FILIPPINERNA - Off to Manila


Jag har bestämt mig för att skriva klart om ”Filippinerna 2011” innan 2011's slut, så har därför gjort tre TVÅ tidsinställda inlägg som kommer att postas imorgon vid tiderna 10 och 14. Låter det bra?;)


 

De kommande dagarna blev det fullt upp med huset, och det hade snart målats klart båda in- och utvändigt, och golvet var på plats. De tre rummen gick i färgerna grönt, rosabeige och gult, och toaltten i blått. Hade även suttit in kranar och duschmunstycke ifall det skulle komma vattenledningar till Linao i framtiden.(uppklickbara^)

Fast jag och Michelle hade spenderat den mesta tiden halvsovandes framför de sista avsnitten av säsong två av Glee. Hehe.


Senare samma dag, den sista juni närmare bestämt, packade vi ihop våra saker för att fara tillbaka till Manila. Och eftersom att det var sista gången vi skulle få se mormor för den här gången så blev det många kramar, avskedsord och tårar innan vi åkte iväg på motorcyklarna.

...men innan vi fortsatte till hamnen for vi snabbt och hälsade på borgmästaren, also known as auntie Diosa's... bästis? Haha. Men fick en liten rundtur i huset som hittills kostat honom 35 miljoner peso  att bygga/inreda (ca 5 miljoner kronor!!). Sjukt fint var det där inne iaf. Och auntie Diosa ville så gärna att jag skulle ta kort på när hon testade alla möjliga sorters stolar.

Klockan 5pm gick båten från Odiongan Pier och nu väntade en tio timmar lång båtresa till Batangas, där en tre timmar lång busstur in till Manila väntade. Och sedan skulle vi åka bil i ännu en timma till Curayao. Ugh, vi spenderade galet mycket tid på att färdas till alla dessa ställen...

Tur att vi hade med oss lite mat iaf. Hihi. Spaghetti, Nestea och C2. Love it♥


▲ Mohammedi's™ kommenterade:

Hej hej, just nu är det en jätte stor tävling för bara ni tjejer.

Kolla in tävlingen på min blogg: http://mohammedis.se/2011/december/tavla-och-vinn-crazy-color-slingor.html#comment

Tro mig, du kommer att älska tävlingen. Skulle vara roligt om att du var med.

Ju fler är med, desto roligare!

Ha en bra dag, och kram, och hoppas du kommer att delta :)

2011-12-30 | 22:45:44
Blogg: http://mohammedis.se

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0