Skyltsöndag

 Datum: 2011-11-27 | Tid: 22:50
Sitter nu och ser Xtra Factor, hilarious stuff. Sen är det visst Love Actually på trean, hm. Blir nog det sen.
Och dessutom så har jag, i motsägelse mot rubriken, inte varit på skyltsöndag. Huh. Men eftersom många har det som sina rubriker idag kunde jag inte motstå<3<3

Annars, har en uppgift i skolan att försöka klara mig utan mobil eller dator i en vecka. Just nu är mitt mål att klara iaf en dag. Hihi. Men det är en svår uppgift, ja. Så, vi får se när nästa inlägg kommer upp.
OCH JAG KOMMER INTE KUNNA SE DET NYA GLEE-AVSNITTET PÅ ONSDAG, JAG SOM LÄNGTAT IHJÄL MIG. ASDFGHJKL. Dilemma. :c


Jag är Cecilia, du är du, detta är en arkivbild, och nu börjar min bloggpaus. ~

Inlägg 444

 Datum: 2011-11-26 | Tid: 23:57
I tre dagar har jag haft min cd på repeat. Hihi, hoho. DirectionInfection indeed.
Men annars så såg jag bio med Emmy och Hanna idag, Breaking Dawn pt 1. Awesome. Sen träffade jag lite orkesterpals på biografen också, Ebba, Elsa och Sofia. Awesome det med.

Passar nog bra med en awesome-smiley i det här inlägget, so here it comes: :D

Bild brutalt stulen från Emmymymyy

 Datum: 2011-11-23 | Tid: 20:41
Kan inte beskrivas med ord hur lycklig jag är just nu.
I'm like fangirling. Gosh.

ÄNTLIGEN.ÄNTLIGEN

 Datum: 2011-11-23 | Tid: 20:29
Pappa kom nyss in med detta kuvert till moi, en utav fördelarna med att far min jobbar på Posten. GUUUD VAD GLAD JAG ÄR!:D:D:D
...och det är innan jag öppnat det. Återkommer.

Grey's Anatomy om 36 minuter. Taggaaa.

 Datum: 2011-11-23 | Tid: 20:24
Inte för att jag kommer ihåg vad som hände förra veckan men.


Idag lyckades jag efter mycket om och men pallra mig kilometern till skolan. Men skoldagen gick faktiskt rätt snabbt ändå.
Sitter nu och lyssnar på Rihannas och One Directions nya album. Modiga killar som först släpper GBY's musikvideo samma dag som Justin Bieber släppte sin, och sen sitt album samma dag som Rihanna. Risky business, yeah.

Juste, det är ju min namnsdag idag

 Datum: 2011-11-22 | Tid: 22:31
Grattis alla Cecilior och Sisselor!:D

Sitter förövrigt och kollar på Liam's (från 1D) livestreaming. Asså hahah.

Tisdag/Tuesday/Martes

 Datum: 2011-11-22 | Tid: 20:39
Snabbt överredigerade i Photoshop Express och Little Photo, måsten till android!^^

For hem efter NO:n igår, stannade hemma idag. Mår lite bättre. Får se om jag far till skolan imorgon.
Sitter nu med en tekopp på skrivbordet i väntan på Desperate Housewives och Happy Endings. Och det är nog den näst godaste koppen te jag nånsin druckit dessutom. Har överträffat mig själv, hihi.

FYI

 Datum: 2011-11-20 | Tid: 21:01
Ja, jag har inte orkat blogga. Heh.
Men igår hade jag, Hanna och Emmy filmkväll hos Hanna. Såg I Am Legend, Paul och Nightmare on Elm Street. Tycker själv att det var superbra filmer:D ...och jag gissar att jag hade tur som slapp drömma om Freddy Krueger efteråt.
Ikväll var det kalas hos Lea och Nicole. Lea fyller ju hela 7 år på fredag, och Nicole 5 medans de är i Filippinerna. Och eftersom att de far om två veckor(!) och är hemma först i slutet på januari(!!!) så fick dom julklappar också. Och, haha, så gjorde vi världens bästa filmer som jag och Michelle ska klippa ihop. Sen så snöade det ju ocksååå.♥Nu: X Factor UK - Results Show

Blablabla, as always

 Datum: 2011-11-17 | Tid: 20:38
Jag har ju alltså praoat på lasarettet i veckan, och det har varit superkul. Har bland annat fått gå på magnetröntgen och prova HLR på en docka, serverat mat och gjort lite kontorsjobb, men dessutom nästan svimmat när dom skulle ta blodprov på en kille. Omväxlande.
Och imorgon är sista dagen. Måste vakna sjukt tidigt, men klagar inte då man får sluta tidigt också. Hih.

Avslutar inlägget med denna finfinfina mash-up från senaste Glee-avsnittet.
Troubletones kommer krossa New Directions. Srsly. '-'

Tjugotredje

 Datum: 2011-11-16 | Tid: 21:35


En vecka kvar, sen är den min!!:DDD
Bryr mig inte att den blivit trampad, slagen och nyst på. Hihi.


HUNGERSPELEN♥

 Datum: 2011-11-14 | Tid: 16:23
Såg att Isabelle Fuhrman postat den officiella trailern till Hungerspelen på twitter, mwihi.
TAGGATAGGATAGGA!:D

På fastande mage.

 Datum: 2011-11-14 | Tid: 16:12

Umeåååå

 Datum: 2011-11-13 | Tid: 22:03
Lång text och nästan inga bilder. Kakor till den som orkar läsa allt.

Jag, Michelle, Julia, Marcelline, Prodige och Grevy var framme i Umeå strax innan tre, gick då vidare till Katolska Kyrkan i Umeå där vi skulle ta en liten paus innan vi skulle ta bussen till Holmsund där lägret då skulle hållas. Ägnade mesta tiden åt att fixa oss och spela Domino. Sen så fick vi Skelleftebor träffa Matilda för första gången. Sen fick vi visst inte heller presentera oss så vi kom nya namn till alla. Dock så var jag väldigt dålig på att komma ihåg namn-regeln.
Men vid fem slängde vi våra tunga väskor över axlarna och gick den långa vägen tillbaka till bussen, men tog då vägen genom Östra. Det var typ jättehäftigt där inne, hehe:$

Väl framme i Holmsund, efter en svängig bussfärd, skulle alla samlas i matsalen och vi blev tilldelade rum. Själv skulle jag få dela rum med Bridget, Matilda och Anna. Var lite nervös eftersom att ingen av dom alltså var från Skellefteå.
Sedan skulle vi snabbt ner igen och äta middag. Efter det fick vi lite fritid så några av oss sprang till tvrummet och såg Simpsons och de första tio minuterna av Idol. Sedan blev det genomgång av lite regler och scheman nere i matsalen. Sedan körde vi den här leken då första ska säga sitt namn, nästa den förras namn och sitt eget, tredje de första och sitt eget osv,"Vad kommer igenom tullen?" och gissa på lite frågor om vad som hände på VUD (Världsungdomsdagen). Fick efter det mer fritid, och sedan bestämde sig Mimi sig för att läsa högt ur sin bok för oss, innan vi skulle sova, inne i hennes, Alexandras och Sara's rum (de var alla tre ledare).

Blev väckta halv åtta nästa morgon (hemskt tidigt) och fick snabbt göra oss klara för frukost. Klockan nio blev det undervisning för konfirmanderna med Fader Gregor och ungdomssnack för redan konfirmerade med ledarna. Sedan blev det mässa i matsalen, och efter det körde vi tidningsleken. Klockan var ungefär elva när vi var klara om jag inte har helt fel. Då gick (ja, nu skriver jag allas namn) jag, Michelle, Marcelline, Prodige, Djanet, Rut, Matilda, Tua och Joanna till Konsum och köpte lite godis, hihi.

När vi kom tillbaka var det lunch, och när vi hade fritid lekte vi lite mer med Dominobrickorna, pratade och spelade/körde/lekte (vad säger man?) Mafia. Var typ ändå kul, även om jag röstades ut första ronden för att jag skrattade hela tiden. Och jag var läkare. Hm.
Sedan gick vi alla en sväng i hopp om att tappa bort oss, och när vi var tillbaka blev vi informerade om allt som hände på VUD, verkade typ ändå superkul. Dom berättade bland annat om att när dom skulle sova så satt några nunnor och tog typ fjortisbilder på sig själva, epic. Skulle ändå vilja fara 2015. Hih.
Då fick vi ju även veta några utav de rätta svaren från quizet.

Efter det blev det ännu mer fritid innan middagen. Marcelline envisades då med att stå på huvudet, och det blev lite allmänt galet kan man väl säga. Efter vi ätit tacos, som alltså blev kvällens middag, fick vi veta vilka som vunnit quizet, och förvånansvis var det jag. Jag gissar att jag är duktig på att gissa. Och Joanita kom strax efter mig med 7/10 poäng. Jag vann då den större chokladen där uppe^, den mindre var då alltså andrapriset.

Sedan måste vi ha gjort något annat som jag inte kommer ihåg. Men aja, efteråt skulle vi se film, Yes man, dock så hade dom inte femman. De flesta av oss drog då ner till matsalen och umgicks, var lite galna och kollade runt på internet (okej, jag praktiskt taget beslagtog Prodige's ipad, flåt).
Strax efter halv tolv puttade vi undan alla bord och började dansa runt där och i köket. Haha, det ägde. Djanet kunde typ dansen till Single Ladies utantill, awesome :o
Sen så började alla vi konstigt nog äta sallad, asså haha. Vi måste sett väldigt roliga ut. Vi fortsatte med ätandet och pratandet på övervåningen till ett då Mimi skulle ha en till liten sagostund innan vi skulle behöva sova.


Och så var det söndag. Blev väckta klockan sju, skulle då packa ihop våra saker och städa efter oss eftersom bussen tillbaka till Umeå skulle gå kvart över åtta, men Mimi hann med en sista sagostund innan det.
Vi anlände till Universitetssjukhuset tio i nio, och Östra skulle öppna först nio. Hmpfh. :I Så vi tog den långa vägen över bron igen till kyrkan. Där fick vi äta frukost och fixa oss innan mässan som skulle börja 10.30, dock så gick vi dit liiite tidigare för att få bra platser. Efter mässan blev det ett snabbt avsked till Umeåborna, och vi andra fick utvärdera hur det varit på lägret.

Innan vi Skelleftebor skulle gå till busshållplatsen hann vi poppa popcorn och säga hejdå till alla. Tog många bilder påväg till busshållplatsen, dock blev många suddiga eftersom att vi halvsprang lite. Tog självklart vägen genom Östra, rulltrappor<3<3


I väntan på bussen åt vi typ upp popcornen, haha. Och det var så irriterande när bussarna kom. Först gick vi till Haparandabussen, men då sa busschauffören att vi skulle ta Piteåbussen istället så vi gick dit. Vi slängde in sakerna och tog upp det nödvändiga (läsa godis), och när Grevy skulle betala så sa den busschauffören att det var fullt. Arrgh. Vi fick då snabbt ta våra saker och springa tillbaka till Haparandabussen som praktiskt taget fyllts den med. Men det fanns precis till oss på övervåningen, som tur var.
Väl i bussätet lekte jag nunna med Daimen, och gjorde sedan som de övriga och satte i gång musik och sov resten utav vägen hem för att jag kände mig allmänt trött, äcklig och sliten.Lalaa. Det var helgen min på kyrklägret, och vi var ju typ 30 st sammanlagt från Skellefteå, Umeå, Sundsvall och Östersund, så tro inte att det bara var de jag skrev namnen på.
Var faktiskt väldigt skeptisk mot att fara dit från början, men hade det supertrevligt och fick många nya vänner. Saknar alla redan, hoppas på läger till våren då!:D


...och en liten text till pappa på Fars dag, hihi. Älskar dig även om du kan vara
sjukt jobbig och irriterande, du är ändå bäst

Koooooooort skoldag

 Datum: 2011-11-10 | Tid: 23:56
Börjar 8.15 med matteprov, sen har vi världens hål fram till 12.20. Och strax efter tolv ska jag ta ledigt från skolan för att konfagruppen ska åka buss till Umeå, och det sker strax innan ett.
Värd skoldag imorgon. Mhm, okej. :I

Kommer troligast inte att blogga innan klockan fem på söndag. Så, bye. Ha det bra. Nu ska jag sova.
Sliten krigare. Med rosa hår och solbrillZ. Tacka min webcam som gör mig så cool<3<3<3

I nuläget

 Datum: 2011-11-10 | Tid: 18:08
Ska nu se nyaste avsnittet av Glee, och strax innan sju bär det av till kyrkan för information om konfalägret i helgen. Tagga!:D

Onsdag

 Datum: 2011-11-09 | Tid: 22:00
Halva skoldagen tillbringades på John Bauer, fick lite information om några linjer och så. Sen var det visst några människor jag känner som sett mig där, dock är jag rätt ouppmärksam. Humfh, thumbs up.
Sitter nu och finslipar på engelskan, försöker samtidigt kolla på Grey's Anatomy. Går sådär.
Fast det slutade. Höhm. Stryk det jag sa. Jag sitter nu och finslipar på engelskan.

KAN. INTE. SLUTA. LYSSNA.

 Datum: 2011-11-08 | Tid: 18:38
(läs "se")
Purfection. Amazayn. Spoontacular. Holy carrot. Irish it would never end.

Quote of the day

 Datum: 2011-11-07 | Tid: 20:03
HAHAHAH, började faktiskt skriva det här inlägget på engelska. För insatt i twitter, eller min engelskaläxa.
Jag är uttråkad. Jag vill ha godis. Jag äter godis när jag är uttråkad.
Och min statistik blir faktiskt mycket finare dagarna jag faktiskt bloggar.

Jaaa, dagens citat:
Love is like a talking pony. At first you're like "Ah cool, a talking pony!"
But then it says something nasty to you and hurts your feelings.
~ The Key Of Awesome

...känner att jag borde göra ett riktigt inlägg snart.
Avslutar detta slumpmässiga inlägg med en lika slumpmässig bild.
Mmmmh, Hungerspelen

EMA 2011

 Datum: 2011-11-06 | Tid: 21:41
Sitter nu, som många andra, bänkad framför EMA och ser hur Queen mottager priset för Global Icon. That's just pure awesomeness!

Annars har jag varit sjuk lite fram och tillbaka dessa två dagar jag inte bloggat. Inget speciellt heller, det vanliga skulle jag säga.
Idag bakade jag och Michelle med Lea och Nicole. Gjorde kokosschackrutor, resultatet blev över förväntan. Sen så förhandsbokade jag UP ALL NIGHT också, lycklig flicka här.

Känns som att detta blev ett konstigt inlägg. Aja.

AAAAAH, I WANT I WANT I WANT!:D

Typ långt inlägg

 Datum: 2011-11-04 | Tid: 21:58
Jag bloggade alltså inte igår, knappt något i förrgår och inte förrän nu idag. What up with that liksom?
Gårdagen spenderades iaf först på Frasses med mah crew, Emmy och Hanna, där vi åt pommes och konverserade. Behövde dock skiljas åt två timmar senare pga. att jag och Emmy behövde städa.

På kvällen kom Julia, Paula och Erik och hälsade på. Blev lite pratande, skrattande, fotografi-visande, spelande på gitarren, uppläsande (asså haha, like a baws) och så såg vi "Easy A". Den filmen äger ju.
Och Moas framträdande i Idol ikväll var ju helt, ehm... amazayn? (yh, imma tru directionR) :$
Fager flicka.
Menmen, sitter nu med gitarren i famnen och har allmänt tråkigt, funderar på att se det nya avsnittet av Raising Hope som kom i tisdags. Sen måste jag skriva klart om resan någon gång. Hmpfh.

Införskaffade ett capotasto igår, hihi.

 Datum: 2011-11-02 | Tid: 12:29
Men nu ska jag se det nya avsnittet av GLEEEEEEEE♥

(no picture)