Lalalaa.

 Datum: 2011-09-27 | Tid: 21:51
I'm alive. JFYI.
Har bara inte känt för att blogga. Heh. Menmen, i helgen har jag bekantat mig lite med mitt nya objektiv. Jag tror jag är kär, tack pappa♥ Typ den dyraste (tidiga) julklappen jag någonsin fått:$
Michelle fick ju också en liten julklapp, en Taylor Made Ghost Putter. Den var fiiiin.
Annars har min helg bestått utav virkande med Emelie, gitarrspelande, Wii-spelande med Michelle och Alice, och massor utav filmtittande.

Idag hade jag på mig min Gleek-tröja, tisdagen i ära. Och så hade vi 2000m på idrotten. Har bättrat mig med nästan en hel minut sen förra gången, det betyder 2 minuter bättre än för ett år sen. Känns mycketmycketmycket bra.

Justejuste, till helgen så ska jag och Vanessa bege oss i en bil mot Ellens vernissage på Kopparstark, någon utav mina läsare som också ska dit? Annars blir ju det här som lite smygreklam. Hihi.Långt inlägg.

 Datum: 2011-09-23 | Tid: 22:17

The Purple Piano Project

 Datum: 2011-09-23 | Tid: 18:24
Nu ska jag och Michelle sätta oss ned och se säsongsstarterna av Glee och HIMYM och möjligtvis ett par avsnitt av Awkward. Yaaaay:D:D:D:D:DD:


^TVILLINGAR?:o

Min vän Gitarr

 Datum: 2011-09-22 | Tid: 19:52
Holalaa, sitter just nu i mitt rum och spelar lite gitarr. Hehe. Kan faktiskt refrängen på Vart jag mig i världen vänder nu. Awesomeness:D
Annars så har monsunperioden påbörjats här i Norrland, ösregn, uppehåll, ösregn, uppehåll. Och inte blev det bättre när man hade orientering på idrotten heller. Uäk.

Menmen, nu ska jag återgå till mitt spelande.

Klassfoto ~

 Datum: 2011-09-20 | Tid: 19:23
Tadaa, Klass 9A /11-12 för er som ville se. c:
(klicka på bilden för större format)


Helgennn.

 Datum: 2011-09-18 | Tid: 20:22
^Tog ingen bild så den får duga...

Fredagskvällen (som enligt mig räknas som en del av helgen) spenderades med Paula, Ebba, Erik och Sofia hemma hos mig. Efter lite springandes runt på Älvsbacka var vi hemma hos moí. Började med en liten rundvisning, och Michelle och Alice hoppade ut ur min garderob för att skrämma dom. Haha.

Sedan tog vi alla plats i soffan/fåtöljerna, även Michelle, Alice, Isak och Aron, och såg film, pratade och hade lite allmänt roligt. Sprang även in till stan vid halv tio för att Erik skulle ta bussen, Ebba skulle bli hämtad och Sofia skulle cykla hem. Sedan följde jag även Paula till bussen lite senare, och cyklade helt ensam hem i mörkret. Huh:c

Gårdagen tillbringades med lite gamla och nya kompisar, Julia, Ellen, Jenny, Vanessa och Emelie. Fikade och skrattade på Ainas, men de flesta behövde fara redan en kvart efter Ellen, som missat bussen, kommit. Så snart fanns bara jag, Vanessa och Ellen kvar på Ainas, vi bestämde då oss för att gå ner till älven för lite brygghäng och pratande om allt mellan himmel och jord. Sen for vi till stan och Ellen hittade världens mest fmaslnfgie-byxor, innan jag behövde dra mig hemåt.

Hemma träffade jag Andreaaa, en flicka från Storuman som följt sina föräldrar hit till Skellefteå. Ovant att vara med någon jämngammal när filippinskor hälsar på, men det var kul iaf!^^

Och så söndag, for på mässa med mamma och Michelle. Gick sedan hem, och möttes då utav denna söta igelkott som låg och sov i rabatten, hihi. Sedan for jag och mamma till stan där vi införskaffade lite nödvändigt. Typ kläder, fanta och munkar. Händelserik dag...

Nu blir det nog att se idoooool.

Mina orkesterkompisarrr.

 Datum: 2011-09-14 | Tid: 22:47
Whoa, statistiken steg riktigt mycket igår, kanske pga den legendariska valen?:$

Menmen, bjuder på lite halvkassa bilder från orkestern idag (blev tvungen att ljusa upp bilderna...). Hihi.
Förlåt, men tyckte dom blev så fina.

^notera Molly i bakgrunden:D:D:D:D

...okej, det var inte alla. Men det var dom jag fick bilder påååå.
Nu måste jag sova.

Bilder från min mobiiil.

 Datum: 2011-09-13 | Tid: 20:08
Eftersom att jag inte har så mycket att skriva om dagen så bjuder jag på lite bilder från mobilen.
Jag ska själv läsa lite mer ur THG och skriva på svenskan nu.

Jag y le cellphone. (<konsten att skriva en mening på fyra språk samtidigt)


HANNA:D:D::DD:DD


Chokladsåsfigurer hihihihi.

VALEEEN♥

:: This love will be your downfall

 Datum: 2011-09-12 | Tid: 20:16
Who are you to make me feel so good? 
Who are we to tell ourselves that we're misunderstood? 
Oh, who am I to say I'm always yours? 
Who am I to choose the boy that everyone adores?I helgen har jag och lillasyster varit fullkomligt insatta i MTV's serie Awkward, har sett de åtta utkomna avsnitten. Det var där jag hittade denna låt med Ellie Goulding, lyssnar på den 24/7 nu. Typ.
Annars har jag konstigt nog råkat ut för allergiska reaktioner, till vad vet vi dock inte.
Sen så for jag och far runt i centrala och yttre Skellefteå med motorcykeln igår. Tog lite bilder vid golfen, en bäck och i skogen. Hälsade även på hos några människor och handlade på konsum, såg nog väldigt rolig ut där jag gick i skinnställ...

Nu ska jag iaf läsa lite ur The Hunger Games och skriva lite på novellen till svenskan. Skriver imorgon:]

Awesome.

 Datum: 2011-09-10 | Tid: 20:11
När jag har tråkigt ser jag på Awkward och chattar med fina människor på facebook. Hih.
~ min lördagkväll. Typ.


UPDATE SÖNDAG: Ännu mer awesome att Västerbotten utklassade allt och alla i TV-pucken, grattis pojkar!:D

Bara ett inlägg om vad som hänt idag. Kul.

 Datum: 2011-09-08 | Tid: 20:16
Jag har tråkigt. Jag har haft tråkigt hela eftermiddagen. Tråkigt.
Jag har hunnit sitta vid datorn, läsa The Hunger Games♥, teckna på ett nytt självporträtt, dricka Fanta, spela Bubble Blast, fixa med lite bilder, behöva starta om datorn tre gånger, lyssna på Owl City och The Wooden Birds, planera inför nästa helg med fint folk, sova och plugga spanska. Huh.

Annars så hade vi orientering på idrotten. Älska orientering♥, mwihi.

Har inga bilder på datorn och orkar inte hämta externa hårddisken, så kör på en liten jämförelse på rummet innan (datarummet) och efter (mitt rum). Kul.
- see the difference? Nej...

Jag spelar cello två gånger i veckan.

 Datum: 2011-09-07 | Tid: 18:20
Kom ganska nyss hem ifrån första orkesterspelningen det här läsåret. Saknar redan er gamlingar, nu hoppas vi på filmkväll nästa helg!:D

Ville bara säga det. Och slänga in denna bild på moí från årets skolfotografering. 
Moahahah.

:: I swear there's a lot of vegetables out there

 Datum: 2011-09-06 | Tid: 20:10
Tjenare flickor/pojkar/övriga som läser min blogg. Sitter just nu ensam i mitt rum och lyssnar på Owl City (därav den lite halvcrazy rubriken). Var ett tag sedan, men det nya albumet är väldigt trevligt att lyssna på. Höh.
Juste, bilden blev som en liten sneak peek över hur rummet mitt blev efter renoveringen. Notice min radio och telefon, vintagestuff från pappas ungdomsdagar på 70-talet. Haha:D

Men ska nog dra mig bort mot vardagsrummet och kolla på Idol med resten utav familjen. Auditions är ju lätt bästa delen. Sen ska jag också rama in ett par bilder jag och Michelle ska ge till Emelie, Hanna och Alice. Därav ramarna som tagit plats i min säng.

Skriver imorgoooon.

Modern Warfare 4

 Datum: 2011-09-04 | Tid: 12:04Gårdagen spenderades mest på A-torp i en kvartersgård vi hade hyrt. For dit vid tre med mamma, pappa, ate Irene, Lea och Nicole, och var väl mest med småkusinerna innan vi skulle äta.
Michelle var och golfade men kom just efter alla hade ätit klart. Då hängde vi mer med småkusinerna, tills Alice kom då vi cyklade vidare till coop och köpte godis, chips, ost, och supergulliga portello. Hihi, det var 33cl-flaskor, portellobomber♥.Sen vid åtta kramade jag, Michelle och Alice barnen hejdå innan vi cyklade till Isak för att hänga med han och Aron. Tog såklart med oss våra portellos dit.
Väl framme blev det lite pratande om vad man skulle hitta på, men vi kom fram till att vi skulle spela Xbox. Först spelade vi NHL, men vi bytte sedan till CoD, jag ägde typ ut alla:o Kanske något man borde införskaffa? Höh.

FYI, snart ska jag pysa över till Memeliiie, och jag ska försöka avsluta inläggen om Filippinresan asap.


Hejhej, nu ska jag och mor baka.

 Datum: 2011-09-02 | Tid: 18:01

Imorgon blir det som lite partyparty mellan några delvis filippinska familjer på a-torp, så jag och mamma ska baka lite olika saker (okej, det blir typ mest jag som kommer baka). Äppelpaj, krusbärspaj och kolakakor. :D
Sprang bara snabbt till datorn för att skriva ner ett recept på hallonpaj, vi ska använda pajdegen till äppelpajen.


Slumpmässig (notera att jag använde den svenska översättningen för random) bild från datorn från i somras när jag satt på trottoaren. Det var kul.


Jag gillar att göra tummen upp.

 Datum: 2011-09-01 | Tid: 14:47
Fick sluta halv två idaaag. Kändes bra. ^^
Sen tog vi skolfoto idag också. Hoppas jag ser sånär bra ut, har aldrig fått ett bra skolfoto... men det tror jag dom flesta brukar tycka?
Annars har det varit en rätt lugn dag, eftersom det inte blev någon idrott, och så hade Nils och Casper en lite konsert på skolgården på lunchrasten. Dom var duktiga, höhö.

Nu dillar jag i rummet med min ko-kudde Klaus (som jag fick av Nica i Pilipinas) och har allmänt tråkigt. Blä.
Sen är jag hungrig också. Ska nog gå och länsa kylskåpet.
BE RIGHT BACK.


Klaus ville vara med på ett hörn, ehhe^