Hemma igen

 Datum: 2012-07-29 | Tid: 11:13

Kom hem vid två inatt efter att ha bilat hela dagen, stannade dock några timmar i både uppsala och Härnösand. Annars har det varit en fullspäckad resa och det enda jag köpte var ett par serious sally och en 3GS. Vet dock inte om Michelle ska få den istället... Trivs inte riktigt med den, i nuläget iaf:')


Tumblr mania

 Datum: 2012-07-28 | Tid: 12:50
 

Yer a wizard, Nialler

 Datum: 2012-07-26 | Tid: 10:01

-

 Datum: 2012-07-24 | Tid: 12:47

Ett dygn och fyra armband senare

 Datum: 2012-07-23 | Tid: 23:43
Hejhejhej. Har nu varit upptagen med att fixa lite ny musik till mobilen, eftersom att om några timmar pyser jag ner till Sundsvall och möjligtvis Stockholm för att avsluta den riktiga delen utav mitt sommarlov. Kommer väl tillbaka någon gång, möjligtvis med lite bilder och nya saker :')
Ska avsluta kvällen med One Pieceeeeee, en utav de många saker jag kommer sakna under min lilla resa. Men det funkar så det luuuugnt
 
Charmig bild då. Men kände inte för ännu en webcambild

Lite lagomt högtidligt

 Datum: 2012-07-22 | Tid: 21:26
Hallåhallå, är nu tillbakaaaa dock så har jag en sisådär sju armband på beställning som måste bli klara inom en snar framtid. Men det ser inte så ljust ut då en röd tråd gick av när jag hunnit kanske en fjärdedel av ett namnarmband?
Beger mig dessutom söderut på tisdag och är borta till söndag möjligtvis, och veckan därpå börjar sommarjobbet. Kortfattat, bloggen kommer inte vara prio ett (även om det brukar vara det vanligtvis ju:)))) men ska ändå försöka slänga in ett inlägg på en daily basis. Åtminstone nästa vecka och två veckor framöver.
 
Jamen du, bara att börja om då...

:: 'Cause that leads to regret, diving in too soon

 Datum: 2012-07-21 | Tid: 13:16
 

Bon Clay-sama

 Datum: 2012-07-20 | Tid: 15:03
image
 
OOOKAAMA WAAAAAY.

adjöadjö

 Datum: 2012-07-19 | Tid: 15:10
Om en sisådär fyra timmar kanske drar jag iväg på läger i Byske och är hemma först på Söndag någon gång. Sadly kommer jag att missa Trästocks, men äsch. Har dock förberett två tidsinställda inlägg, hoppas ni finner dessa underhållande (vilket jag verkligen gör) :')

Kpop-pose

 Datum: 2012-07-18 | Tid: 21:53
Nu sitter jag och ser på den-där-animen-som-jag-vanligtvis-inte-brukar-se och blev plötsligt sugen på att fara ut med longboarden men det är typ kallt ute haha, tufft liv:(


a-sí

 Datum: 2012-07-17 | Tid: 22:22
Dagen har spenderats på Vitbergsbadet med Ebba, Paula, Sofia och Julia. Kändes lägligt då det var två år sen jag var där sist, och för att det varit sådant fint väder så jag kan möjligtvis ha blivit lite brun:')
 
Nu ska jag fortsätta med One Piece (skriver det alldeles för ofta känner jag...) och imorgon drar jag till Piteå med Emmmmmy. Kommer bli grymt!
WHY SO ADORABLE

 Datum: 2012-07-16 | Tid: 13:59

PIERTOTUM LOCOMOTOR

 Datum: 2012-07-16 | Tid: 00:56
Kan väl börja med att säga att maratonet avslutades vid fem, och att jag mest koncentrerade mig på första, tredje och sista filmen då jag chattade med Elin under andra (som även hade HP-maraton, woop) och somnade lite occasionally under de andra fyra. Men äsch:')
 
Kvällen spenderades med släkten, planerandes resor, pratandes visum och ätandes vattenmelon och siopao. Och så ville Lea att jag hjälpa henne sticka, hehehe. Nu ska jag se lite One Piece (abstinens typ.....) innan jag ska sussa. Godnatt!

Tolv timmar

 Datum: 2012-07-15 | Tid: 10:34
Tröttheten började komma smygandes vid halv sju så somnade ett litet tag, vaknade vid tjugo i åtta men somnade igen strax därpå och vaknade för en timma sen ungefär? ojojoj. Nu ser vi iallafall på Halvblodsprinsen, två kvar efter det, ojojoj på det med.
 
Charmerande bilder. Men till höger ser ni resterna efter kvällens festligheter:))))

Fyra timmar

 Datum: 2012-07-15 | Tid: 02:03
Är inne på andra halvan utav Hemligheternas Kammare, och Michelle bestämde sig vid kvart över för att vila lite (ska nog väcka henne snart). Själv var jag faktiskt tröttast i början, men nu känner jag mig relativt pigg och redo för mer film. Wohoo, återkommer

HARRY POTTER-MARATON

 Datum: 2012-07-14 | Tid: 21:49
Klockan 22.00 denna afton påbörjar jag och min syster våran uppskattningsvis arton tjugo timmar långa filmkväll/natt/morgon/dag. Ska bara ladda upp med lite gott innan vi drar igång. Woho. Så det är ju som bara att droppa förbi om ni känner för det, borde vara klara vid fyra imorgon eller så :')
 
Kanske slänger in något litet inlägg senare oho
 

Helt orelevant bild:')

 Datum: 2012-07-13 | Tid: 18:52
Fredag den trettonde, oh myyyy. (börjar direkt tänka på One Piece och the Unluckies, hehehehhe) Har dock lyckats undvika all otur hittills, eller skulle egentligen härjat runt i staden med kvinnan till vänster (bilden passade visst ändå, coolt) men regnet vann denna gång, ajaj. Men om man annars måste bege sig en och en halv kilometer utan paraply i spöregn då man icket har tillgång till buss så får det skjutas upp.
 
Istället dansade jag vidare till Emelie, spelade väl mest på ipaden hela dagen istället. Och ikväll får vi se vad som händer, kanske oturen slår till och så får jag spendera den hemma. Tittandes Wan Pisu. Inte så dåligt det heller iofsLÅNGT INLÄGG, WOHOO

Mystiskt bakverk

 Datum: 2012-07-11 | Tid: 22:16
Blåbärsmuffins var det ju, ingen potatis kan ni finna hos Petterssons nejnej. Har förutom den på bilden tjugofem andra så det är väl bara att komma förbi och tigga. Om ni känner er hungriga eller så :')

Cecilia bakar igeeeen

 Datum: 2012-07-11 | Tid: 21:16
Potatismos? dafuq
 
.....
 
I väntan på att detta mästerverk skall ta form kan ni ju alltid lyssna på dessa små tjejor.

Ni gillar ju mina sena inlägg, så:)))

 Datum: 2012-07-11 | Tid: 02:04
Nu sitter jag iallafall och checkar in vilka som ska joina mig på natur till hösten (inte klasserna dock för er som tolkar det som det, fyi). Och chattar lite med Elin gör jag också, yh NiiZZZz ppL
 
Bildlöst. Men, borde sova.

I brist på fantasi

 Datum: 2012-07-09 | Tid: 11:36

om jag var en färg skulle jag vara klart gult. Inte neon dock. Rätt obvious.
om jag var ett nummer skulle jag vara en tvåa möjligtvis, aldrig på toppen you know.
om jag var ett djur skulle jag vara en anka. Eller en uggla. Som fint det.
om jag var en sång skulle jag vara Beskyddaren.
om jag var ett klädesplagg skulle jag vara en lite för stor stickad tröja.
om jag var en sko skulle jag vara en lite halvgammal men hel, gul Conversesko.
om jag var ett väder skulle jag vara molnigt med inslag av sol.
om jag var en disney-prinsessa skulle jag vara Belle.
om jag var en dryck skulle jag vara en lyxshake. Namnam
om jag var en årstid skulle jag vara våren.
om jag var en känsla skulle jag vara kärlek:)))) nä, men förvirring.


(lånad av lilla Ceciliaaa, tyckte listan verkade lite mysig ihi.)


Sundsvalls-standard

 Datum: 2012-07-08 | Tid: 17:07
 
Eftersom att både Elin och Josse lagt upp denna underbara skapelse, och för att jag lyckats bli sjuk och inte har något att skriva, så kände jag mig lite tvungen hehe. Enjoy :')

Beximé

 Datum: 2012-07-07 | Tid: 22:30
(HADE HELT GLÖMT ATT TIPSA ER OM DET)
 
Jag och Emelie säljer ju armband och dylikt, och vi har nu expanderat vårat lilla företag ut på internet. Så, ni kan besöka Beximé webbshop genom att klicka här eller på länken i menyn.
 
Vi säljer nu, förutom våra populära makraméarmband, även namnarmband, knåpade själv ihop mina första igårkväll (hehe) och de fick Ed Sheerans namn pryda (heheheh).
Men ja, all information står på webbshopen och beställningar görs på min email! cissi.p@live.se
 
Hejs:D

Sundsvall, men mest Ed Sheeran

 Datum: 2012-07-06 | Tid: 11:55
Säg till ifall ni lånar bilderna, copyright you know :O
(förutom gruppbilden, den är från Rix Fm Festivals hemsida)
När vi kom till Sundsvall utforskade vi festivalområdet lite snabbt innan vi satte oss och väntade på att signeringen skulle äga rum. Videon kan ni se i det tidigare inlägget heheheh. Det var så underbart. Och eftersom att vi fangirlade så mycket efter att vi träffat honom blev vi både fotade till hemsidan och så fick vi ställa en fråga till han:D Dock så klippte dom bort när vi skrek "We love you Ed"......


 
Vid sju drog festivalen igång på riktigt, och efter lite uppträdanden så var det prisutdelning för Årets Drake och upp på scenen kom självaste Gina, haha. Dock så vann hon inte, men äsch.
Sedan blev det uppträdanden av Amanda Fondell, David Lindgren, Broken Door, Lisa Miskovsky, Molly Sandén, bakgrundssångarna (yes, de med) och Dead by April innan allas vår favoritginger intog scenen.

Åh så fint så fint. Och på sista bilden kastade han en ros mot oss också. Jag menar aaaah:D:D
Och Sanya lyckades faktiskt fånga den, jag menar omgomgomg
 
Men vafalls, JAG KRAMADE ED FREAKING SHEERAN. OCH HAN PRATADE MED MIG. OCH SIGNERADE MIN SKIVA OCH MINA SKOR. OCH SJÖNG SÅ VACKERT. OCH KASTADE EN ROS TILL MIG (det var meningen att jag skulle fånga den säger vi som hehehehhe). Åh, mitt liv är fulländat. TAGGA SEPTEMBERRR

SIGNERINGEN

 Datum: 2012-07-05 | Tid: 23:56
 
En liten film som kära lilla Elin så snällt har filmat och klippt ihop från signeringen, underbart. Har fortfarande inte fattat att det där hände, och att det faktiskt är jag som kramar honom vid 0:53. (ursäkta magen min, men den är ju som fin) Asså åh, asdfghjklsjgcvekwgvb<3<3<3

Sneako Peeko

 Datum: 2012-07-05 | Tid: 18:56
Eftersom att jag är alldeles out of words i nuläget, får ni nöja er med denna underbara bild tillsvidare
Jag vill tacka lookbookande-random-chey som gjorde detta möjligt då dom stängde igen grindarna just framför oss (när jag, Elin och Linnea skulle gå vårt andra varv heheheh) och hon var villig att ta min sko woop. 
 
STAY TUNED PEOPLE, MORE TO COME

Ed Sheeran. Live. Imorgon.

 Datum: 2012-07-03 | Tid: 19:38
Behöver jag säga mer än att jag kommer vara så galet lycklig? Och han kommer bland annat att spela den här godingen ovan, ojojojoj. Kommer svimma eller nåt, gråta möjligtvis. Åtminstone på signeringen
Drar då dit med Elin och Josse imorgon, och är inte hemma förrän på torsdag. Men då uppdaterar jag väl troligast med lite fina bilder:D

Lite sent kanske

 Datum: 2012-07-03 | Tid: 01:16
Efter en generellt lugn dag, som bestått utav lite anime, firande av min x-år gamla farmor (man avslöjar ju aldrig en dams ålder nejnej) och mysiga revelations, så skall jag nu inta sleep mode. Nighty

No-Oven Pie

 Datum: 2012-07-01 | Tid: 22:10
Åh hallå, sitter nu och mumsar i mig denna skapelse som fått äran att ge namn åt rubriken. Snabbrörde ihop smulpajsdeg på känsla och serverade det med lite frusna hallon. Omnomnom, simple but effective. Annars har jag varit rätt så våghalsig av mig idag (vilket är ovanligt!!!!) även om mina planer inte turned out som tänkt, men det är okej.