springa norrut för att halvsova på en hockeyläktare och heja på SAIK som vann med härliga 2-1. Virrade sedan runt på gatorna i regn innan vi tog en paus på Nordsken för att sedan fortsätta hem till mig där vi såg film och sov, typ. Är dock riktigt trött i nuläget, men för hålla mig vaken då Emmy är på väg hit för en catch-up. Har saknat den flickan :')
 

:: I think I might totally be lost

 Datum: 2012-09-28 | Tid: 16:53
Tjululu, är nu hemma från en rätt så ovanlig skoldag. Språk på Kaplan, matteprov, restaurang-rollspel på engelska, härmande av fåglar på biologin, en massamassa kramar och en jättestor butterbulle har dagen bland annat bjudit på. Dessutom fick jag ett litet kvistarmband av Simon (som ni kan skåda på bild två), får se hur länge det stannar på min handled. Efter middagen kilar jag ner på kvällsöppet med syster och sedan blir det nog häng med klassen. >:)

@ musikskolN

 Datum: 2012-09-27 | Tid: 16:28
Skillnaden från att halvsova i sängis och chillä på musikskolan efter en skoldag, bläblä uä^
Snart skall jag spela lite cello, känns bra. Är nyttig och äter en Tutti Frutti Passion i nuläget:)))) När jag kommer hem blir det maaaat och sedan pluggeliplugga lite matte inför morgondagens prov. Tagga

Agnes busade på en mattelektion >:)

 Datum: 2012-09-26 | Tid: 22:28
Hellulululu, sitter och skypar nu då. Hade egentligen planerat att spendera kvällen med plugg men hade inget godis, försökte äta nutella istället men kom fram till att plugg plus nutella inte är en bra kombo trots allt. Sorgligt men sant, kära vänner. Attans.

π

 Datum: 2012-09-25 | Tid: 19:35
Ville bara säga hej innan jag skall ta tag i min förföriska hög med läxor.


Pajjjjjjjjjjjjj

 Datum: 2012-09-24 | Tid: 22:50
NA1C gillar paj, det går inte att missa då vi pratar om just detta bakverk minst en gång om dagen. Jag gillar att baka paj, så vi funkar bra ihop. Igår gjorde jag mig en hallonpaj, och idag bakades det en äppelpaj med hjälp utav Kasper och Jonte. Har dock bestämt mig för att ta mig samman och börja baka annat än paj, eller åtminstone smulpaj. 

 
Notera även att den andra pajen bakades i Bureå vilket betyder att jag tog mig dit med buss (!!!!). Hade typ panik under hela bussresan och ville brista ut i gråt även om Burepojkarna satt mittemot. Jag är ju modig osvosv
 

Estetiskt eller så

 Datum: 2012-09-22 | Tid: 16:34
Idag cyklade jag med Emelie upp till Folkparken, hantverksfestivalen you know:D:D:D:D
Målade med olja och akryl, fikade paj och dylikt, gjorde oss varsin drömfångare och köpte lite pärlor till vårat armbandsmakeri. Och när jag kom hem fick jag dumplings och en gul kofta av mor och far. woooop


Snart far jag med familjen och grillar på Hedensbyn, sedan återvänder jag och syster till Älvsbacka för att se The Lorax med fröken Emelie. Bara för att vi kan liksom.

Men du sover ju, du hör ju inte på

 Datum: 2012-09-22 | Tid: 01:57
Även denna fredagskväll har spenderats med finfina klassen, och även denna gång bjöds det på paj, film och psykopatlekar. Dock så lekte vi även Maffia denna gång, kul med variation >:)

Nu ska jag bara dricka upp min mini-cola och se några One Piece-avsnitt i hopp om att magvärken ska gå över så att jag kan få mig lite söööööömn. Under tiden kan ni alltid skåda bilder som kan åstadkommas under en engelskalektion när Jonte och Kasper leker tjuvar slash fotografer.


 Datum: 2012-09-20 | Tid: 19:18
Jag dör lite, så braaaaaaaaa<3<3<33<3<3<3<3<

I refuse your refusal.

 Datum: 2012-09-20 | Tid: 17:31
Två Cecilior, what happened liksommmmmm

Idag avgjordes mördarleken på skolan, omgomg. Och nu har klassen två mästermördare (brutalt, indeed) vid namn Jennifer och Kasper, applåder till dom! Har också hunnit med att köpa en bulle och sedan spela ännu lite mer cello. Imorgon väntas sista skoldagen för veckan så ikväll blir det att fira med att göra lite läxor, äta blåbärspaj och skypa as usual. :')

Put on that sexy face

 Datum: 2012-09-19 | Tid: 19:04
Yo, what up. >:) 

Idag har varit en dag fylld utav One Piece-prat utav alla de sorter, killstreaks, en lakritsstinkande kemilektion, äcklig skollunch, en mattelektion med flyt och spenderande utav mors pengar (hehehehe). Nu ska jag skypa innan jag tar tag i lite fysik. Ajajaj
 

Smider planer

 Datum: 2012-09-18 | Tid: 18:51
Hemkommen från ännu en dag i skolan och ett par timmar med orkestern. Jag köpte Lina ett halvt kilo godis som kompensation för en tröja, fick sluta tidigt på grund av en tjutande ventilation, och så fick jag en massa Håkan-låtar av Simon, finfint. Nu är det mini-cola, skype med Elin och plugg som gäller >:)

Ikväll finner ni mig i mitt rum med en hög läxor.

 Datum: 2012-09-17 | Tid: 18:19
 
För inget är logiskt
För att Ingenting är magiskt
Och det är så tragiskt
Så jag springer tillbaks till dig


We Cover Acoustically

 Datum: 2012-09-16 | Tid: 20:06
 

Blir aldrig för mycket longboard

 Datum: 2012-09-15 | Tid: 23:01

Denna kväll har jag tillbringat i bergen (nästan) med Emmy och Hanna. Åkte longboard till Ica, såg en film om hippies och skaffade snygga tatueringar. Galen kväll, ojojoj. :D:D:D::DD

Spenderat kvällen med psykopater och paj

 Datum: 2012-09-15 | Tid: 00:31
 

why so hipster

 Datum: 2012-09-13 | Tid: 18:03
 
Dagen har bestått utav mycket longboardande, vilket jag inte alls klagar på! Har haft abstinens typ:( 
Dessutom blev den lite mer inkörd efter allt åkande av Simon och Kasper, tackar och bockar för eder ödmjukhet. Har dock även fallit två gånger idag. Har aldrig fallit förut. Fick ett sår på ankeln, badass
 
 
Sedan så beställde jag faktiskt en Kånken i söndags, en gul. Möttes utav det fina paketet när jag kom hem från cellon. En helt underbar dag har det varit faktiskt! Trots lite skrapsår.

:: Men ingen är riktigt ärlig; ärlig är man i gryningen

 Datum: 2012-09-12 | Tid: 19:04

Dagen har bestått utav en låååångsam spanskalektion, information i skolbiblioteket, äcklig mat (kebabsplitgryta</3), nästan-fyrverkier-med-alkalimetaller, hittande av lite Håkan Hellström-kompisar, second hand-shoppande, och orkester med saknade vänner. 
 
Nu ska jag spela lite efterlängtad gitarr innan jag ska ta tag i lite schyssta mattetal. (hah)

No gangsigns, bro

 Datum: 2012-09-11 | Tid: 18:55

Alexandra och Denise hittade ett webcam-program så nu är jag lycklig. :')

De två första bilderna togs under engelskan imorse då the Asian Trio redan blivit klara med sitt och förstörde för de andra. Tredje var innan matten då jag och Emil konverserade om Pokémon, och Agnes försökte så gott hon kunde. Sista är från första orkestern det här läsåret, har saknat mina bebisar sååååå (dock fastnade bara Nathanael på bild, ack ack). Kramkalas blev det.
 
Åt våfflor till middag. Det var gott. Woho.

Halvgammal bild med Idawi

 Datum: 2012-09-10 | Tid: 16:42

Hemma från ännu en skoldag då. Idrotten var faktiskt kul idag också, vad hände????????
Och på håltimmen så drog jag med lite klasskamrater på second haaaand. På Pingstkyrkans köpte jag och Simon varsin skjorta, och dessutom köpte jag en lila t-shirt. Drog sedan vidare till F&S-gymmet; gangnam-stylade med Lina i lite lokaler, testade gymmet och fick prova-på-kort. Awesome. Sista stoppet på våran shopping spree blev Kupan där Lina även köpte sig en skjorta, världens kramvänligaste dessutom. Ravrar sönder över så fin eftermiddag det varit >:)

varför skriver jag alltid rubriken sist

 Datum: 2012-09-09 | Tid: 14:03

Gårkvällen spenderades tittandes på film med Emelie, skypandes med lite fina människor och ätandes denna fina godispåse mamma så snällt köpt till mig på väg hem från jobbet<3<3
Nu ser jag på VMA's, FAST NU ÄR DET DAGS FÖR THE BOYS, MÅSTE FANGIRLA ADJÖ

:: Letting darkness grow as if we need its palette and we need its color

 Datum: 2012-09-09 | Tid: 00:37
On repeat. Inte sådant jag vanligtvis lyssnar på men detta är bara så mörkt och dramatiskt och perfekt, gaaaaaaaaah så bäst ◊

so evil, rawr

 Datum: 2012-09-08 | Tid: 16:08
Köpte denna vackra skapelse idag, är så kär, så kär. Och Jenny blev så avundsjuk. Success >:))
 
OCH ASDFGHJKLJDFAJGF, JAG HAR HITTAT EN SIDA DÄR DOM SÄLJER JUST DEN GULA KÅNKEN FÖR FEMHUNDRA. Lovade mig själv att inte köpa en gul (beroende you know) men det är kritiskt. Den är så vacker, och datorn ryms ju i den och allt. Måste ju slå till. Typ.
 
 
 
 

:: Diet Mountain Dew

 Datum: 2012-09-06 | Tid: 20:56

Am I doing it right?:0
 
Jag heter Cecilia och jag föredrar att lyssna på Lana Del Rey framför att plugga engelska, jag föredrar att posa för en webcam framför att renbädda min säng, och jag föredrar att chatta pokémonbattles framför att duscha. Men livet är inte alltid rättvist kära vänner, så nu är det dags för mig att ta tag i mitt.

Mitt sanna ursprung

 Datum: 2012-09-05 | Tid: 22:18
Såg denna på facebook häromdagen:


.................

Looks more chinese, don't ya thinkkkk?????? Ni hao xD >.< ^_^
 

Smaskigt

 Datum: 2012-09-05 | Tid: 11:48
Gammal bild som dock beskriver känslan efter att ha fått lite värmande, gul laxsoppa i sina små magar. Mums mums, mätta flickor :-)))))
 

Liten palm, att blunda på bilder, stämning osvosv

 Datum: 2012-09-04 | Tid: 19:57


Tre fina bilder från dagen ocksååååå. Notera att de första är gula:]
 
Har sovit ända sedan jag kom hem från skolan, ajaj. Nu ska jag dock plugga lite spanska, engelska och kemi. Sedan blir det väl att se film eller dylikt, möjligtvis sova en del. Nicenice
 

Snögubbar

 Datum: 2012-09-03 | Tid: 18:35
Hallojhallåhejhejhå, idag stannade jag på skolan ända till efter fem med klassen. Äkta naturare minsann! Lekte med klätterväggen och busade på, ojojoj. Kaos, I tell you. Nu är jag hemma iallafall och eftersom att jag praktiskt taget är klar med läxorna tills imorgon så funderar jag över hur jag ska göra min datorväska fiiiin.

Idag bjuder jag på en fin bild som Elin tog under vår flummiga svenskalektion:
 
Asså NA1C, why you so crazy?????:D:D:D:D

Lalalalalaa

 Datum: 2012-09-02 | Tid: 19:19
Sitter och ser på Sverige-premiären av Awkward med syster nu, omgomg:0
 
Macintosh. Kind of

 Datum: 2012-09-01 | Tid: 20:04
Uppgraderade el datoron min. >:)
 
Igår stannade jag ovanligt länge på skolan, och spenderade mest tiden pratandes med Iwi om allt möjligt, och ritandes pokémon på en krittavla. När klockan slog fyra var det endast jag, Idiz och Pierre kvar och då bestämde vi oss för att testa den där interaktiva klätterväggen dom har på Balder. Det var galet må jag säga.
 
Idag spenderade jag dagen i Luleå med Michelle, och shoppade. Oh my oh my. Nu är jag fattig.