FILIPPINERNA - First two days


Okej, nu kommer första delen!

Landade i Manila vid tretiden lokal tid (ungefär nio på morgonen i Sverige). Träffade och hälsade då på min morbror, min moster och hennes man som kommit för att hämta oss. Sedan blev det att snabbt packa bilen för att sedan åka den tre timmar långa bilfärden till Montalban där vi alltså skulle bo.

Vi välkomnades med Jollibee-mat och pancit, dock så var inte jag och lillasyster så sugna på att äta efter att ha sprungit runt på flygplatser och flygit i ungefär ett dygn. Vi gick istället och bytte ut våra jeans, som vi flygit i, till shorts.

Vi hann vila ett tag, och Michelle fixade lite med mitt hår, innan kusinerna kom på besök, och dom ville direkt krama och bli fotade med oss.


^Jag är typ lång(!!)


Dagen efter lyckades vi faktiskt vakna vid åtta, och sedan blev det snabbt att göra sig redo för att vi skulle dra vidare till en resort några minuter bort där vi skulle bonda med kusinerna och bada. Blev dessutom att spela lite biljard, och äta (haha, ofc).


^Kolla in mina och ate Cacai's kinder, Magbata-cheeks:D

DENISE kommenterade:

Sv: vart finns Herbench då? har aldrig sett den butiken förr^^ Det hoppas jag:) hittade hur många fina jeans som helst när jag var i Filippinerna sist men ALLA var för korta:(

2011-07-12 | 13:49:50
Blogg: http://dennee.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0