FILIPPINERNA - The End

 Datum: 2011-12-31 | Tid: 14:00
Den näst sista dagen i Filippinerna var det shopping som stod på schemat. Gick runt på Robinson och SM hela dagen och livnärde oss på McDonals, dock så blev det inte som väntat när pappas börs oturligt nog blev stulen. Och han hade dessutom ännu oturligare haft flera tusen kronor i den. I kotanter. Hemska tider.. :I
Efter lite panik blev det att snabbt ringa till Sverige och spärra alla korten. Och sedan bege oss till polisstation. Även om vi förstod att det var så gott som lönlöst. Men det fanns några bra saker med den dagen, bl.a. pizzan jag och Michelle fick när vi väntade på dom i bilen utanför polisstationen.
(inga bilder från den dagen dock)


Nästa dag blev det att packa-packa-packa, men fick lite tid att umgås med kusinerna. Fick även lite kort på några utav de yngre.
Den sista kvällen i Filippinerna hade börjat. Kusinerna ville slå på stort så jag, ate Marialou och ate Cacai tog motorcykeln till närmaste drug store och köpte Tanduay Ice, och C2 till mig och Michelle som inte dricker alkohol. Haha:]

Haha jag har ju sett bättre ut...

Och medans vi varit borta hade dom fått låna min kamera, och såklart var den överfull med bilder när vi kom tillbaka. Några exempel.
Sedan begav vi oss upp på the rooftop och flummade till ett ungefär. Behövde sova tidigt då vi skulle vara iväg rätt tidigt nästa morgon. Men några fler bilder kan jag bjuda på ~
repost på sista, men den är så fiiin♥

På morgonen blev det att snabbt äta frukost och göra sig klar innan vi skulle krama alla hejdå. Många tårar fälldes. Ville inte lämna dom. Allting kommer vara så förändrat nästa gång, även om det bara är 3 år. Och saknaden är fortfarande enorm.


Bilfärden till flygplatsen tog ca 3,5 timmar och då stannade vi snabbt vid ett Jollibee och beställde lite mat. Yay. Någon timme senare lämnade vi filippinsk mark och var på väg mot Malaysia. Hann även ta några bilder, blev inte dom bästa, men tycker att skyskraporna är så häftiga, hihi. Och sen en typisk flygplansbild.
MEN DÄR TAR DET INTE SLUT, nejnej. Vill även visa ett par bilder på vad jag, Michelle och Kenneth hittade på när vi väntade på Kuala Lumpur's flygplats. Here you go.
HAHAHAH, så sjukt awesome.

Sedan blev det en 12h resa mot Amsterdam, för att sedan flyga vidare mot Stockholm och sedan slutdestinationen Skellefteå. Här kommer den gott folk, den typiska-flygplansbilden-som-också-är-en-avslutningsbild. Det var allt för "Filippinerna 2011", tack och hej ~

2011-resumé

 Datum: 2011-12-31 | Tid: 12:13

Har 2011 varit ett bra år? Yess, bättre än förväntat.
Har du varit deprimerad i år? Ärligt, ja. Många gånger.
Hur många var du kär i i år? Två, möjligtvis.
Tror du att 2012 kommer blir bättre än 2011? Oja, eller hoppas då det.
Bästa köpet? Även om det var rätt tidigt så måste det vara min lilla D3100 och dess fiiina objektiv♥
Bästa dagen? Någon utav de sista dagarna i Filippinerna
Bästa boken böckerna du läste i år? HUNGERSPELEN-SERIEN
Bästa filmen du såg? Easy A, lätt
Vad ser du mest fram emot med 2012? Mars = Estland och THE HUNGER GAMES MOVIE, woop woop
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Det tror jag väl?
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2011? California King Bed, When I held ya, Mange Bjuder, alla One Direction-låtar typ
Årets snyggaste kändis? Harry Styles! (om jag måste välja...:$)
Vad ångrar du med 2011? Allt jag inte vågat göra.
Har du druckit alkohol någon gång under året? Nej
Har du rökt? Nej
Har det gått bra för dig i skolan? Bättre än väntat faktiskt.
Har du något nyårslöfte för 2012? Bli modigare.
Vad är det bästa som hände dig 2011? Mycket tjat om det nu men... Filippinresan - att jag verkligen fått lära känna mina kusiner som jag saknar som (ursäkta mitt ordval, men det var så passande) fan i nuläget.


Och en passande bild. Hihi, hoho.

FILIPPINERNA - Kenneth's birthday!

 Datum: 2011-12-31 | Tid: 10:00
^Nu kanske ni förstår varför vi kände oss så långa?

Den första juli tillbringade vi hela dagen med ate Lulu, ate Beboy och Ashley framför program som MLK och Sinner or såint (yeah, I still haven't accepted that the dot was just for design) medans jag flätade ate Lulu's hår. Sen så beställde vi pommes med mamma och pappa, hihi. Sourcream-smaksatta sådana från Jollibee. Fast dom var typ starka...

Senare for vi faktiskt på 4-års kalas för Kenneth - min tremenings son, de som hade följt med oss till Filippinerna. Bjöds på massor av mat, allt var alltså i sin ordning.

Sedan följde vi med hem till Nica och började se någon Bollywood-film, 3 Idiots. Det som vi hann se av filmen innan vi blev hämtade (huhu) verkade faktiskt rätt bra ändå. Och medans vi såg film tog lånade Nicas lillebror, Jerome, min kamera och tog bland annat kort på den där fina bilden på bebis-Nica. Hihi, adorable.

Men vi hade tur och fick vara ett tag hos ate Lulu och Ashley. Yay. Så vi såg på lite tv med dom när kuya Butchoy kom hem, och han ville direkt att jag skulle ta kort på honom. (Detta är endast ett urval av bilderna jag tog)

...

Okej då, isa pa!:D

FILIPPINERNA - Off to Manila

 Datum: 2011-12-30 | Tid: 20:42

Jag har bestämt mig för att skriva klart om ”Filippinerna 2011” innan 2011's slut, så har därför gjort tre TVÅ tidsinställda inlägg som kommer att postas imorgon vid tiderna 10 och 14. Låter det bra?;)


 

De kommande dagarna blev det fullt upp med huset, och det hade snart målats klart båda in- och utvändigt, och golvet var på plats. De tre rummen gick i färgerna grönt, rosabeige och gult, och toaltten i blått. Hade även suttit in kranar och duschmunstycke ifall det skulle komma vattenledningar till Linao i framtiden.(uppklickbara^)

Fast jag och Michelle hade spenderat den mesta tiden halvsovandes framför de sista avsnitten av säsong två av Glee. Hehe.


Senare samma dag, den sista juni närmare bestämt, packade vi ihop våra saker för att fara tillbaka till Manila. Och eftersom att det var sista gången vi skulle få se mormor för den här gången så blev det många kramar, avskedsord och tårar innan vi åkte iväg på motorcyklarna.

...men innan vi fortsatte till hamnen for vi snabbt och hälsade på borgmästaren, also known as auntie Diosa's... bästis? Haha. Men fick en liten rundtur i huset som hittills kostat honom 35 miljoner peso  att bygga/inreda (ca 5 miljoner kronor!!). Sjukt fint var det där inne iaf. Och auntie Diosa ville så gärna att jag skulle ta kort på när hon testade alla möjliga sorters stolar.

Klockan 5pm gick båten från Odiongan Pier och nu väntade en tio timmar lång båtresa till Batangas, där en tre timmar lång busstur in till Manila väntade. Och sedan skulle vi åka bil i ännu en timma till Curayao. Ugh, vi spenderade galet mycket tid på att färdas till alla dessa ställen...

Tur att vi hade med oss lite mat iaf. Hihi. Spaghetti, Nestea och C2. Love it♥


Osammanhängande

 Datum: 2011-12-29 | Tid: 17:07
Jo, de senaste dagarna har antingen spenderats på stan med Emmy, rebloggande på Tumblr eller tittande på Glee med Emelie. Kortfattat iallafall ~

Och juste, det var ju meningen att Amanda Fondell och Moa Lignell skulle komma hit till lilla Skellefteå och spela i tisdags. Dock så blev det visst inte av då CK inte hade någon utrustning. Hmfh. Men fick sen höra att de visst ändå varit på stan, så man kunde ju som ha träffat dom. Men nej, hmfh igen.

Fast systern min for till Piteå igår med ett par kompisar, och fick då både autograf och kram av dom. Och så köpte hon två tröjor på Bikbok där, avundsjuk på båda sakerna. Mellandagsrean 2011 har inte levererat:cUNGEFÄR SÅDANA HÄR SAKER REBLOGGAR JAG PÅ TUMBLR, FYI.


sardin3: :D
dance-dance-baby: norwayloves1d: oned1rect1on: I wonder how many Directioners will understand ;) Omg, hahahhaha! I VOLUNTEER
1dsmiles: nialls-irishness: vas-appening-1d: the noise that came out of my mouth was not human omg the picture omfg 

c-r-a-z-y-b-i-t-c-h-e-s: this
jaa..

23 Mars 2012

 Datum: 2011-12-29 | Tid: 15:54
ÄR SÅ SJUKT TAGGAD PÅ HUNGERSPELEN NU!!
Måste läsa igenom alla böckerna igen innan premiären. Hihi, hoho.


lite text

 Datum: 2011-12-27 | Tid: 01:35
Dagen har mestadels spenderats framför datorn tittandes på Glee och Raising Hope. Har varit så sjukt trött hela dagen... Och så kom Emelie förbi ett tag efter sju. Bara för er som ville veta.

Intressant liv man kan ha. Mhm
'-'

Tycker att alla borde kolla på 11an nu där...

 Datum: 2011-12-26 | Tid: 01:43

Tycker att alla borde kolla på 11an nu där ett utav mina favoritavsnitt av GLEE visas, Rumours! Det kommer spelas massor med fleetwood mac-låtar, fyi. ;)


Det var julafton igåååår

 Datum: 2011-12-25 | Tid: 18:44
Emelie for just hem för äta så tänkte slänga in ett litet inlägg. Yay.
Blev dock ingen mer bloggning igår, men det fick duga. I julklapp fick jag iaf pengar, massa choklad, ett halsband, biobiljetter, ett par böcker och så kan man väl räkna in mitt 35mm-objektiv som jag egentligen fick som tidig julklapp. I September, haha. Tror det var allt? Inget så jätteintressant precis.
Eller möjligen objektivet, men det har jag ju visat förr:$

Men nu kom Emelie tillbaka, hihi. Vi ska se Glee. Hejdå.

Mot ragvaldsträsk och julfirande med släkt...

 Datum: 2011-12-24 | Tid: 14:49

Mot ragvaldsträsk och julfirande med släkten som fortfarande befinner sig i sverige, haha. Ska försöka uppdatera med lite smsbloggning. God jul alla!:D


julafton imorgooooon

 Datum: 2011-12-23 | Tid: 19:34
Tänk att det är julafton inom fem timmar, sjukt...
Dock så har nog ingen i familjen Pettersson så värst mycket julstämning för tillfället, men det ordnar sig. Idag har jag typ sovit hela dagen, haha:(
Men har även hunnit med att se två Glee-avsnitt och byta lite julklappar. Och klä granen då, wiie.

Från julfesten, lånade av Emmy my love♥. Asså jaa, kolla på mig...

11-12-22

 Datum: 2011-12-23 | Tid: 00:01
Dagen såg i stort sett ut som följande: stan med Emmy>tédejt med datorn> lärde mig spela All I want for christmas på cello>filmkväll med Hanna och Emmy

Finns inte så mycket mer att säga. Heh. Men morgondagens planer blir att julstöka här hemma och sätta upp granen (ja, vi är lite sena...) och kanske fota med Paula. Men jag är lat:c
Bara en bild jag och Emmy lyckades knåpa ihop under kvällen^
Nu ska jag spela lite gitarr och se ett avsnitt av Glee innan jag ska sussa. Gonatt!

ett till inlägg.

 Datum: 2011-12-21 | Tid: 22:57
Ingen uppdatering på två dagar, ajaj. Men igår hade hade jag ju audition halv fem, och direkt efter det blev det att snabbt göra sig klar för julfesten och sen, ja, var man ju där då. Dock så vet jag inte varför jag inte bloggade i måndags. Hm, ännu ett mysterium. Men jag kom med i SUS, och julfesten blev faktiskt awesome mot slutet, hihi.

Sitter nu i min OnePiece♥ medans mamma sover i min säng, haha. Men sånt kan hända:$
Kom hem från Byskeskolans julshow, där bl.a. Elisabeth och Emma medverkade, för ungefär två timmar sen, dom var sjuuuukt duktiga och showen-eller-vad-man-ska-kalla-den var galet bra. Önskar att jag hade filmat allt, vill ju se den igen, hihi.
Nu ska jag fira jullovet med pepparkakor och mjölk, yaaay.

Mot byske då. Bloggar när jag är hemma!:]

 Datum: 2011-12-21 | Tid: 16:19

Mot byske då. Bloggar när jag är hemma!:]


mysterier

 Datum: 2011-12-18 | Tid: 19:18
Nu ska jag slita mig från datorn och spela på min cello, audition på tisdag som sagt...
Men tänk om man skulle komma med; tagga Europaturné, herregud!:o

Och jaa, fick en liten kommentar om min onepiece:
...och det var rätt då, awesome. Avslöja vem du är så får du en kaka? Hihi.

Lördag

 Datum: 2011-12-17 | Tid: 22:35
Dagen spenderades mest med fiiina Paula på stan, skulle kolla julklappar. Dock så köpte vi typ bara grejer till oss själva, haha:$
Sen träffade vi Erik strax innan vi skulle fara, yaaaaay. Picturepicture.


Jajajaj, jag köpte två finafina tröjor. Och så sydde jag till en utav dom, och den blev mycket bättre än jag trodde. Jag tror jag är käääääär. Hihi. Jag menar kolla bara på den:
Omnomnom säger jag bara

Nu ska jag se Love Actually och äta skumtomtar.

~

 Datum: 2011-12-16 | Tid: 23:56
Fyi, så har jag bytt header. Och så känner jag ett starkt behov utav att se Love Actually, haha. :c

:: Varje gång du möter min blick

 Datum: 2011-12-16 | Tid: 17:09
Äntligen är jag klar med vinterdesignen här på bloggen!:D
Jag och finfinaste Emmy var ju då ute och fotade idag då vi båda var i behov utav nya header- och profilbilder på facebook. Fast det var synd att det praktiskt taget varit plusgrader hela veckan så det blev inte så mycket landskapsfotografering. Får hoppas på att det snöar i helgen, hihi.


snabbt.

 Datum: 2011-12-15 | Tid: 23:56
Lovade ju ett inlägg idag, så måste väl skriva lite snabbt om de senaste dagarna.
Höhm. Har väl bestått mest utav skola och cello, audition nästa tisdag(!!!). Är jättenervös:( Och sen måste jag stressa till julfesten efteråt, orkar inte.

Och påtal om cello, så var det julkonsert på Anderstorpskolan idag. Gick faktiskt bra, awesomigaste orkestern ever♥
Sen blev det många kramar då det var sista gången vi alla skulle träffas i år, och vissa av oss kommer ju möjligtvis börja i SUS. Huhuh. Sen gjorde vi en liten behind the scenes-video eller vad man ska säga, när vi hade tråkigt. Hade tänkt visa er den nu men datorn vägrar samarbeta så det blir någon annan gång.


(älskar mina dubbelhakoooor..)

Och skolan idag var inte så average, först hade fotbollarna "konsert". Gud vad duktiga dom alla var:D
Sen så var det dans i tre timmar efter lunch. Gick väl rätt bra ändå, inget direkt fan utav det men det funkade väl. Heh. 

JAJAJA, IMORGON BLIR DET SOVMORGON<3<3

-

 Datum: 2011-12-14 | Tid: 23:24
Jag bloggar imorgon, promise. Nighty night.

yeah btw, gissa vilken färg min egengjorda onepiece är?:D

:: Going out of my mind, all day and all night

 Datum: 2011-12-09 | Tid: 18:53

Cher Lloyd - Want U Back

Olly Murs - Heart Skips a beat

One Direction - One Thing (Acoustic)

Tre låtar med mina topp tre-deltagare i X Factor UK. Hihi, hoho.

fyi.

 Datum: 2011-12-07 | Tid: 22:03
Nu ska jag se det nya avsnittet av my all time favorite show: GLEE!:D:D:D:D


yeah, bokeh ~

:: With just one look

 Datum: 2011-12-06 | Tid: 20:39
Fyra bilder från flygplatsen igår. Och jag tror dom landat i Filippinerna idag. Annars gör dom det snart. Nu blir det nedräkning till hemkomsten.

Nu blir det sista plugget inför NO-provet imorgon, och påtal om NO så dissikerade vi ett öga idag. Haha, var rätt äckligt i början men det gick över. Och imorgon är det sovmorgon, awesome. :D

Tänker inte dryga ut inlägget så mycket meeer.

Skulle publicerats i söndags

 Datum: 2011-12-06 | Tid: 20:30
Datorn la av när jag skrev det här inlägget, men här kommer det ändååå.

Gårdagen spenderades först med Emelie på eftermiddagen, och sedan var det kalas för Kajsa som fyllt hela 3 år. Umgicks då med småkusinerna och spelade NHL11 med Michelle. Vann faktiskt med 3-0, jag äger typ på tvspel:$

Idag har Lea och Nicole tillbringat sin sista dag innan Filippinerna bakandes lussekatter med mig och Michelle. Känner oss hedrade, ju. Såg sedan julkalendern och drack varmchoklad samtidigt som vi åt våra nybakta bullar. Mysfaktor
Sen har jag och Michelle förberett lite presenter till våra filippinska vänner. Hihi. Sedan kramade vi flickorna innan de skulle fara. Två månader, så länge ska de vara borta. Och så blir det ett riktigt avsked imorgon då vi ska med till flygplatsen, kommer sakna våra mini-me's...Dissektion nästa.

 Datum: 2011-12-06 | Tid: 10:37

Dissektion nästa.


23:23

 Datum: 2011-12-02 | Tid: 23:23
Jag gav upp. Fyra dagar var mer än nog. Hmfh. :I

Btw så klippte jag mig nyss, blev rätt nöjd faktiskt. Fast det blev lite för kort, men behövde verkligen få bort de kluvna topparna. Sen blev det lite för tydliga lager i nacken som faster får klippa till. Funderar dessutom över om jag ska klippa sned/raklugg, eller möjligtvis ännu kortare till en page.
Tål att tänkas på.