Sundsvall:D:D:D:D:D


Efter en lång bussresa anlände vi till Sundsvall vid åtta-tiden. Dessa bilder är då tagna i Fader Connys bil på väg till Alnön där vi skulle spendera helgen på ett vandrarhem, som förövrigt var galet mysigt. Och att vi fyra dessutom fick dela rum var awesome det med.

Välkomnades med fika, umgicks lite grann och sedan blev det att sovaaaa.

Nästa dag gick vi alla på en promenad, fick bland annat se kossorna och hästarna som bodde därikring.

Gick långt in i skogen, och en väldigt fin skog var det minsann. Några spelade fotboll, medans jag, Julia, Monia och Song underhöll oss med musik och prat.
Väl tillbaka spelade vi lite gitarr, fikade, och sedan begav Michelle, Marcelline, Kenneth och Patryk sig ut för att spela fotboll och rugby, och jag var själv med efter ett tag. Dock så har jag nu världens blåmärken på armarna, haha inte okej:(

På kvällen blev det film, och såg bland annat Poppers Pingviner och Fast & Furious 5, rekommenderar båda två hihi. Och innan vi skulle sova kan jag tillägga att jag och Marcelline lekte lite med de andras mobiler och irrade runt på våningarna i ren uttråkning. Vi är som lite roliga.

Posade lite framför spegeln och for sen iväg på mässan idag då, deras kyrka var superfin och inte alls som den här i Skellefteå. Jag menar kolla, vem skulle gissa att det där var en kyrka?^

Efter mässan kramade vi hejdå till Sundsvallsborna och åkte vidare mot busstationen. Men eftersom att bussen skulle gå om först två timmar posade vi lite till innan vi begav oss till donken.


Efter det väntade en fyra timmars bussfärd till Umeå då vi spenderade mesta tiden åt att sova och äta godis. Och nej, Michelle och Marcelline posar baraaaa. (dagens mest överanvända ord)

I Umeå blev det att snabbt gå en liten promenaden in till staden, köpa glass, posa som riktiga män och spränga en Trocadero-bomb innan vi skulle åka vidare till Skellefteå och klockan 21.28 anlände vi på busstationen. THE END


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0