FILIPPINERNA - Paksi Cove ResortPå tisdagen kände vi för lite äventyr, och ate Nonoy hade berättat om att en norrman och hans filippinska fru startat en resort lite mer norrut på ön. Nyfikna som vi var tog jag, Michelle, mamma, pappa, auntie Juliet, uncle Bobby och auntie Diosa båten dit. Det var rätt höga vågor, så man kunde inte ta några bilder i båten (utom första eftersom vi var på betydligt lugnare vatten då). Men i vågorna kunde vi se stora, ljusblå maneter lysa upp vattnet.


På ön välkomnades vi av en Philippine Eagle, åh vad fin hon var! Älskar fåglar (hade dessutom en lagomt passande tröja) :o


Sen posade mamma och auntie Diosa på en sten i vattnet och dom ville så gärna att jag skulle fota dom, haha. Sen började auntie Juliet skrika panikslaget "JELLYFISH! JELLYFISH!"
Jag och Michelle sprang snabbt ner för trapporna, och ja, uppspolad på stranden låg en manet. Den var alldeles uttorkad, och hade säkert legat där ett par timmar. Auntie Juliet slängde då ut den i vattnet för att se om den simmade iväg, men den flöt tillbaka (dock så hade den samlat åt sig vatten ändå) så dom konstaterade att den var död.
Och modig som jag var när auntie Juliet bad mig hålla i den, uppstod detta fantastiska foto, (host).

Sedan gick vi till resortens hotell och slaggade lite i däckstolarna och samlade lite snäckor innan vi for tillbaka till Linao. Hotellvärden berättade även för oss att det brukar vara apor i träden ovanför hotellet på förmiddagarna. Mamma och auntie Diosa blev utom sig av iver och även om klockan var fem på eftermiddagen så spanade de upp mot träden, därav denna bild:


Nu blir det att fara mot stan med mor och lillasyster, därför blev det endast ett kort inlägg.~


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag kan se)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0