FILIPPINERNA - Kenneth's birthday!


^Nu kanske ni förstår varför vi kände oss så långa?

Den första juli tillbringade vi hela dagen med ate Lulu, ate Beboy och Ashley framför program som MLK och Sinner or såint (yeah, I still haven't accepted that the dot was just for design) medans jag flätade ate Lulu's hår. Sen så beställde vi pommes med mamma och pappa, hihi. Sourcream-smaksatta sådana från Jollibee. Fast dom var typ starka...

Senare for vi faktiskt på 4-års kalas för Kenneth - min tremenings son, de som hade följt med oss till Filippinerna. Bjöds på massor av mat, allt var alltså i sin ordning.

Sedan följde vi med hem till Nica och började se någon Bollywood-film, 3 Idiots. Det som vi hann se av filmen innan vi blev hämtade (huhu) verkade faktiskt rätt bra ändå. Och medans vi såg film tog lånade Nicas lillebror, Jerome, min kamera och tog bland annat kort på den där fina bilden på bebis-Nica. Hihi, adorable.

Men vi hade tur och fick vara ett tag hos ate Lulu och Ashley. Yay. Så vi såg på lite tv med dom när kuya Butchoy kom hem, och han ville direkt att jag skulle ta kort på honom. (Detta är endast ett urval av bilderna jag tog)

...

Okej då, isa pa!:D


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0