FILIPPINERNA - The End


Den näst sista dagen i Filippinerna var det shopping som stod på schemat. Gick runt på Robinson och SM hela dagen och livnärde oss på McDonals, dock så blev det inte som väntat när pappas börs oturligt nog blev stulen. Och han hade dessutom ännu oturligare haft flera tusen kronor i den. I kotanter. Hemska tider.. :I
Efter lite panik blev det att snabbt ringa till Sverige och spärra alla korten. Och sedan bege oss till polisstation. Även om vi förstod att det var så gott som lönlöst. Men det fanns några bra saker med den dagen, bl.a. pizzan jag och Michelle fick när vi väntade på dom i bilen utanför polisstationen.
(inga bilder från den dagen dock)


Nästa dag blev det att packa-packa-packa, men fick lite tid att umgås med kusinerna. Fick även lite kort på några utav de yngre.
Den sista kvällen i Filippinerna hade börjat. Kusinerna ville slå på stort så jag, ate Marialou och ate Cacai tog motorcykeln till närmaste drug store och köpte Tanduay Ice, och C2 till mig och Michelle som inte dricker alkohol. Haha:]

Haha jag har ju sett bättre ut...

Och medans vi varit borta hade dom fått låna min kamera, och såklart var den överfull med bilder när vi kom tillbaka. Några exempel.
Sedan begav vi oss upp på the rooftop och flummade till ett ungefär. Behövde sova tidigt då vi skulle vara iväg rätt tidigt nästa morgon. Men några fler bilder kan jag bjuda på ~
repost på sista, men den är så fiiin♥

På morgonen blev det att snabbt äta frukost och göra sig klar innan vi skulle krama alla hejdå. Många tårar fälldes. Ville inte lämna dom. Allting kommer vara så förändrat nästa gång, även om det bara är 3 år. Och saknaden är fortfarande enorm.


Bilfärden till flygplatsen tog ca 3,5 timmar och då stannade vi snabbt vid ett Jollibee och beställde lite mat. Yay. Någon timme senare lämnade vi filippinsk mark och var på väg mot Malaysia. Hann även ta några bilder, blev inte dom bästa, men tycker att skyskraporna är så häftiga, hihi. Och sen en typisk flygplansbild.
MEN DÄR TAR DET INTE SLUT, nejnej. Vill även visa ett par bilder på vad jag, Michelle och Kenneth hittade på när vi väntade på Kuala Lumpur's flygplats. Here you go.
HAHAHAH, så sjukt awesome.

Sedan blev det en 12h resa mot Amsterdam, för att sedan flyga vidare mot Stockholm och sedan slutdestinationen Skellefteå. Här kommer den gott folk, den typiska-flygplansbilden-som-också-är-en-avslutningsbild. Det var allt för "Filippinerna 2011", tack och hej ~

elin kommenterade:

Du har inte sagt att ni var i Malaysia. Kind of awesome att vi varit på samma flygplats.. :o

2011-12-31 | 17:17:44
Blogg: http://elinneriksson.blogg.se/
elin kommenterade:

sv: Kommer typ inte ihåg den, meeen JAA de var den säger vi som;)

GOTT NYTT ÅR ♥

2012-01-01 | 01:16:31
Blogg: http://elinneriksson.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0