Michelle ger er ett inlägg, enjoy.


Chacha bloggen!
HAHA, Michelle här!
Hade tänkt berätta lite smått om vad jag gjort den senaste veckan, om det är okej för er läsare alltså. Går det bra? 
Tar tystnaden som ett ja.
Har mest bara golfat de senaste fem dagarna. Blev 78 hål sammanlagt. (Varav 6 av de på korthåls) Vadå golfnörd? Alla rundor gick man med bästaste Alice! Så nu har man gått om henne i handicap (bara för att alla ni läsare vet vad det innebär) och är alltså liite bättre än henne, och jag har det skriftligt!
Nej men nu ska jag sluta och skryta om mina framgångar.Vad mer, vad mer...
Jo just det!
Som Cissi skrev i det tidigare inlägget så tog hon en sväng förbi sjukan. Då blev man ENSAM hemma, och inte fick man några samtal där från sjukan heller, eller iallafall inte förrän tre timmar senare...Självklart kom Alice till undsättning (Piltre på den flickan) och erbjöd sig att sova över bara så att jag inte skulle vara ensam hela natten, och för att vi ändå skulle på golfen dagen därpå. Oväntat va? Kan ju även tillägga att Aron var med på de flesta av dom 78.
Nej men, skönt att Cissi blev bättre!^Snygga golfhandskar va?
Fick ju en gudomligt fin golfbränna efter en fyra timmars lång runda på 18-hål idag. Har nu linjer efter sockarna, shortsen, linnet och den rosa golhandsken. Så nu är en hand vitare än den andra, men vad gör man inte för golfen?
Just det! Jag, Alice och Aron fick ju en smått irriterande förföljare igår på banan. Vem var denna förföljare undrar ni då? Det var nämligen en bräms. Trevligt!
Sprang runt med viftande händer och slängande armar ända tills Alice dödade den med sina bara händer. Fick även hjälp av mitt huvud. Efter två slag på brämsen och hjässan var den rackarn död! HAHA, mission accomplished!

Kan ju skicka en liten hälsning till kusinerna i Filippinerna som faktiskt läser denna blogg. Redo för lite engelska?

Hi over there in the Philippines! Michelle here, sending my regards to all of you in The Pearl Of The Orient. Miss all of you so bad. And ate Cacai, Skype with me soon? Cya! :*

Oj, är klockan redan efter ett?! Bäst att sova. Ses. Godnatt. Sovgott. Vakna inte försent. Efter tolv är försent. Tycker jag. Borde avsluta nu. Jag avslutar... NU.

Nu.


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0