Umeåååå


Lång text och nästan inga bilder. Kakor till den som orkar läsa allt.

Jag, Michelle, Julia, Marcelline, Prodige och Grevy var framme i Umeå strax innan tre, gick då vidare till Katolska Kyrkan i Umeå där vi skulle ta en liten paus innan vi skulle ta bussen till Holmsund där lägret då skulle hållas. Ägnade mesta tiden åt att fixa oss och spela Domino. Sen så fick vi Skelleftebor träffa Matilda för första gången. Sen fick vi visst inte heller presentera oss så vi kom nya namn till alla. Dock så var jag väldigt dålig på att komma ihåg namn-regeln.
Men vid fem slängde vi våra tunga väskor över axlarna och gick den långa vägen tillbaka till bussen, men tog då vägen genom Östra. Det var typ jättehäftigt där inne, hehe:$

Väl framme i Holmsund, efter en svängig bussfärd, skulle alla samlas i matsalen och vi blev tilldelade rum. Själv skulle jag få dela rum med Bridget, Matilda och Anna. Var lite nervös eftersom att ingen av dom alltså var från Skellefteå.
Sedan skulle vi snabbt ner igen och äta middag. Efter det fick vi lite fritid så några av oss sprang till tvrummet och såg Simpsons och de första tio minuterna av Idol. Sedan blev det genomgång av lite regler och scheman nere i matsalen. Sedan körde vi den här leken då första ska säga sitt namn, nästa den förras namn och sitt eget, tredje de första och sitt eget osv,"Vad kommer igenom tullen?" och gissa på lite frågor om vad som hände på VUD (Världsungdomsdagen). Fick efter det mer fritid, och sedan bestämde sig Mimi sig för att läsa högt ur sin bok för oss, innan vi skulle sova, inne i hennes, Alexandras och Sara's rum (de var alla tre ledare).

Blev väckta halv åtta nästa morgon (hemskt tidigt) och fick snabbt göra oss klara för frukost. Klockan nio blev det undervisning för konfirmanderna med Fader Gregor och ungdomssnack för redan konfirmerade med ledarna. Sedan blev det mässa i matsalen, och efter det körde vi tidningsleken. Klockan var ungefär elva när vi var klara om jag inte har helt fel. Då gick (ja, nu skriver jag allas namn) jag, Michelle, Marcelline, Prodige, Djanet, Rut, Matilda, Tua och Joanna till Konsum och köpte lite godis, hihi.

När vi kom tillbaka var det lunch, och när vi hade fritid lekte vi lite mer med Dominobrickorna, pratade och spelade/körde/lekte (vad säger man?) Mafia. Var typ ändå kul, även om jag röstades ut första ronden för att jag skrattade hela tiden. Och jag var läkare. Hm.
Sedan gick vi alla en sväng i hopp om att tappa bort oss, och när vi var tillbaka blev vi informerade om allt som hände på VUD, verkade typ ändå superkul. Dom berättade bland annat om att när dom skulle sova så satt några nunnor och tog typ fjortisbilder på sig själva, epic. Skulle ändå vilja fara 2015. Hih.
Då fick vi ju även veta några utav de rätta svaren från quizet.

Efter det blev det ännu mer fritid innan middagen. Marcelline envisades då med att stå på huvudet, och det blev lite allmänt galet kan man väl säga. Efter vi ätit tacos, som alltså blev kvällens middag, fick vi veta vilka som vunnit quizet, och förvånansvis var det jag. Jag gissar att jag är duktig på att gissa. Och Joanita kom strax efter mig med 7/10 poäng. Jag vann då den större chokladen där uppe^, den mindre var då alltså andrapriset.

Sedan måste vi ha gjort något annat som jag inte kommer ihåg. Men aja, efteråt skulle vi se film, Yes man, dock så hade dom inte femman. De flesta av oss drog då ner till matsalen och umgicks, var lite galna och kollade runt på internet (okej, jag praktiskt taget beslagtog Prodige's ipad, flåt).
Strax efter halv tolv puttade vi undan alla bord och började dansa runt där och i köket. Haha, det ägde. Djanet kunde typ dansen till Single Ladies utantill, awesome :o
Sen så började alla vi konstigt nog äta sallad, asså haha. Vi måste sett väldigt roliga ut. Vi fortsatte med ätandet och pratandet på övervåningen till ett då Mimi skulle ha en till liten sagostund innan vi skulle behöva sova.


Och så var det söndag. Blev väckta klockan sju, skulle då packa ihop våra saker och städa efter oss eftersom bussen tillbaka till Umeå skulle gå kvart över åtta, men Mimi hann med en sista sagostund innan det.
Vi anlände till Universitetssjukhuset tio i nio, och Östra skulle öppna först nio. Hmpfh. :I Så vi tog den långa vägen över bron igen till kyrkan. Där fick vi äta frukost och fixa oss innan mässan som skulle börja 10.30, dock så gick vi dit liiite tidigare för att få bra platser. Efter mässan blev det ett snabbt avsked till Umeåborna, och vi andra fick utvärdera hur det varit på lägret.

Innan vi Skelleftebor skulle gå till busshållplatsen hann vi poppa popcorn och säga hejdå till alla. Tog många bilder påväg till busshållplatsen, dock blev många suddiga eftersom att vi halvsprang lite. Tog självklart vägen genom Östra, rulltrappor<3<3


I väntan på bussen åt vi typ upp popcornen, haha. Och det var så irriterande när bussarna kom. Först gick vi till Haparandabussen, men då sa busschauffören att vi skulle ta Piteåbussen istället så vi gick dit. Vi slängde in sakerna och tog upp det nödvändiga (läsa godis), och när Grevy skulle betala så sa den busschauffören att det var fullt. Arrgh. Vi fick då snabbt ta våra saker och springa tillbaka till Haparandabussen som praktiskt taget fyllts den med. Men det fanns precis till oss på övervåningen, som tur var.
Väl i bussätet lekte jag nunna med Daimen, och gjorde sedan som de övriga och satte i gång musik och sov resten utav vägen hem för att jag kände mig allmänt trött, äcklig och sliten.Lalaa. Det var helgen min på kyrklägret, och vi var ju typ 30 st sammanlagt från Skellefteå, Umeå, Sundsvall och Östersund, så tro inte att det bara var de jag skrev namnen på.
Var faktiskt väldigt skeptisk mot att fara dit från början, men hade det supertrevligt och fick många nya vänner. Saknar alla redan, hoppas på läger till våren då!:D


...och en liten text till pappa på Fars dag, hihi. Älskar dig även om du kan vara
sjukt jobbig och irriterande, du är ändå bäst

elin kommenterade:

MAFFIA ÄR JU DET ROLIGASTE SOM FINNS. Typ.

Ehe, hej kakor till mig?:D

2011-11-13 | 22:59:29
Blogg: http://elinneriksson.blogg.se/
marcelline kommenterade:

hahaha fina bilder!:)

2011-11-14 | 21:32:51
JULLAN kommenterade:

WOOOEE kungliga bilder

2011-11-24 | 13:50:18
Blogg: http://julialabelle.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0