FILIPPINERNA - Shopping, Betgame and some catching up


Del två.


Tredje dagen spenderades på SM Fairview, och resan dit och tillbaka tog en timma vardera, men det verkade vara kort tid för dom att färdas till ett köpcenter(!!). Det var då som jag praktiskt taget köpte allt (utom jeansen och linnet med krås). Jag och Michelle blev supernöjda över våra converse och behövde direkt prova dom så fort vi kom tillbaka till Curayao.

Resten av kvällen spenderades med ate Cacai, kuya Butchoy och ate Mayok spelandes Betgame (ett kortspel där man satsar pengar, ganska likt poker fast med fem kort). Och här ovan ser ni då våra vinster^. Kan väl även tillägga att Michelle blev the betgame-master, och ja. Hennes pengar är till vänster.

Nästa dag blev det att gå runt i Curayao och se vars alla som vi känner bor. Stannade även ett tag hos Lea och Nicole's mormor och morfars hus och pratade lite med ate Lulu och ate Mayok. Försökte även konversera ltie med Ashlie, vilket gick förgäves då hon endast är tre och ett halvt och jag knappt kan någon tagalog.

På kvällen hängde vi lite i rummet med tre kusiner, Nica och Jerome. Det var nog första gången vi var med några som inte var våra kusiner, och första gången systrarna Pettersson pratade med syskonen Malazo, ^^


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0